33. Mezinárodní český a slovenský kalorimetrický seminář 23. - 27. 5. 2011 hotel Srní, Srní na Šumavě Kalorimetrický seminář 2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
. Pec pod Sněžkou Sdružení cestovního ruchu a propagace
Advertisements

Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Seminář dne na téma „Náměty, možnosti a zkušenosti v oblasti práce se žáky s SPU a jejich případné využití na 1. a 2.st. ZŠ Tento produkt.
TEPELNÉ KAPACITY A RELATIVNÍ ENTALPIE SMĚSNÝCH OXIDŮ
Toto jsou priority, které stanovila valná hromada ASI-CS pro následující období:  Vzdělání: Podpora dalších druhů vzdělávání v oblasti různých misionářských,
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Seminář dne na téma:
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
Matematická analýza 1 Základy matematiky
Výuka chemie na ZŠ ve spolupráci se SŠ Mgr. Klára Helanová.
Střední odborná škola průmyslová
Celoživotní vzdělávání a projektová metoda vyuČování
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Představení projektu Seminář k projektu Vliv změn světa práce na kvalitu života Ing. Lenka Svobodová VÚBP Praha, 25. září 2006.
„VZDĚLÁVÁNÍ V CESTOVNÍM RUCHU“ „KARTA HOSTA“. „VZDĚLÁVÁNÍ V CESTOVNÍM RUCHU“ - 8 vzdělávacích kurzů - prezenční a distanční forma studia (e- learning)
Institut zdravotnických studií
Ing. Iva Dudková  Fakulta chemické technologie  Fakulta technologie ochrany prostředí  Fakulta potravinářské a biochemické technologie.
Střední průmyslová škola Hranice. Budova SPŠ na Studentské 1384.
Zdarma pro Vás aneb nabídka MFF UK, ČEZu a Eduforu školám
FINANČNÍ GRAMOTNOST. COFET x finanční gramotnost Vzdělávací materiály Kurzy Semináře, konference Mediální kampaň Projekty.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Úloha zahraničních kanceláří CzechTrade Tomáš Rak.
Kategorie Rodinné domy Bytové domy Nebytové budovy Rekonstrukce (bytová i nebytová) Revitalizace panelových domů Dřevostavba (průřezová) Multikomfortní.
Pozvánka na XXIX. dny dětské nefrologie 2008 Dolní Morava u Králík.
vedoucí pracovní skupiny
Okresní sněm Zpráva o činnosti zahraniční zpravodajky Připravila: Kateřina Motlová - Káťa.
Veletrh Pracovních Příležitostí !!! 13. – 14. březen 2014 Corinthia Hotel Prague
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Konsorcium eIFL v České republice Setkání účastníků konsorcia Prosinec 2003 Praha, Brno.
European Commission Enterprise and Industry Služby sítě Enterprise Europe Network.
Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR Číslo projektu – CZ /0024 Zřízení vzdělávacího střediska zařazeného do sítě Science.
stránka.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Projekty Dialog a Perspektiva reg. č. CZ.1.07/1.3.05/ , reg. č. CZ.1.07/1.3.05/ , Ludmila Muchová
Lyžařské středisko HINTERTUX
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
Využití kalorimetrie při studiu nanočástic
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Místo konání: Pedagogická fakulta, Poříčí 7, Brno  Datum konání: 9. prosince 2010 Přehled.
Ústav světových dějin Obor Historie – Obecné dějiny.
Základy matematiky Matematická analýza 2 kurz distančního vzdělávání na MFF UK Prof. RNDr. Miroslav Hušek, DrSc. Doc. RNDr. Pavel Pyrih, CSc. KMA.
EUROCENTRUM LIBEREC Informace pro podnikatele Třída 1. máje Liberec 3 Telefon:
Člověk a příroda Zeměpis Praktický zeměpis Měřítka map VY_32_INOVACE_01 Sada 6 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
EUROCENTRUM LIBEREC Třída 1. máje Liberec 3 Telefon:
ŠKOLA:Městská střední odborná škola, Klobouky u Brna, nám. Míru 6, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Peníze do.
U Č E Ň I N S T A L A T É R ročník finále ČR soutěže odborných dovedností.
Odborná stáž - Galanta Žáci oboru Truhlář a Zpracování dřeva se zúčastnili oborné stáže na Slovensku, v malebném městě Galanta v termínu: 8.3. až
Mezioborová síť spolupráce pro policy development v oblasti udržitelného rozvoje Přehled aktivit COŽP 26. září 2011, Jana Dlouhá.
PRACOVNÍ SKUPINA NOVÉ METODICKÉ TRENDY UDRŽITELNOSTI
Seminář OBP MV: Psychosociální podpora uniformovaných složek – evropská vodítka a trendy Praha
11 ADAPTAČNĚ INTEGRAČNÍ KURZY „VÍTEJTE V ČESKÉ REPUBLICE“
Soukromá vyšší odborná škola sociální, o.p.s. Jihlava Matky Boží Jihlava, IČ tel
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
IRER – spolupráce se školami Projekt: Trojlístek - podpora výuky přírodopisu, biologie a chemie žáků ve věku 11 až 15 let 2 ročníky soutěže Festival vědy.
JAKUB KRESA SMRŽICE – BRNO VÝZNAMNÝ ČESKÝ JEZUITA, PEDAGOG, MATEMATIK, DIPLOMAT A INTELEKTUÁL 17. STOLETÍ SEMINÁŘ U PŘÍLEŽITOSTI.
Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.
Jan Patočka moderní čs. filosofie „Kde se však mění svět a dějiny ? V 'nitru', lépe než v životě jednotlivce.“ Jan Patočka.
AKČNÍ POLE SOCIÁLNÍ PRÁCE – VÝCHODISKO I CÍL STUDIA OBORU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
IRER Projekt: Trojlístek - podpora výuky přírodopisu, biologie a chemie žáků ve věku 11 až 15 let Projekt „Trojlístek“ Akce na 20 školách Semináře pro.
Turistická Oblast Těšínské Slezsko Petr Kolčárek.
Šachy do škol 2016/17.
Elektromagnetická slučitelnost
Mezinárodní spolupráce
Základní jednotky SI Název školy: Základní škola Brána Nová Paka
Letní víkend s Michalem Šubrem
HOLIDAY INN BRNO NABÍDKA UBYTOVÁNÍ Mezinárodní kongres STERIL
Úvod do psychologie II. přednáška
OZDRAVNÉ POBYTY 2015 Hotel Bystré u Poličky 12.4 –
Český dům Moskva Jiří Podhola.
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
PROJEKT PŘÍPRAVY A REALIZACE POLYFUNKČNÍHO DOMU
Transkript prezentace:

33. Mezinárodní český a slovenský kalorimetrický seminář hotel Srní, Srní na Šumavě Kalorimetrický seminář 2011

Seminář s dlouholetou tradicí o využití různých kalorimetrických metod v celé řadě oborů. Vedle příspěvků účastníků budou opět zařazeny i tzv.výukové přednášky. Úloha chemie v oboru stavebních materiálů - Prof. Rovnaníková,VUT Brno Využití kalorimetrie při studiu nanočástic - Prof. Leitner, VŠChT Praha Základní termodynamické veličiny a jejich měření - doc. Svoboda, UK Praha Akce se také zúčastní zástupci předních světových kalorimetrických firem. 33. Mezinárodní český a slovenský kalorimetrický seminář hotel Srní, Srní na Šumavě Kalorimetrický seminář 2011

33. Mezinárodní český a slovenský kalorimetrický seminář hotel Srní, Srní na Šumavě Sauna, masáže, solárium, bowling, možnost zapůjčení horského kola, připojení k internetu přes WiFi zdarma.Vstup do 25 metrového bazénu po celou dobu pobytu zdarma. Kalorimetrický seminář 2011

informace o hotelu informace o předchozích seminářích informace o semináři v roce Mezinárodní český a slovenský kalorimetrický seminář hotel Srní, Srní na Šumavě Kalorimetrický seminář 2011