Představenstvo CACS informuje… VI Dne 1.11.2008 zahájila vydávání jednotného Evropského atestu o vyčištění (ECD) čistící stanice PRAŽSKÉ SLUŽBY, a.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seminář dne na téma „Náměty, možnosti a zkušenosti v oblasti práce se žáky s SPU a jejich případné využití na 1. a 2.st. ZŠ Tento produkt.
Advertisements

1 Podpora ČEB českým exportérům při vývozu mimo Evropskou unii Seminář Export mimo Evropskou unii, jak na to? Brno, Výstaviště BVV 16. září 2009.
PROJEKTOVÝ DEN 27. ČERVENCE 2010 STŘEDNÍ ŠKOLA AUTOMOBILNÍ, MECHANIZACE A PODNIKÁNÍ, KRNOV, OPAVSKÁ 49 Ing. Marák Vladimír Tento projekt.
II. ŘÁDNÁ VALNÁ HROMADA ČESKÁ ASOCIACE ČISTÍCÍCH STANIC
Novela ZÁKONA č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů PhDr.
NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 2042/2003 ze dne 20. listopadu 2003.
Ing. František Knížek uvádí dokument Momentky z oslav 20. výročí Českého svazu vědeckotechnických společností
První Evropský dokument o vyčištění (ECD) vystavený ve Slovenské republice!
Obsahová stránka předsednictví ČR v Radě EU Ing. Marek Mora, náměstek místopředsedy vlády pro evropské záležitosti, Sekce pro evropské záležitosti Prezentace.
Kontrola zboží dvojího použití - nové aspekty Ing. Svatopluk Leitgeb 10. listopadu 2009 © 2009 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
První Evropský dokument o vyčištění (ECD) vystavily dne společnosti AQUATRUCK – Karel Nedorost, s.r.o., Říčany u Prahy a TANK WASH s.r.o.,
PŘEPRAVA NEBEZPEČNÝCH VĚCÍ
1. mezinárodní odborný seminář BohumínŠilheřovice
Page  1 YOUR LOGO STÁTNÍ Stabilizace a rozvoj účetnictví veřejného sektoru RNDr. Ladislav Minčič, CSc., MBA 1. náměstek ministra financí.
Představenstvo CACS informuje… III První jednotný Evropský atest o vyčištění vystavený na čistící stanici KOVOPROGRESS, spol. s r.o., Střelice u Brna.
Collective member of Czech Chemical Association
Autodoprava Šnek Převážíme: Sypké materiály Stěhování Přeprava vozidel
Strana 1 Příprava a implementace pilotního projektu Speed Chain 13. listopadu 2013 Dr. Ing. Jiří Došek, DEKRA Automobil, a.s.
"Čistota obalů a cisteren zvyšuje kvalitu produktů"
Přijď království tvé… Kam?. Mnoho knih na téma manželství, výchova dětí Nakládání s majetkem je „Časovaná bomba“ v církvi i ve společnosti.
Představenstvo CACS informuje… II První jednotný Evropský atest o vyčištění vystavený na čistící stanici VADS, a.s., Bohumín. VADS, a.s., Bohumín.
První Evropský dokument o vyčištění (ECD) vystavila společnost J&P TANK WASH s.r.o., Bratislava.
Sdružení automobilového průmyslu BRANO GROUP, a.s. FÓRUM HOSPODÁŘSKÝCH NOVIN, Brno AKTUÁLNÍ PROBLEMATIKA FIREM ČR – EURO Ing. Pavel Juříček,
OPATŘENÍ EGAP NA PODPORU EXPORTU 3 OBSAH POSLÁNÍ, HLAVNÍ ÚKOLY A SMĚRY ČINNOSTI OPATŘENÍ KE ZLEPŠENÍ PODMÍNEK POJIŠTĚNÍ NOVÉ POJISTNÉ PRODUKTY.
4. řádná valná hromada CACS 16. – SOKOLOV Kulatý stůl Vedení lidí a téma rovné příležitosti.
Centrum inovačního vzdělávání Liblice INOVACE 2006 Galerie inovací 7. prosince 2006 Mgr. Jaroslava Barbara Sporková.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ Konstrukce.
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Olomouc, 2. září 2009.
Kam už naši studenti nebo absolventi pracovně zavítali.
Informace o výběrovém řízení FRVŠ 2008 Prof. Dr. Ing. Zdeněk Kůs Listopad 2007.
Jméno: Ing. Jan Pracovitý Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR. Společnost: ABCD Robot, s.r.o. Pozice: generální ředitel.
EU legislativa v oblasti kontroly vývozu zboží dvojího použití Ing. Zora Ondrejčíková Licenční správa Oddělení mezinárodních kontrolních režimů 10. listopadu.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Novelizace zákona o elektronickém podpisu – vliv na praxi Ing. Petr.
Tvorba vnitřních předpisů zaměstnavatele
Vydání prvního ECD u příležitosti druhé řádné valné hromady CACS v místě jejího konání, na čistící stanici SPETRA CZ s.r.o. SPETRA CZ s.r.o. Třanovice.
Praktické aspekty naplňování Evropské občanské iniciativy veřejná prezentace a diskuze, Evropský dům 20. března 2013 PhDr. Ivana Odarčenková Odbor všeobecné.
Příležitost pro mladé výzkumníky CZ.1.07/2.3.00/ Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.
Informace o výběrovém řízení FRVŠ 2009 Prof. Dr. Ing. Zdeněk Kůs Listopad 2008.
Informace o výběrovém řízení FRVŠ 2010 Prof. Dr. Ing. Zdeněk Kůs Listopad 2009.
Informace o výběrovém řízení FRVŠ 2012 Prezentace pro 9. zasedání sněmu RVŠ dne Doc. PhDr. Petr Zemánek, CSc. Listopad 2011.
Ing. Petr Horský, Předseda Rady České parkovací asociace z.s.p.o.
Zdanitelná plnění Již víme, že zdanitelná plnění (§ 2 odst. 3 ZDPH) jsou: Dodání zboží (včetně dovozu a pořízení zboží z JČS), Převod nemovitosti, Poskytnutí.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
1 RESPONSIBLE CARE 20 let TRINS Ladislav Špaček Svaz chemického průmyslu ČR Výroční zasedání TRINS Praha
Dopady nových byrokratických opatření do podnikání na venkově (EET, Kontrolní hlášení) Dopady nových byrokratických opatření do podnikání na venkově (EET,
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ Inovace v praxi Ing. Jiří Barták 30. září 2015, Plzeň.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Česká exportní banka Ing. Karel Bureš předseda představenstva a generální ředitel Business Den Ruské federace 30. září 2014 Aktuální možnosti financování.
Střední vzdělávání Maturitní zkoušky 2015 Porada ředitelů škol a školských zařízení 24. září 2015 Harrachov Dana Štěpánová.
Dohoda TRINS 2016 Praha, Transportní informační a nehodový systém.
Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních při označování potravin Workshop – ČASP, PK – Ing.
Automatizovaný sklad elektronických součástek Autor : Michal Šrutka.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018
Železniční doprava pro kraje Praha, 28. listopadu 2016
Pořízení a dodání zboží z pohledu DPH v rámci Evropské Unie
Standardizace odborné zdravotní péče
Data z kontrolní činnosti ČIŽP
Moderní postupy v řízení chodu úřadu aneb Úřad budoucnosti HELIOS Fenix New Generation Ing. Josef Krtil, MBA.
Rezonanční jevy v elektrických systémech
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Problematika potravinových odpadů v ČR
zřízen Upraven : - zákonem č. 458/2000 Sb. o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích - zákon č. 406/2000.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Autor: Ing. Alice Horáčková
Tvorba vnitřních předpisů zaměstnavatele
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020
Česká zemědělská a potravinářská inspekce
Odbor pro udržitelný rozvoj
Úřad vlády České republiky Odbor Rady pro výzkum, vývoj a inovace
Transkript prezentace:

Představenstvo CACS informuje… VI Dne zahájila vydávání jednotného Evropského atestu o vyčištění (ECD) čistící stanice PRAŽSKÉ SLUŽBY, a.s

Jedná se o čistící stanici, která je specializovaná zejména na čištění automobilových cisteren po předchozí přepravě potravinářských produktů.

06 – pořadové číslo přidělené společnosti Pražské služby, a.s. 08 – rok vystavení – pořadové číslo čištění PondělíÚterýStředaČtvrtekPátekSobotaNeděle LISTOPAD ECD Pražské služby

ECD 01ECD 02ECD 03 ECD 04ECD 05 ECD

Společnosti Pražské služby, a.s., patří poděkování za odvedenou práci jejímž výsledkem je vystavení prvního ECD. Blahopřeji ke splnění prioritního úkolu stanoveného CACS a děkuji všem, kteří se na tomto významném kroku podíleli. Ing. David Pinka předseda představenstva CACS