Historie Firmy Oděvní firma GS vznikla v roce 1990 v České republice.Mladá,začínající módní návrhářka Gabriela Skorková založila malou oděvní společnost,která.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kolekce MEMORY v Brně Liběna Rochová.
Advertisements

Najdete nás také na facebook.com/teticky
Návrhářka Navrhovat různé obleky Navrhuji módní obleky a elegantní.
Datum konání pátek 4. a sobota 5.února 2011 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro veřejnost.
Blanka Matragi.
NA TÉMA: „DÍVÁM SE RŮŽOVÝMI BRÝLEMI“ Katalog vítězných děl jaro ročník výtvarné a keramické otevřené přehlídky „To je hlína!“ Akci podpořili: Dolní.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
MAPA ÚSPĚCHU. Neslavíme úspěchy jen těch největších a nejmocnějších Sdružení CZECH TOP let sleduje firmy a společnosti působící v České republice.
Případová studie: UNIC-Services Ltd. Firma UNIC-Services  Založena roku 1993 IT pracovníkem, jménem Saara Remes-Ulkunniemi  Firma nabízí vzdělávací.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Chování domácností. Úvod n Jak a čím jsou domácnosti ovlivněny.
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
VYPRACOVAL: Filip Olejník
Obchodní akademie, Náchod, Denisovo nábřeží 673 Projekt CZ.1.07/1.5.00/ EU peníze pro Obchodní akademii Náchod Číslo - název šablony klíčové aktivityIII/2.
Plnění zákonných povinností zaměstnavatele
Tomáš Baťa Co chceš, můžeš! Jan Pospíšil
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_194.
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Praha 5/2014 Fórum prevence dětské nadváhy a obezity.
geografie/věková pyramida ČR
VY_52_INOVACE_ZBO2_5364HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Myslivecké potřeby Janák Firma vznikla v září roku 2012.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
TENIS.
Autor: Lukáš Vávra. POLOHA  Vizovice se nachází na Moravě, ve Zlínském kraji. Vizovice Znak města.
Dámy a Pánové Radi bychom Vám představili firmu ADELINE Street. Tato firma vznikla jako projekt jednotlivých hudebních umělců, kteří jí nejdříve založili.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Kenvelo' je oděvní firma založená v České republice v roce V současnosti provozuje kolem 250 obchodů v sedmi zemích:, Bulharsko, Slovensko, Rumunsko,
Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.
Brno-historie II. Mgr. Hana Hoberlová.
Limonádová společnost LIMO PLUS.  O společnosti Sídlo: Ostašovská 34 Výrobní hala: Ježková 567/37 Kontakty: telefon vedení: telefon výrobna:
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 17. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Ing. Petr Horský, Předseda Rady České parkovací asociace z.s.p.o.
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
SPIRIT s.r.o „STOP NUDĚ VAŠICH DĚTÍ“. Založení firmy Zaměstnanci Účel podnikání.
Inspirativní senioři.  Mamy Rock Mamy Rock Mamy Rock.
1. Oblíbenost bankovek 2 Zdrojová tabulka 50 Kč100 Kč200 Kč500 Kč1000 Kč2000 Kč5000 Kč 2,00%5,00%8,00%10,00%20,00%25,00%30,00% 3.
Zemědělství TataSyn. Vznik firmy Firma Zemědělství TataSyn vznikla roku Firma se od začátku specializovala na prodej zemědělské techniky. Dnes si.
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
Struktura podnikatelského plánu
Moldavsko. Základní informace Hl. město: Kišiněv Leží mezi Ukrajinou a Rumunskem. Počet obyvatel: Složení obyvatel: Moldavané, Rumuni, Ukrajinci,
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
Diakonie Církve bratrské PREZENTACE O Diakonii CB » Vznikla v roce 1994 jako nestátní nezisková organizace s celostátní působností. » Zřizuje ji.
Sortiment oděvních výrobků. Názvy a rozdělení výrobků k odívání se řídí normou ČSN To je závazné pro výrobu, učební texty a literaturu.
MICROSOFT OFFICE teorie. MICROSOFT OFFICE Microsoft Office je kancelářský balík od americké firmy Microsoft. Firma Microsoft je největší softwarovou firmou.
Apple.  Apple je společnost která vyrábí chytrou elektroniku např: mobilní telefony(I- Phone), hodinky(apple watches), tablet(i Pad), MP3(I Pod).
Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
SOFTWARE Operační systémy.
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Obor: Elektrikář - silnoproud Ročník: 3. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
INSPIRAČNÍ ZDROJE KNIHY A ČASOPISY.
PŘÍLOHA Č. 4 – PROFIL OSOB ŽIJÍCÍCH V DOTÁZANÝCH RODINÁCH
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
PROJEKT MÁLOTŘÍDKY SPOLEČNĚ
Tel:
PŘÍLOHA Č. 2 - ÚDAJE Z EMPIRICKÉHO ŠETŘENÍ V RODINÁCH CTZ
Život v Československu mezi dvěma válkami
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Evidence a účtování zásob ve vybrané společnosti
Plavecký klub Děčín.
Piktogram reklama logo
Odpadové hospodářství Olomouckého kraje Ing
Transkript prezentace:

Historie Firmy Oděvní firma GS vznikla v roce 1990 v České republice.Mladá,začínající módní návrhářka Gabriela Skorková založila malou oděvní společnost,která se tehdy jmenovala JoooP!. Oděvní firma GS vznikla v roce 1990 v České republice.Mladá,začínající módní návrhářka Gabriela Skorková založila malou oděvní společnost,která se tehdy jmenovala JoooP!. O tři roky později založila firmu se jménem svích iniciálů O tři roky později založila firmu se jménem svích iniciálů

Informace o firmě Společnost GS vyrábí oblečení pro všechny věkové kategorie. Společnost GS vyrábí oblečení pro všechny věkové kategorie. Výběr oblečení je velmi rozmanitý,najdete zde sporotvní i elegantní oblečení Výběr oblečení je velmi rozmanitý,najdete zde sporotvní i elegantní oblečení Pobočky firmy jsou v 11 městech České republiky (Praha,Beroun,Benešov,Kladno,C homutov,Liberec,Brno, Olomouc,Ostrava,Vimperk,Plzeň) Pobočky firmy jsou v 11 městech České republiky (Praha,Beroun,Benešov,Kladno,C homutov,Liberec,Brno, Olomouc,Ostrava,Vimperk,Plzeň)

Členové firmy JménoPříjmeníFunkceDatum narození GabrielaSkorkováředitelka DominikaNovánávrhářka ChuangChinávrhář LukášDarebnýnávrhář KristýnaPetrášovánávrhářka NicolAndersonnávrhářka LiborBoučeknávrhář TomášRoubalfotograf JanSoučekfotograf BarboraHanzalovášvadlena VladimírKukačkakrejčí HelenaNovákováúčetní CyrilMetodějmanažer MilenaJandováúčetní

Úspěchy Firmy Založení Kolekce: „Chick Indepence“ v časopise Vogue -Svatební šaty na zakázku pro princeznu Haibi Murabh ze Spojených Emirátů místo v žebříčku nejlepších,nových oděvnách firem,uděleno časopisem Elle 1994-Na přehlídce kolekce „Spring GS 1994 byli celebrity ze zahraničí jako například Madonna,Donatella Versace,Stella Mc Courtney 1995-Ocenění časopisem Vogue 1999-otevření čtyř poboček v zahraničí (v Německu,Polsku,Španělsku,Itálii) 2000-Velká módní show v Milánu 2005-Reklama na zimní kolekci („Winter GS“) a letní kolekci („True of Gee“) na bilboardech 2006-Charitativní módní přehlídka „Happines“ na pomoc africkýcm dětem

Tabulka Prosperity ZiskRok

Tabulka prosperity

Kontakty Adresa: Evropská 62 Praha Telefon:

Informace Naší firmu si oblíbily různé generace nejen v České republice. Obchody jsou moderně vybaveny a čeká zde na vás simpatický personál. Z českých celebrit u nás nakupuje například Alice Bendová,Lucie Bílá,Hana Mašlíková a Taťána Vilhelmová

Děkuji Za Vaší pozornost

GS