Projekt bezpečný kraj Spálené Poříčí 14.1.2010. obsah prezentace: stručné představení mé maličkosti stručné představení projektu Bezpečný kraj informace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Advertisements

Podpora meziobecní spolupráce
Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
Odborná diskuze o prevenci konzumace alkoholu mladistvými v Plzni Ing.Aleš Průša.
Zákon o sociálních službách zákon o sociálním bydlení??? databáze MPSV a MV… metodická nejednotnost plán na úrovni kraje (obecné), v ORP pouze komunitní.
I. OFICIÁLNÍ SETKÁNÍ PŘEDSTAVITELŮ OBCÍ V SO ORP KUTNÁ HORA GASK 12. ČERVNA 2014 PODPORA MEZIOBECNÍ SPOLUPRÁCE Projekt Svazu měst a obcí reg. číslo: CZ.1.04/4.1.00/B
Zapojení místních částí do rozhodování města Bakalářská práce Richard Ocásek, DiS. Karviná 2008 Pamatuj, že i ta nejtěžší hodina ve tvém životě trvá jen.
Aktivita číslo 5 Návrh a zavedení systému centrální administrace a řízení projektů Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje.
Město Šlapanice průkopník moderního řízení ve veřejné správě 20. února Národní konference kvality ve veřejné správě.
Ing. Šárka Horáková, statutární město Karviná
Pracovní skupina III Osoby v krizi a osoby ohrožené sociálním vyloučením.
DIGITÁLNÍ POVODŇOVÉ PLÁNY (dPP) SBĚR DAT Plzeň strana 1 Digitální povodňový plán Plzeňského kraje a obcí s rozšířenou působností Krajský úřad.
Kraj Vysočina Zásadní problémy v průběhu zpracování žádosti do SROP.
Absolventská práce 2002 Aplikace XML rozhraní v prostředí krajského úřadu Autor : Marek Cop Vedoucí : Ing. Petr Pavlinec 2002.
Obnova a využití klášterních komplexů Plasy a Kladruby
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 ePUSA – elektronický portál územních samospráv Krajský úřad Plzeňského krajeMinisterstvo vnitra.
Zvýšení kvality řízení KÚPK aktivita A3 Informační strategie Analýza Workshop
Sociální bydlení v kontextu „Strategie boje proti sociálnímu vyloučení na období “ 09/2012 Jan Snopek, analytik pro.
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
Novela zákona o ochraně ovzduší Připravena na základě poslanecké iniciativy poslanců: Pavla Drobila Kristýny Kočí Pavola Lukši Jakub Achrer, OOO MŽP 20.
Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje aktuální stav 01/2012 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Vypracovaly: Nevrtalová Michaela Šlechtová Nikola Uhllířová Jana
Uplatňování konceptu ucelené rehabilitace u integrovaných žáků a studentů s tělesným postižením v ČR.
Realizované aktivity v roce 2013 Komise pro technické vzdělávání Sekce Marketing Ing. Pavel Duchek.
Seminář školních metodiků prevence okresu Liberec Kateřina Gruntová, DiS.
Vytváření registru územní identifikace a adres v ČR Ministerstvo práce a sociálních věcí Odbor informatiky Mgr. Karel Lux vedoucí oddělení koncepce
Vypracovali: Martin Odstrčil Vojtěch Stybor Gabriela Schönová
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky Příspěvek Ministerstva vnitra k informatizaci územních samospráv Ing. Tomáš Holenda ředitel.
Standard ISVS a weby KrÚ a MěÚ Jaroslav Svoboda Ministerstvo vnitra ČR.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Odpovězte na následující otázky
 V souladu s Koncepcí vzdělávání v oblasti krizového řízení, schválenou usnesením Bezpečnostní rady státu ze dne 16. listopadu 2004 č. 14 a Plánem hlavních.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
EHealth v Plzeňském kraji , Žďár nad Sázavou Krajský úřad Plzeňského kraje, Odbor informatiky.
1 DÍLČÍ ANALÝZY SOCIÁLNÍCH SLUŽEB NA ÚZEMÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC LB plán s.r.o., Liberec JEDNÁNÍ ŘPS A KOMISE ZDRAVOTNÍ A SOCIÁLNÍ 19. května 2015.
