Regionální konference v MSK

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Advertisements

Aktualizace Rozvojového konceptu CR na Šumavě Regionální marketing Vimperk
Zpracoval: Rastislav Steranka
Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž
P REZENTACE MAS K RÁLOVSKÉ STEZKY O. P. S. Cestovní ruch a formy podpory Chotěboř
Bc. Pavla Kusáková1 Trojanovice Aktivity, úspěchy a projekty v TO Beskydy-Valašsko Konference MSK -Dovolená a region Ostrava.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
14/1/2010. Lead partner projektu RERA a.s., Regionální rozvojová agentura jižních Čech Realizované mezinárodní projekty - Z jižních ČECH AŽ NA KONEC SVĚTA.
Program rozvoje cestovního ruchu Královéhradeckého kraje Úvodní setkání řídící skupiny – 28. června 2007– Hradec Králové 1 PROGRAM ROZVOJE CESTOVNÍHO RUCHU.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace činnosti společnosti v roce 2011.
Udržitelný rozvoj služeb cestovního ruchu Zpráva o průběhu projektu v období leden – červen 2006 Valná hromada Mikroregionu Hranicko Spolufinancováno.
Konference Společně správným směrem – spolupráce s partnery i médii Vyhodnocení činnosti v letech 2008 – 2009 a nástin další spolupráce Ostrava
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Nakladatelství CzechTourism Organizace cestovního ruchu v ČR Plánované aktivity 2012 Fórum cestovního ruchu listopadu 2011 Pardubice.
Destinační management TO Jeseníky-východ
Prezentace turistické oblasti
PROJEKTY A AKTIVITY MAS ZPRAVODAJ Připravujeme pravidelné vydávání Zpravodaje Zpravodaj bude informačním materiálem o činnosti organizace, o inspirativních.
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
POZNÁMKA: Pokud chcete změnit obrázek na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
Koncepce podpory kultury a umění města Pardubice
Stezka technických atraktivit
Společný regionální operační program PRIORITA 4 Cestovní ruch Opatření 4.1 Rozvoj služeb pro cestovní ruch Podopatření Podpora regionálních a místních.
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Akční plán 2012 marketingové strategie rozvoje CR turistické oblasti Ostravsko VIZE: Zkvalitnění a rozšíření nabídky cestovního ruchu TO Ostravsko CÍLE:
Destinační management TO Těšínské Slezsko
Jana Kočová Jana Vítková.  Přilákání turistů do města  Karta zlevní pobyt turistům  Rozšíří možnosti pobytu  Zvedne návštěvnost památek.
Turistická sezona, cestovní ruch a služby ve Středočeském kraji Ing. Miloš Petera, hejtman Středočeského kraje.
Regionální operační program Moravskoslezsko Datum: Místo: Prezentuje: Brno Kateřina Plachá.
© Berman Group. Harmonogram procesu tvorby strategického plánu rozvoje města Písku Město Písek.
2. setkání pracovní skupiny projektu MOS obcí v územním obvodu ORP Chomutov Místo: Chomutov Dne: , 13:00 hod. C ESTOVNÍ RUCH – PROJEKT MOS.
Projekty destinačního managementu v Moravskoslezském kraji - od turistické oblasti po region Ing. Richard Žabka, Agentura pro regionální rozvoj, a.s. 1.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
 založeno v r jako sdružení měst a obcí  31 členských obcí + 4 nově přistupující  zajišťuje tzv. DESTINAČNÍ MANAGEMENT turistické oblasti OCR.
Projekt Destinační management MSK - možnosti spolupráce.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
Regionální značení v České republice Tomáš Kažmierski Asociace regionálních značek, o.s.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno MAP je místní akční plán vzdělávání, který bude prioritně zaměřen na rozvoj kvalitního a inkluzivního vzdělávání.
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
Spolupráce moravských krajů v oblasti cestovního ruchu Holešov 2011
Destinační management TO Poodří - Moravské Kravařsko Konference Kunín 9. června
II. kolo kulatých stolů – SMS ČR MAS Hustopečsko – MěÚ Hustopeče 26. srpna 2015.
Setkání informačních center Zlínského kraje Valašské Klobouky
Služby pro členy Regionu Pošembeří Plénum 15. října 2009 Český Brod.
Vzdělávací seminář Asociace turistických informačních center ČR 22. září 2011, Poděbrady.
Turistická oblast Poodří – Moravské Kravařsko Bc. Pavlína Ambrosch Kunín.
Greenway Jizera Seminář Greenway Jizera Mladá Boleslav,
ADONIS – ZO ČSOP projekty v cestovním ruchu , Dolní Kounice.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
Strategie rozvoje Jihomoravského kraje 2020 Rozvoj CR Brno, 4. listopadu 2015.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
XI. TURISTICKÉ FÓRUM POLABÍ 22. dubna 2011, Poděbrady.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
ŽIVÝ KRAJ – DESTINAČNÍ AGENTURA PRO KARLOVARSKÝ KRAJ, Z.S.
turistická oblast v srdci Čech
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Lidé, procesy, partnerství
Kategorizace organizací destinačního managementu
Setkání starostů – zakladatelů MAS Království – Jestřebí hory, o. p. s
Role SVAZU při podpoře městské mobility
Setkání starostů – zakladatelů MAS Království – Jestřebí hory, o. p. s
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Lidé, procesy, partnerství
Transkript prezentace:

Regionální konference v MSK TO Beskydy-Valašsko konference Východní Morava Regionální konference v MSK Aktuální dění v TO Beskydy-Valašsko Destinační management TO Beskydy – Valašsko, o.p.s. Ostrava 1.3. 2012 Územím působení DM TO Beskydy – Valaško je velká část okresu FM a velká část okresu NJ

konference Východní Morava TO Beskydy-Valašsko konference Východní Morava Nový Jičín Štramberk Územím působení DM TO Beskydy – Valaško je velká část okresu FM a velká část okresu NJ

konference Východní Morava TO Beskydy-Valašsko konference Východní Morava Region Beskydy, zájmové sdružení právnických osob Nositel dotace z ROP Moravskoslezsko zpracování MS a akčního plánu 2011 a jeho následnou realizaci. Partner regionální agentura Beskydy-Valašsko

TO Beskydy-Valašsko výstupy AP 2011 konference Východní Morava Vytvoření nové společnosti destinačního managementu Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko, o.p.s. Prezentační materiály (ČJ, PJ, AJ, NJ) pro pěší turisty materiály pro cykloturisty tipy na výlety Logo a logomanuál TO B-V Průzkumy šetření mezi návštěvníky Workshopy 27. a 28. 2. 2012 – organizuje DM Konference 22. 3. 2012 – organizuje DM

Destinační management TO Beskydy-Valašsko, o.p.s. konference Východní Morava Zakladatel – statutární město Frýdek-Místek Spolupráce: regionální agentura Beskydy-Valašsko Beskydské informační centrum Region Beskydy poradní sbor podnikatelé obce sdružení

Beskydy Vize konference Východní Morava symbolizující zdravý životní styl, respektující tradice, ale mladé a inovativní. Oblast nabízející prakticky všechny aktivity cestovního ruchu a to jak organizovanou formou, tak i individuálně uzpůsobené požadavkům návštěvníků.

konference Východní Morava AP 2012/2013 konference Východní Morava Komunikace s aktéry CR Vytvoření společného internetového portálu Akční plán 2012-2013 Vzdělávací workshopy Komunikační mix k produktům Vytvoření image materiálu Prezentace na veletrzích Pravidelné marketingové průzkumy Prezentace a podpora značky TO Tvorba produktů

konference Východní Morava Strategické cíle konference Východní Morava Zlepšit a zefektivnit řízení rozvoje CR Budovat značku Zvýšit kvalitu marketingových informací Realizovat komunikační mix Inovovat a rozšířit nabídku produktů Zlepšovat kvalitu lidských zdrojů Síťovat a podporovat spolupráci

Připravujeme produkty AP 2012/2013 konference Východní Morava Historické památky Beskydské vrcholy Farmy a zdravý životní styl Stopy slavných osobností Pivovarnictví

Od příštího roku se bude jezdit k nám TO Beskydy-Valašsko konference Východní Morava Od příštího roku se bude jezdit k nám !!!  Východní Morava, Ostrava

Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko, o.p.s. TO Beskydy-Valašsko konference Východní Morava Přejeme hezký den  Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko, o.p.s. www.beskydy.com www.beskydy-valassko.cz