Spustit Konec Sára Výšková 7.A. Stisknutím kláves Ctrl + Alt + Delete se vám objeví ikona. Menu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rezervační systém AK Kladno
Advertisements

Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Autor: Mgr. Josef Kvapil Název: Klávesnice VY_32_inovace_VT5_05
Používání hlavního panelu
Základy práce s klávesnicí
Práce s okny.
průvodce mezi klávesami
Po spuštění programu se Vám objeví následující okno Dbejte, aby bylo zaškrtnuté pouze okénko Student. Nevyplňujte uživatelské jméno ani heslo.
Lektor: Lenka Blahová.
Operační systém MS Windows xp
Zkratky.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Vizuální Systém Fotbal
Ubuntu – grafické prostředí Roman Danel
Informační a komunikační technologie
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
TEXTOVÝ EDITOR WORD CO SE NAUČÍME : 1. Základy psaní z klávesnice 2. Soubor 3. Velikost písma 4. Barva písma 5. Druh písma.
Popis klávesnice.
PRŮVODCE e-žk zpracovala: Mgr. Silvie Szymurdová.
Odkazování autorit autorů KDY odkazuji: Pokud autor používá různé formy jména provdané autorky přejmenovaní autoři.
Pro registraci do informačního systému EKOLAMP klikněte na úvodní straně na odkaz „Zaregistrovat se“ v tabulce Přihlášení do systému.
Základní pojmy v informatice –II.
Zvětšování řádků a Rozšiřování sloupců
W w w. n e s s. c o m eLiška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7)
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
Vstupní zařízení počítače
Klávesnice a myš Bohumil Bareš.
Základní vstupní zařízení
Návod na složení jména z písmenkových log
ZŠ a ZUŠ Bezdrevská 3, České Budějovice
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Romana Zabořilová. Tento výukový materiál vznikl v rámci projektu EU Peníze školám.
VY_32_INOVACE_F3-16 WORD AUTOR: Mgr. Vladimír Bartoš VYTVOŘENO: ŘÍJEN 2011 STRUČNÁ ANOTACE: POPIS PROGRAMU MICROSOFT WORD Časová náročnost: cca 30 minut.
KláVESNICE Informatika 5. třída.
Základy práce s počítačem Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Anotace Žák se seznámí se základy psaní textu ve Wordu a pohyb po dokumentu. Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže napsat, opravit a smazat.
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Na hlavním panelu najdeme nejdůležitější tlačítko v počítači – START. Pomocí nabídky START spouštíme programy, aplikace a hry, spravujeme a vypínáme.
Martina Braunerová.  nejdůležitější program v počítači  umožňuje všem ostatním programům fungovat  prostředník mezi počítačem a uživatelem.
Metody geoinženýrství Ing. Miloš Cibulka, Ph.D. Brno, 2015 Cvičení č. 3 Vytvořeno s podporou projektu Průřezová inovace studijních programů Lesnické a.
Editace textu O. Kánský Editace textu Psaní textu – vložení posloupnosti znaků Znaky –Tisknutelné znaky písmena, číslice, interpunkční znaménka,
Přepínání klávesnice Umístění jednotlivých znaků se na klávesnici může měnit v závislosti na tom, jakou klávesnici používáme.U nás se samozřejmě nejčastěji.
Základní pojmy v informatice –II.
Přístup do školní sítě z domu Josef Doležal 7.B
PRÁCE S DOTAZY Eva Karmazínová, 4. Y. Postup při vytváření dotazů: 1) Vytvoříte vlastní aplikaci 2) Vytvoříte tabulku v aplikaci 3) Vytvoříte strukturu.
Gymnázium, Žamberk, Nádražní 48 Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ Inovace ve vzdělávání na naší školeNázev: Práce ve školní síti Autor: Jaroslav Kvapil.
TEXTOVÝ EDITOR WORD CO SE NAUČÍME: 1. Základy psaní z klávesnice 2. Soubor 3. Velikost písma 4. Barva písma 5. Druh písma Dostupné z Metodického portálu.
Jméno autora Zdeňka Sudová název projektuModernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ číslo šablonyIII/2 Inovace.
Základy práce s OS Windows
 produkt od firmy Microsoft  je součástí kancelářského balíku Microsoft Office.  slouží k psaní textových dokumentů  funkce: -pořízení textu -pokročilá.
Menu Vytváření menu.
Pexeso Projekt sspš Michal Svoboda.
GORDIC ® spol. s r. o. Prvotní spuštění aplikace Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek.
Název: Práce s mapou znaků Autor: Hokr Jan Název SŠ: VOŠ, SPŠ automobilní a technická, České Budějovice Tematická oblast:Word Ročník:první Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Klávesnice NÁZEV ŠKOLY2. ZŠ J. A. Komenského Milevsko, J. A. Komenského 1023, okres Písek ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.4.00/ ČÍSLO ŠABLONYIII/2 Inovace.
Prezentace Powerpoint 1 Prezentace vznikla v rámci projektu Škola 21. století, reg. číslo: CZ.1.07/1.3.06/ , který realizuje ZŠ a MŠ Lomnice nad.
19 Word - úvod VY_32_INOVACE_19 autor:Mgr. Tomáš Polák identifikace:C třída:6. předmět:Inf anotace:Úvodní hodina kapitoly Word, žáci se seznámí se.
Tento projekt je financován z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost prostřednictvím Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR.
Informační a komunikační technologie 11. WIN - pracovní plocha Autor : RNDr. Zdeněk Bláha.
Manuál pro editaci webu PCP
Přejmenování, mazání, kopírovaní, přesun, vysypání koše
Přepínání mezi programy
Název: Word, textový editor DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_03
VY_32_INOVACE_09_INFORMATIKA_5_KLÁVESNICE1 Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola, Školní jídelna a Školní družina, Duchcov, Školní 1,
AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_INF_08
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Vypracoval-Matěj Šmíd
KLÁVESNICE A MYŠ NA PC VY_32_INOVACE_06
Klávesnice skupiny kláves, klávesy
Tlačítka pro zavírání a změnu velikosti
Základní informace - Ovládání systému
Transkript prezentace:

Spustit Konec Sára Výšková 7.A

Stisknutím kláves Ctrl + Alt + Delete se vám objeví ikona. Menu

Stisknutím kláves Ctrl + Alt + Delete se vám objeví ikona. Menu

Klikněte na změnit heslo. Otevře se vám jiná ikona.

svyskova Menu V okénku uživatelské jméno je napsané jméno pod kterým jste přihlášen. Toto okénko je pokaždé vyplněné.

Menu svyskova V okénku přihlásit se k: na počítači ve škole budete mít zsjandusu.net a je to server na kterém jste přihlášeni.

Menu svyskova V okénku původní heslo: vypište heslo které chcete změnit neboli vaše původní heslo. Při psaní se vám místo písmen nebo číslic budou objevovat hvězdičky. ********

Menu svyskova Když vaše staré heslo bylo např.: beruška, tak by vaše nové heslo bylo bezpečnější kdyby vypadalo např.: B3rÚ5k4* protože při měnění velikosti, čísel a písmen mají ti co by se chtěli dostat k vám do počítače přístup obtížný možná i nemožný. Tedy do okénka nové heslo napište vaše dobře promyšlené nové heslo. ******** *********

svyskova ******** ********* ********* Menu Do okénka potvrzení nového hesla napište vaše nové heslo znovu.

svyskova ******** ********* ********* Menu Ve spodní části okna je napsáno CS a to znamená že klávesnice je přepnuta na českou klávesnici kde jsou čárky a háčky a na horní liště klávesnice je vpravo. Kdyby tam bylo EN klávesnice by byla přepnutá na anglickou která je ne horní liště vlevo. ******** ********* *********

Menu Po zadání hesel stiskněte ok. ******** ********* ********* svyskova ******** ********* *********

Menu Vaše heslo je změněné!!! Počítač šťastný… A vy ještě víc…

1.Co udělat jako první? 2.Co dál spustit? 3.Uživatelské jméno. Obsah Konec 4.Síť. 5.Původní heslo. 6.Nové heslo. 7.Opakování hesla. 8.Česká klávesnice. 9.Potvrzení.