Základní škola a Mateřská škola Koněšín, příspěvková organizace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola Sluníčko Hradec Králové,Třebeš
Advertisements

Základní škola a mateřská škola Bečov nad Teplou
Mgr. David Mánek Josefův Důl
Zdravý životní styl ve školách podporujících zdraví Konference PhDr. Jitka Reissmannová, Ph. D. Katedra výchovy ke zdraví PdF MU.
Informační centra Moravskoslezského kraje – pomocník na cestě k využití CT ve výuce Soutěžní přehlídka TOPík 2012 Využití ICT prostředků při bilingvní.
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Výhody & nevýhody tvorby Projektu podpory zdraví vzhledem k tvorbě Školního vzdělávacího programu Tomáš Blaha SZÚ Praha 2005.
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
Cesta ke kvalitě v praxi
Vzdělání a prosperita Nejlepší investice do budoucnosti je vzdělání.
KONCEPCE ŠKOLSTVÍ ÚJEZD NAD LESY MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY V Újezdě nad Lesy.
Střední škola zemědělská Olomouc Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR. Analytická fáze projektu.
Projekt Škola podporující zdraví
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
DDŠ, ZŠ a ŠJ Měcholupy 2 Cíle působení
Zš a Mš Ludgeřovice Naše logo 50 let školy.
Ve zdravém těle, zdravý duch … a ten je jen ve zdravé škole!!!
Role školního koordinátora EVVO
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Základní škola a Mateřská škola Šebrov
Masarykova základní škola
Zdravá škola.
ZŠ EDEN = ZDRAVÁ SPORTOVNÍ ŠKOLA CO TO ZNAMENÁ? ZŠ EDEN = ZDRAVÁ SPORTOVNÍ ŠKOLA TO ZNAMENÁ: VYTVÁŘÍME PRO DĚTI ZDRAVÉ PROSTŘEDÍ.
Společně proti úrazům ve městě Chrudim. Zdravé město Chrudim  Zdravé město od roku 2001 – vstup do NSZM ČR  Podpora zdraví (soulad psychické, fyzické.
MŠ DUHA Soběslav na cestě ke kvalitě ve vzdělávání Mgr. Krejčová Alena.
CZ.1.07/1.2.17/ Základní informace o projektu  Rozpočet projektu: ,- Kč (žádné spolufinancování)  Příjemce projektu: ZŠ a MŠ Brno,
AUTOEVALUACE ZŠ Olomouc, Mozartova 48
Mgr. Lucie Holacká, Národní institut pro další vzdělávání
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Děti a koncepce : Program, Aktivity, Metodika :
Minimální preventivní program školy
MATEŘSKÁ ŠKOLA OLOMOUC Blanická 16. Charakteristika školy Jedná se o předškolní zařízení, jeho nosným programem a účelem je poskytování výchovy a vzdělání.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Zásady kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování a propagace principů místní Agendy 21 a ZDRAVÍ 21 v kraji Vysočina.
Mgr. Katarína Nemčíková, VÚP Praha Změny v kurikulárních dokumentech základního vzdělávání.
ASISTENT PEDAGOGA NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE CHRASTAVA. ZÁKLADNÍ ŠKOLA CHRASTAVA, náměstí 1.máje 228, okres Liberec – příspěvková organizace 25 tříd, 590 žáků.
Rizikové chování1 Prevence rizikového chování dětí a mládeže Mgr. Jana Smíšková školní metodička prevence výchovná poradkyně ZŠ T. G. Masaryka.
Odloučené pracoviště NAD PLOVÁRNOU Statutární zástupce školy Mgr. Božena Suchánková Vedoucí učitelka Věra Kopečná.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ POTŘEB MATEŘSKÝCH ŠKOL A ZÁKLADNÍCH ŠKOL pro ORP ŠUMPER Mgr. Ivana Hanáková.
Škola podporující zdraví Komunitní program WHO pro MŠ, ZŠ a SŠ v ČR od r Národní koordinační centrála v SZÚ Poslanecká sněmovna, Konírna
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Republikový výbor pro prevenci kriminality 26. května Zpráva o stavu romské menšiny Metodika naplňování Strategie romské integrace 3.Dotace.
Reforma školství, kurikula a systém kurikulárních dokumentů Lukáš Wodecki
Základní a mateřská škola Mostkovice Prostějovská 243, Mostkovice
Činnost lektora v Severočeské galerie výtvarného umění v Litoměřicích, příspěvkové organizaci Duben 2016 Zpracovala: PhDr. Olga Kubelková lektorka Severočeská.
Projekt Podpora práce učitelů - PPUČ
Základní škola a mateřská škola Pavlíkov, okres Rakovník Pavlíkov 77, tel.:  756, 731 225 743, IČO :
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Tisková konference zahájení školního roku 2009/2010
Všichni o ní mluví, ale víme, jak opravdu vypadá? Školní inkluze
Cíle, vize a obsah projektu PPUČ
Tisková konference
Základní škola Otokara Březiny, Jihlava Veletrh zdraví
Demografický vývoj v okolí Prahy, kapacita ZŠ, nedostatek pedagogů
Statutární město Ostrava
Individuální projekt OPVVV Implementace KAP I.
Zdravá výživa Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Vítejte na třetí místní konferenci
ZŠ Zdeny Kaprálové a MŠ Vrbátky , příspěvková organizace
Centrum kolegiální podpory CKP
Základní škola. Základní škola a Mateřská škola, Nová Ves, okres Liberec, příspěvková organizace.
dne 5. dubna 2018 ve třech skupinách v 15 hodin, 15:30 a v 16 hodin
Druhý stupeň malotřídně
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

Základní škola a Mateřská škola Koněšín, příspěvková organizace

Kdo jsme? Malotřídní škola s mateřskou školou a školní družinou Máme v ZŠ 23 dětí a 17 dětí v MŠ Vyučujeme podle výukového programu Základní škola ve 3. až 5. ročníku, v 1. a 2. ročníku probíhá výuka podle ŠVP

Proč jsme se rozhodli být ŠKOLOU PODPORUJÍCÍ ZDRAVÍ? Integrace mezi školy s podobnou filozofií přístupu ke vzdělávacímu procesu. Zkvalitnění prostředí pro výuku Změnu stravovacích návyků dětí v MŠ i ZŠ Vypracování koncepce rozvoje školy dlouhodobějšího charakteru

Naše cesta do sítě zdravých škol Získání poznatků o síti ŠKOL PODPORUJÍCÍCH ZDRAVÍ, o způsobu jejich práce Uvědomění si, že mnoho prvků z činnosti ZDRAVÝCH ŠKOL využíváme Kontaktování koordinátorů a získání informací k tvorbě projektu Pilíře ZDRAVÉ ŠKOLY / pohoda prostředí, zdravé učení, otevřené partnerství/ Vypracování projektu Přijetí do sítě ŠKOL PODPORUJÍCÍCH ZDRAVÍ

Co očekáváme od přijetí do sítě programu ZDRAVÁ ŠKOLA? Výměnu informací s ostatními školami v rámci sítě programu ZDRAVÁ ŠKOLA Možnost čerpat finanční prostředky z dotačních titulů určených pro ZDRAVÉ ŠKOLY Spolupráce se SZÚ, KHS, KÚ

Co již můžeme nabídnout Vám, kteří zvažujete vstup mezi ZDRAVÉ ŠKOLY? Návštěvu ZDRAVÉ ŠKOLY v Koněšíně Seznámení se s naším programem ZDRAVÁ ŠKOLA Konzultaci k tvorbě programu ZDRAVÁ ŠKOLA

Děkuji Vám za pozornost