Www.timdvadva.net 1. Že prý Bůh vůbec není?! Lež jak věž! Že prý Bůh vůbec není! Co? Jak? Fakt? – Lež jak věž! Že prý Bůh vůbec není! Co? Jak? Fakt? –

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…žiji podle Božích přikázání? …daruji peníze pro misii…?
Advertisements

Pojď k Spasiteli 1. Pojď k Spasiteli, pojď ještě dnes, své srdce jemu v oběti nes. On všechny lidi zve do nebes, i tebe volá: Pojď! Ref.: Sláva, sláva,
2. Abrahám uslyšel, jak k němu mluví Hospodin
ADVENT 2012 Bůh přichází ke mně – já přicházím k Bohu
TRHLINA Špatná zpráva s dobrým koncem
Advent - dnes je první advent, svit svíček oznamuje všem.
Co vědí české ženy o tucích a mastných kyselinách
1. Na slámě ustláno v chlévě má, nikdo si chudoby nevšímá
Bůh je dobrý Pán, u něho svůj domov mám. On mě miluje, jako nikdo na světě. 1. Bez hranic je jeho láska, každý den ji potkávám. Hnedle.
Boží láska je jako slunce
1. Když všechno je ztracené a ty jsi sám, pros, Bůh tě slyší. Když bezradně stojíš a nevíš jak dál, pros, Bůh tě slyší. On je Pán, slyší.
Jedině Bůh je naděje Ref: Jedině Bůh je naděje a Jeho láska, kterou v Synu dal. Jedině Bůh je pro svět naděje, i kdyby svět se tomu stále smál. Jedině.
Riskuj – 9.A Organizátoři Petr Cihlář Tomáš Smolík Lukáš Nouza Tomáš Dvořák Valerie Hejlová.
Je to takový náš prďola … sranda s nim je, ale občas i nám leze na nervy … je to takový náš třídní šašek …
1. Víš, kdo na nebi slunce rozsvítil,
Objevujme Bibli se školáky 1, lekce 10 – © Tim 2,2 o.s. – TONOUCÍ PETR, Matouš 14,22-33.
 pomocná ruka vašeho sboru! Společně dokážeme více!
1. Dávno před mým narozením Pán Bůh mě už znal.
Kdysi dávno jeden muž požádal Boha o květinu a motýla.
Národní divadlo OBRÁZEK Č. 1 Orloj Obrázek č. 2.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo:Marek Halfar.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Nicole.
Proč pláčeš, maminko? Hudba: Percy Sledge "Ave Maria"
YELIEL MŮJ ANDĚL PRÁVĚ JAKO MOŘE NIKDO TĚ NEVLASTNÍ NIKDO NEMŮŽE JÍT DOLŮ DO TVÉHO NEJHLUBŠÍHO MÍSTA PRÁVĚ JAKO STROM.
Evangelium všem dětem ČR Co pro to udělat, aby se dostaly do nebe? Naše děti tak rychle rostou...
Vodopády Iguazú. Duha je snad i když je zataženo….
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.
Můj život je jak pestrý kolotoč, chvíli vzhůru – pak zas dolů, nevím proč, jednou se mi daří, výsknu si "juchú", potom bum – a všechno.
Aneb jak snadno nás ego a rozum ošálí.. Tento test prý před lety dávali lidem v Americe. Malé děti většinou odpověděli správně. Dospělí většinou zcela.
Objevujme Bibli, lekce 23 – © Tim 2,2 o.s. – Eliáš u potoka Kerítu a v Sareptě, 1. Královská 17,1-24.
Jarní vystoupení Jarní vystoupení klubu Smajlík a Art-smajlík
Tutanchamon ( př. Nl.) Ondřej Turek 1A 2009.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Odraz světla Předmět: Fyzika.
4. Abrahám děkuje Hospodinu, protože ho dovedl do země Kanaán
Pojď si s námi zazpívat, pojď se přátelit, pobavit se, pohádat a zase udobřit. 1. Vždyť je to celkem fuk, ze které země jsi, hlavní je.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Nech ten kufr na tři zámky, nech ho pěkně v koutě stát.
SZŠ a VOŠZ Zlín Zdravotnický asistent, první ročník Kapitoly z českých a světových dějin Dědictví antiky Autor: Mgr. Jan Slovák Vytvořeno: 2012 ZA, 2.
1.Bůh je náš Pán a Král, zpívejme mu píseň chval, bůh je náš Pán a Král, zpívejme mu píseň chval. S písní k němu přistoupíme, píseň všechno vypoví, s písní.
Zpívej se mnou haleluja, zpívej se mnou Pánu dík. Díkem duše pookřívá, Pána díkem oslaví. 1. Že jsem mohl klidně spát, ráno zase zdravý.
Kam dlouhé koleje - kam asi vedou, kam nás to tatínku kam asi vezou? Proč tyhle vlaky vůbec nikde nestaví, udělej kouzlo a oni se zastaví.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
1. Až potud nám pomáhal Hospodin z milosti, proto k nebes výšinám hleďme s důvěrností, odkud pomoc přichází nám vždy v pravé době, tam, kde duše nachází.
Psí Svět.
[: Jen Ježíši patří mé srdce, jen Ježíš má od něho klíč. :] Nic není přednější, než on, nic není cennější než on. On je můj Pán – on.
1. Plné ruce, plná ústa díků, každý den vždy nový důvod mít, chválu vzdávat bez frází a zvyků nauč nás žít, nauč nás žít! Stěží chápem, co se denně stává,
Mikuláš 2011 V naší škole se dne uskutečnila mikulášská nadílka,
36. Má modlitba Má modlitba nemívá někdy slova, když v slzách za Ježíšem přicházím. On však mi říká: „Neplač, zkus to znova, já s tebou budu čelit nesnázím.“
V kolika v ě cech se díváme, kam vlaje kou ř, místo abychom se dívali, odkud vítr vane.
Jediná věc,která se v životě dá změnit je budoucnost.
1. Někdo mě vede za ruku, | když bojím se jít tmou
Před Tvou tváří Pane 1. Před Tvou tváří Pane, nemám vůbec nic, jen Tvé slovo dané, jdi a nehřeš víc, jen Tvé slovo dané, jdi a nehřeš víc. 2. Jako Mojžíš.
tlusté, tenké, hloupé i ty vychytralé, černovlasé, blonďaté
Od Boha radost 1. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku mám, v srdíčku mám, v srdíčku mám. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku.
1. Co činí Bůh, vše dobré jest, | on dobře se mnou míní; | rád jeho ruce dám se vést, | jež před vším zlým mne stíní. | On, věčný Pán, i z pekla bran |
Bůh je záštita má, Bůh je záštita má, Bůh je záštita má, s ním nemusíme se bát.
Má-li tvoje dítě problémy s výslovností "ř", nic si z toho nedělej, všechna neslušná slova bude vyslovovat jasně.
Moje prázdniny Nikola Dudíková.
Název školy:ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:Mgr. Zuzana Medveďová Název:VY_32_INOVACE_D Téma:Šest žen Jindřicha VIII. Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Sandra Tichá Název materiálu: VY_32_INOVACE_ VO.7.B.02_pomoc_lidem_v_nouzi Datum: Ročník: sedmý.
JAK SI UŽÍVAT? Jak žít, ať z toho něco mám? Co má vlastně cenu? A je to vůbec důležité? Co má vlastně cenu? A je to vůbec důležité? 7x VÍC.
Prevence. Osnova Jak to u nás vypadá Mé hodnoty Práce s žákem Práce se třídou Celoškolní akce Práce s učiteli Práce s rodiči.
Exkurze z muzea.
PATENTY ANEB CO DĚLAT, KDYŽ ČLOVĚKA NĚCO NAPADNE….
Boží láska je jako slunce
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
NEVÍŠ KAM PO ZÁKLADCE? ZAČNI STUDOVAT NA ZDRAVOTNICKÉ ŠKOLE
Krásná je modrá obloha, je zázrak pod ní žít,
Transkript prezentace:

1. Že prý Bůh vůbec není?! Lež jak věž! Že prý Bůh vůbec není! Co? Jak? Fakt? – Lež jak věž! Že prý Bůh vůbec není! Co? Jak? Fakt? – Lež jak věž! Tím se mu nevyhneš!

2. Že prý Bůh o nás neví?! Ví !!! Že prý Bůh o nás neví?! Co? Jak? Fakt? – Ví !!! Že prý Bůh o nás neví?! Co? Jak? Fakt? – Ví !!! Bůh o svých dětech ví!

3. Bůh prý své děti zklame?! Nezklame!!! Bůh prý své děti zklame?! Co? Jak? Fakt? – Nezklame! Bůh prý své děti zklame?! Co? Jak? Fakt? – Nezklame! Bůh nikdy nezklame!!!

4. Bůh prý své děti zradí?! Nezradí!!! Bůh prý své děti zradí?! Co? Jak? Fakt? – Nezradí Bůh prý své děti zradí?! Co? Jak? Fakt? – Nezradí! Bůh nikdy nezradí!!!