ICHNOS Plus – Feasibility Study Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Stanislava Správková
Advertisements

Pracovní skupina národnostní menšiny a cizinci
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Oběh dokumentů mezi ústředními orgány státní správy k Ing. Jan Duben Vedoucí projektového týmu březen 2003.
Právní rámec Nařízení vlády ze dne (č.304/2001 Sb.) a zákon č.227/2000 Sb. o elektronickém podpisu Standard ISVS pro provoz elektronických podatelen.
Oddělení mládeže a sportu
Koncepce běžeckého lyžování v Karlovarském kraji 2.etapa – Slavkovský les a zhodnocení potenciálu zbývajících částí Karlovarského kraje.
Kraj Vysočina Projekt ROWANet Stav k RK , př. 1
PREZENTUJÍCÍ JDTMK Jednotná digitální technická mapa kraje Vysočina Jihlava, Krajský úřad Únor 2008.
Studie proveditelnosti datového skladu KrÚ Vysočina - zhodnocení
Aktivita číslo 5 Návrh a zavedení systému centrální administrace a řízení projektů Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje.
Ing. Stanislava Správková
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Krajský rok informatiky Ústí nad Labem.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Kraj Vysočina Zásadní problémy v průběhu zpracování žádosti do SROP.
Kraj Vysočina Projekt ROWANet Stav k Základní informace o projektu Hlavní cíle projektu Výstavba páteřní optické vysokokapacitní telekomunikační.
IP telefonie studie a co dál
Metainformační systém METIS na krajských úřadech ČR Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Praktické.
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Strategie.
Zvýšení kvality řízení KÚPK aktivita A3 Informační strategie Analýza Workshop
Rozvoj Zoologické zahrady Jihlava Záměr projektu: vybudování komplexu Centra environmentální výchovy Smyslem projektu: vzdělávání a zvýšení image města.
Rozvoj Zoologické zahrady Jihlava Záměr projektu Smysl projektu Lidské zdroje Fin. analýza předkladatele.
Osnova kurzu – modulu A3 PŘÍPRAVA PROJEKTU
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
ROWANet Páteřní optická síť kraje Vysočina - ROWANet
EGON Centrum a technologické centrum kraje Vysočina Petr Pavlinec, vedoucí OI KrÚ.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
ISSS 2003 Koncept využitelných stávajících datových zdrojů pro Portál veřejné správy ISSS 2003 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele.
1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Jana Bělohoubková „Internetizace knihoven Karlovarského kraje“
Implementácia Inspire v ČR Jiří Hradec. INSPIRE v ČR  Gestor transpozice: MŽP, pověřena CENIA  Spolupracuje:Ministerstvo informatiky (vnitra)  Vize.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Koncepce rozvoje IS kraje Petr Pavlinec odbor informatiky Krajský úřad kraje Vysočina
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
ICHNOS Plus – INTERREG 4C Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 10.
Vytváření registru územní identifikace a adres v ČR Ministerstvo práce a sociálních věcí Odbor informatiky Mgr. Karel Lux vedoucí oddělení koncepce
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Informační a komunikační technologie KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Internet ve státní správě a samosprávě.
Václav Novák Mikroregiony kraje Vysočina Václav Novák.
E PUSA (elektronický portál územních samospráv)
Oblastní charita Most Název služby: „Rodinné centrum Petrklíč“ Petra Jilemnického č.p. 2457, Most Adresa:
Duben 2006 SDZA Správa datových zdrojů a aplikací.
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
Akční plán podpory zdraví Nemocnice Pelhřimov, p.o. Pavlína Fridrichovská, DiS. Podzimní škola WHO – HPH, 12. – , MZČR Praha.
S třednědobé plánování sociálních služeb v Ústeckém kraji v praxi Setkání s poskytovateli sociálních služeb, Ústí nad Labem, září 2016.
1 Informace o činnosti MŠMT v oblasti PPRCH Malenovice, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.: +420.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Komunikační chyby řídících pracovníků v Českém statistickém úřadu
Individuální projekt OP VVV
Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky
Úvodní seminář Klíčová aktivita č. 3
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
NÁVRH 2. ÚPLNÉ AKTUALIZACE ÚAPo
Individuální projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Závěrečná konference k projektu.
Představení společnosti AutoCont CZ a.s.
Ing. Stanislava Správková
BISON Spolek pro budování a implementaci sdílených open-source nástrojů říjen 2016 OI a OAPŘ KrÚ Kraje Vysočina.
Ing. Rostislav Babarík Úloha a postavení Ministerstva informatiky ČR ve vztahu k územním samosprávám Ing. Rostislav.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Zasedání RSK
Klíčové aktivity projektu
LEGISLATIVNÍ DROBEČKY …plus něco navíc
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
DTM Kraje Vysočina.
Kraj Vysočina Projekt ROWANet.
Transkript prezentace:

ICHNOS Plus – Feasibility Study Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina

Studie proveditelnosti – Feasibility Study Představení projektu a zkušenosti s programy Interreg IIIC a IVC – viz předchozí prezentace Vysvětlení modelu OSS a RCC (projekt ICHNOS) Implementace v podmínkách Vysočiny Aktualizace modelu OSS a RCC pro potřeby projektu ICHNOS Plus Představení RCC Toolkitu a Feasibility Study Postup zpracování FS

Studie proveditelnosti – Feasibility Study Začlenění modelu RCC do koncepce kraje Vysočina Využití služeb CRM – Kontaktního centra Zjištění informačních potřeb Typy komunikačních kanálů Popis cílových skupin projektu Zájem o služby CRM

Studie proveditelnosti – Feasibility Study Soulad s dalšími rozvojovými aktivitami Hlediska implementace RCC modelu:  Organizační  Legislativní Technologické řešení Finanční plán Analýza řízení rizik

Studie proveditelnosti – Feasibility Study DISKUZE – postřehy, dojmy, dotazy, rizika, možnosti atd. ….

Kontakty Ing. Václav Jáchim vedoucí koncepčního oddělení, odbor informatiky Projektový manažer ICHNOS Plus Krajský úřad kraje VYSOČINA adresa: Žižkova 57, Jihlava telefon: mobil: Web: