SWI0411 Aktuální stav u Všechny týmy by měly mít vypracováno zadání. u Všichni by měli být zařazeni do řešení nějakého projektu. u To vše by se mělo zobrazit.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SPU Systém pro přidělování úkolů Úvodní studie 
Advertisements

Metodika řízení projektů
Databázové systémy Přednáška č. 2 Proces návrhu databáze.
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Softwarové inženýrství semestrální projekt PowerPlant - Modul pro vizualizaci biologických dat.
Projekt: REDAKČNÍ SYSTÉM 1.Základní informace 1.Projekt Tyto stránky tvoří dokumentaci cvičebního projektu z předmětů 36SI a 36SI2 za letní semestr 2005,
Softwarové inženýrství semestrální projekt PowerPlant - Modul pro vizualizaci biologických dat.
Ekonomicko-společenská část soutěže POPULARIZACE VĚDY A VÝZKUMU V PŘÍRODNÍCH VĚDÁCH A MATEMATICE S VYUŽITÍM POTENCIÁLU MU.
Proces řízení projektu
X13PMT 4. seminář Ing. Martin Molhanec, CSc. Garant předmětu ČVUT – FEL, K13113.
X13PMT 2. seminář Ing. Martin Molhanec, CSc. Garant předmětu ČVUT – FEL, K13113.
3. Životní cyklus a procesy projektu
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
Microsoft System Center Operations Manager
Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR. ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné.
Pohled zhora. Z čeho vycházíme... Jedinou konstantou dneška je změna Změna musí být řízená Změny musí být dosaženo efektivně Projektů je kolem nás mnoho.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Systém pro zadávání a vyzvedávání úkolů
Letsim 1 letecký simulátor Prezentace projektu - 36SI.
Developerský projekt AF s. r. o.
Internetová reklama a reklama pro internetové stránky Školení Market Express.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
Uvodni strana. Řešitelský tým Vedoucí pracovník Roman Čapek Řadoví zaměstnanci Petr Kotál Bohumír Baier
NÁRODNÍ DIGITÁLNÍ ARCHIV
Elektronický volební systém EVOS řešitelé:  Čech Filip  Čech Zbyněk  Kozelka Vlastimil  Pecholt Tomáš  Vystrčil Jan  Záruba Lukáš.
10/2007Přednáška č. 21 Modelované procesy (parametrizace) Matematické modelování (MM) Předmět : Matematické modelování ZS, 2007 Přednášky/cvičení : Doc.
Projekt na 3MA382 Karel Koliš & Jan Vyhlídka.  Prostředí: ◦ IT firma tvořící webové stránky ◦ 1. rozsáhlý projekt  Komplexní webové řešení ◦ Zahrnuje.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
Název projektu Změna vytápění Mateřské školky a Domu s pečovatelskou službou na vytápění biomasou Tomáš HojdaMartin Paťha Luboš RypáčekMartin Müller.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Gymnázium Vítězslava Nováka Husova 333/II, Jindřichův Hradec Název dokumentu: Ročník: Autor: Gymnázium Vítězslava Nováka Husova 333/II, Jindřichův Hradec.
Projekt internetizace knihoven (PIK) Mgr. Martin Boka 08/2004.
Projekt z PA104 Richard Benkovský (139912, Jan Horák (143443, Miroslav Ligas (139542, Tomáš.
Pojetí nákladů a výnosů v účetnictví. Základní otázky podnikatelského procesu Je výše oběti racionální (odpovídající) získanému prospěchu? Podnikatelský.
PREZENTUJÍCