1 PALESTRA KBELSKÁ DESÍTKA silniční běžecký závod 7. března 2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Společenský ples ATVS a VŠ Palestra
Advertisements

Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
Výstavba sportovního areálu 20
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
CZECHMAN Kid‘s Team, SK OMT Pardubice
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Citigroup soutěž o nejlepší firmu s rovnými příležitostmi pro ženy a muže v ČR Bc. Jitka Kolářová, Gender Studies o.p.s.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Oddělení mládeže a sportu
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
X-Cup 2006 ČESKÝ POHÁR FREESTYLE BMX. Co to je : X-cup je série závodů tykající se sportu na kolech tzv. Freestyle BMX.
UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE FAKULTA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU KATEDRA ATLETIKY Název kreditní práce Název práce v angličtině Atletické kondiční programy.
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
ELTODO CUP První jarní homerun
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SKOKY NA LYŽÍCH.
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Mezinárodní závody agility Rožnov pod Radhoštěm
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
Volejbalový tábor mládeže Sportovní klub K2 Dovolujeme si Vás pozvat na 5. ročník Volejbalového tábora mládeže. Akce se koná ve dnech 7. – 14. srpna.
Nabídka reklamních ploch
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína -fleret, kord, šavle všech věkových kategoríí veteránů (AK0, AK1, AK2, AK3) pořadatel -šermířský.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Prague International Marathon D O B R O V O L N I C T V Í.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
SVĚTOVÝ POHÁR V KLASICKÉM LYŽOVÁNÍ. HISTORIE Světový pohár je dlouhodobá soutěž, kterou organizuje mezinárodní lyžařská federace FIS Jedná se o každoroční.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Internet – výhoda pro znevýhodněné 29. února 2008 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
PARALELNÍ SLALOM. Paralelní slalom Jedná se o závod dvojic Závod má dvě tratě – modrou a červenou Obě tratě jsou postaveny identicky Závod je vždy vypsán.
Spolupráce neziskového sektoru Zlín –
Současný stav organizace sympozia BOBCATSSS 2007 Linda Skolková Ústav informačních studií a knihovnictví FF UK Kontakt:
Maraton Lucie Samlerová 5. B 2014/2015 Proč jsem si téma vybrala.
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_16.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
SPORTOVNÍ AREÁL STRUPČICE NEDĚLE 4. ŘÍJNA od hodin TURNAJ V NOHEJBALE TROJIC Startovné 50,-Kč za družstvo Systém bude upřesněn podle počtu přihlášených.
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Ekonomika a management atletických klubů. Ekonomika ČAS Česká atletika s.r.o. Česká atletika, s. r. o., je marketingovou agenturou Českého atletického.
Vytrvalostí a dalším vzděláváním k vyšším kompetencím v oblasti tělesné kultury a zdravého životního stylu SPORTEM PRO LEPŠÍ ŽIVOT Vzděláváním k vyšším.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
T-MOBILE OLYMPIJSKÝ BĚH MANUÁL PRO POŘADATELE BRONZOVÝCH BĚHŮ
ORIENTAČNÍ BĚH (SILVA O´ CAMP - )
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
První Amcor Štafeton start na parkovišti firmy Amcor
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Lyžaři TJ Žďár nad Sázavou
ČMMJ z.s. -Okresní myslivecký spolek Chrudim se sídlem
- slohové útvary informačního postupu
TJ Tatran Prachatice – oddíl Juda
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
Plavecký klub Děčín.
POŘADATEL 2018 PODMÍNKY SPOLUPRÁCE.
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
I. Setkání se starosty obcí
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
JUNIORSKÝ MARATON 2019.
Transkript prezentace:

1 PALESTRA KBELSKÁ DESÍTKA silniční běžecký závod 7. března 2009

2 PALESTRA KBELSKÁ DESÍTKA  23. ročník tradičně prvního desetikilometrového silničního závodu sezóny v Praze a středočeském regionu  třetí největší desetikilometrový závod v Praze po Mattoni Grand Prix a MČR Běchovice – Praha  závod se zajištěným servisem pro závodníky: měření časů prostřednictvím čipů personalizovaná startovní čísla masérské služby účastnická trička součástí startovného  moderátor závodu Štěpán Škorpil  připraveni vodiči (na časy 40, 45 a 50 minut)  závod pořádaný na tradiční, již historické trati v tradiční čas (první březnová sobota)  ceny pro účastníky a do tomboly za ,- Kč  letos poprvé proběhl v rámci závodu běh mládeže do 15ti let

3 PALESTRA KBELSKÁ DESÍTKA  součást MIZUNO RUNNING CUP ( od nultého ročníku poháru v roce 2005 největší z devíti závodů v ČR a SR, které podporuje firma Mizuno;  součást POHÁRU BEHEJ.COM ( Jeden ze 31 závodů, které v roce 2009 podporuje specializovaný běžecký server prostřednictvím svého serveruwww.behej.com  rostoucí počet účastníků každým rokem V roce 2008 se závod neuskutečnil z důvodů nepříznivých povětrnostních podmínek.

4 PALESTRA KBELSKÁ DESÍTKA Organizátor ATVS PALESTRA – Vyšší odborná škola, s.r.o. a Vysoká škola tělesné výchovy a sportu PALESTRA, s.r.o.

5 PALESTRA KBELSKÁ DESÍTKA Hlavní partner závodu Knauf Praha s.r.o.

6 PALESTRA KBELSKÁ DESÍTKA Partneři

7 PALESTRA KBELSKÁ DESÍTKA

8  Informační letáky, plakáty  Kbelák – zpravodaj MČ Praha 19  Televize NOVA  prostřednictvím www stránek určených pro běžce:  prostřednictvím databáze běžců z předchozích let  na dalších sportovních akcích v průběhu ledna – února  atletickým oddílům v Praze a středních Čechách  prostřednictvím Běžeckých klubů Pražského mezinárodního maratonu. Propagace závodu

9 PALESTRA KBELSKÁ DESÍTKA Vítězové v kategoriích Muži do 39 letDavid KAWA do 49 letAntonín KLIKA do 59 letMiloš Smrčka do 69 letVáclav SVOBODA nad 70 letVladimír ŘÁPEK Ženy do 35 letEva SLAVÍKOVÁ do 45 letIvana SEKYROVÁ do 55 letKarla MALIŠOVÁ nad 56 letJarmila ZEIDLEROVÁ Pohár PALESTRAMichal FRABŠA Děti do 15 let kluciPetr PILAŘ děvčataSimona MRKVIČKOVÁ

10 PALESTRA KBELSKÁ DESÍTKA

11 PALESTRA KBELSKÁ DESÍTKA

12 PhDr.Petr Kalenský tel: mob.: Bc. Tomáš Mirovský DiS. tel.: Kontaktní osoby PALESTRA KBELSKÁ DESÍTKA