Vztah Komise pro informatiku AKČR a obce Ing. Rostislav Babarík
Služba pořádkové a dopravní policie KŘP Libereckého kraje.
Obsah Historie Dotační titul „Plzeňský kraj – bezpečný kraj a prevence kriminality“ Projekty Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje Projekt Kraje.
„Váš kraj, Váš rozpočet“. Projekt „Váš kraj, Váš rozpočet“  Běžná praxe: občané mají možnost vyjádřit se k návrhu rozpočtu až ve fázi, kdy je návrh rozpočtu.
Zkušenosti s uplatňováním principů veřejné podpory v Královéhradeckém kraji Systém řízení a financování sítě sociálních služeb v Královéhradeckém kraji.
Projekt „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v JMK III.“ a jeho výstupy Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Jihomoravském kraji na období.
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Klíčové aktivity realizované v Pardubickém kraji Pardubice, dne
Pěstounské péče na přechodnou dobu poznatky z praxe Krajský úřad Středočeského kraje Praha, 20. června 2016.
Roční souhrnná zpráva o výsledcích kontrolních akcí provedených inspekcí práce za rok 2012 Mgr. Ing. Rudolf Hahn generální inspektor.
Novela zákona o vodovodech a kanalizacích Ing. Jiří Duda Ing. Vladimír Chaloupka Odbor vodovodů a kanalizací Ministerstvo zemědělství ČR VAKINFO 2012 –
Ing. Aleš Průša. Co bylo na počátku ? Primárně je nutné předcházet protiprávním jednáním ve městě, obci Společná odpovědnost samosprávy a PČR za oblast.
Setkání s generálními sekretáři Rady pro fondy SRR Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů KÚ LK
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Projekt Centra společných služeb(CSS) realizovaný Svazem měst a obcí ČR Projekt Centra společných služeb č. CZ /0.0/0.0/15_019/ Operační.
Metodické centrum pro výstavbu a rekonstrukci knihoven
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav podnikové strategie
Produkce odpadů obce ORP Šumperk
Aktualizace Regionálního akčního plánu Zlínského kraje Ing
Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky
„Váš kraj, Váš rozpočet“
Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj
Komunitní plánování Mirka Wildmannová.
plk. JUDr. Jaromír TKADLEČEK
Program Prevence před povodněmi I. až IV. etapa
XIV. KONFERENCE SAMOSPRÁV
Krajský úřad Středočeského kraje
Program spolupráce SN – CZ
Pracovní setkání středních škol
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2012
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Zkušenosti koordinátora podpory seniorů, ORP Roudnice nad Labem
VIII. ročník Konference Moravské dopravní fórum
Transkript prezentace:

Projekt bezpečný kraj Spálené Poříčí

obsah prezentace: stručné představení mé maličkosti stručné představení projektu Bezpečný kraj informace o připravovaném portálu

Cíle projektu Bezpečný kraj: zvýšení pocitu bezpeční občanů Plzeňského kraje nalezení co největšího počtu partnerů zainteresovaných na řešení problematiky související s bezpečností a maximální možné prohloubení jejich spolupráce

Východiska: Potřeba zlepšení situace v oblasti bezpečnosti Vůle věnovat pozornost a vynaložit náklady na tuto oblast Existence Deklarace o spolupráci mezi KÚPK a KŘP Plzeňského kraje Projekt Bezpečné město realizovaný MMP

Předpokládané fáze projektu 1. etapa – ověřování (již probíhá – MMP) 2. etapa – bývalá okresní města 3. etapa – ORP 4. etapa – obce s pověřeným obecním úřadem

portál Bezpečný kraj vychází z praxí osvědčeného portálu provozovaného v rámci projektu Bezpečné město bude existovat ve 2 úrovních – krajský úřad – města (obce)

Děkuji Vám za Vaši pozornost a prosím o případné dotazy... Mgr. Zdeněk Weber koordinátor projektu Bezpečný kraj