Leoš Mareš.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poznej, kdo to řekl.
Advertisements

ADVENT 2012 Bůh přichází ke mně – já přicházím k Bohu
Blondýnka a kvíz. Jedna blondýnka se zúčastnila kvízu inteligence v "Life TV Show ". Výhra : EUR. TV-Showman ji dal následující otázky: 1. Jak.
JAK DOSÁHNOUT ZASLÍBENÍ... Jozue 14:5 Synové Izraele udělali, co Hospodin přikázal Mojžíšovi, a rozdělili si zem.6 Synové Judovi přišli v Gilgalu za.
MÁM PROT EBE 10 KRÁSNÝCH FRNDIČEK
Reteaming ® je metoda založená na přístupu zaměřeném na řešení, která usnadňuje dosažení žádoucích změn prostřednictvím spolupráce. Tuto metodu vytvořili.
Božena Němcová - život o datu a místu narození se dosud vedou spory
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
Digitalizace výuky Příjemce
Božena Němcová Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Holajová.
Zdarma pro Vás aneb nabídka MFF UK, ČEZu a Eduforu školám
 Narozen 31. března 1962  Matka právnička, otec inženýr chemie  Spisovatel, publicista a nejprodávanější romanopisec.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_368_Přímá řeč AUTOR: Mgr. Markéta Lyková ROČNÍK, DATUM: 9.,
Karel Čapek PhDr. Karel Čapek narozen 9. ledna 1890 v Malých Svatoňovicích, zemřel 25. Prosince 1938 v Praze, byl český spisovatel, novinář, dramatik,překladatel.
Tomáš Baťa Co chceš, můžeš! Jan Pospíšil
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk.
Bc. Jitka Hošková. pomáhá určit, který uchazeč bude pro firmu tím nejlepším zaměstnancem, a zároveň která firma bude tou nejlepší pro uchazeče. Nalézt.
Handicapované osobnosti
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV:VY_32_INOVACE_358_Leoš Janáček AUTOR: Mgr. Markéta Lyková ROČNÍK, DATUM:
Nebezpečí na internetu
ATOMOVÁ,VODNÍ,VĚTRNÁ, SLUNEČNÍ
Tabulkový procesor – Excel 2010 Práce se sloupci a řádky Sloupce Řádky (nastavení šířky sloupce i řádku)
PŘÍPRAVA PREZENTACE Ing. Česlava Lukaštíková SPŠ Karviná.
Mona Lisa Code Pro pokračování vždy kliknětě...
VY_32_INOVACE_SVF35060DUD Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Už žádní falešní sobi! A když dárky, tak pro všechny… a hlavně ne ty falešné sobi.
Čechomor.
Rodokmen - jména Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.

VY_32_INOVACE_ČJPS2A_1860_ZEM Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
STŘELNÁ zdroj: strelna.cz zdroj: strelna.cz
VY_20_INOVACE_SVF21960DUD Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
VY_32_INOVACE_SVF34660DUD Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
22.dubna 2012 Dvacet sedm účastníků výpravy na náměstí v Berouně.
Alfons Mucha Narozen:24.července v Ivančicích Zemřel:1939 v Praze.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Karolinka-město ve kterém žiji
1. Šly z rána ke hrobu Marie Magdaléna a matka Jakuba a ještě jedna žena, sobě pro útěchu, mrtvému na památku, šly z rána ke hrobu dva dny po Velkém pátku.
Vsetín Město ve kterém žiji
MLÁDÍ Narodil se 14. července 1939 v Plzni. V mládí se toužil stát malířem a po ukončení školní docházky se v Praze neúspěšně pokoušel o studium výtvarného.
DUM I. / 13. pohlednice Bc. Zdeněk Klíma. Pohlednice.
Odkud se vzal kuchyňský robot?. Víte proč člověk vynalézá? Protože je líný! V 17. století kuchaři šlehali hodinami vaječný bílek březovými metličkami.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Housky z nebe. *1922 ve Vlkoši 2 starší sourozenci - Milena a Karel otec - přednosta na stanici matka - práce na statku.
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 26/12 Název materiálu: Jakub Jan Ryba Zpracoval: Mgr. Bc. BcA. Michal Jančík.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Hudba: Floyd Cramer – Unchained melody Nepřítel zabírá v naší hlavě víc místa, než přítel v našem srdci.
Jan Palach Václav Švec.
Pes domácí Prezentace o psech.
AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV:VY_52_INOVACE_04_05_29_SLUNEČNÍ SOUSTAVA
Nefertiti.
Lyžaři TJ Žďár nad Sázavou
Prezentace Kristek Jakub
Michal Kavalčík (13.června1975 Český Těšín).
Šablona III/2 Božena Němcová Mgr. L. Junová, 1
Moderní příběh ŽABÍ KRÁL.
Blondýnka a kvíz.
Název školy: Základní škola Netvořice
Prezentace Hanna Hřebíčková
Přihlašuji svou dceru / svého syna PŘIHLÁŠKA  
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Božena Němcová (1820 – 1862).
Rozbor souvětí VY_32_INOVACE_46_Rozbor souveti
Funkční styl administrativní
Narodil se 3. července v Hukvaldech Zemřel 12. srpna 1928 v Ostravě
19. září Manželství, rodina.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
AUTOR: MGR. HANA GINTEROVÁ DATUM VYTVOŘENÍ:
Transkript prezentace:

Leoš Mareš

Leoš Mareš alias-Pán kožichu je známým moderátorem na Evropě 2. Leoš je také showman a moderátor několika tv pořadů.

Narozen- 27.dubna 1976 Vzdělání- gymnázium Beroun, VŠE - Ekonomická v Chebu Úspěch- r.2001 - skokan a objev roku v Českém Slavíkovi Vydal CD- Tři slova, CD - Minuty se vlečou, CD - Nejlepší nápad, VHS - Pán kožichů

Superstar

12.7.2008 se na zámku Jemniště oženil s dlouholetou přítelkyní Monikou Poslušnou - Marešovou, se kterou vychovává syna Jakuba a Matěje.

Rodina („bývalá“)

Monika Marešová až příliš dlouho tolerovala nevěry a lhaní svého muže Monika Marešová až příliš dlouho tolerovala nevěry a lhaní svého muže. Teď ale řekla dost. Hlavním důvodem však není až tak Marešův poměr s Gabrielou Dvořákovou (20), jako to, že ji soustavně obelhává.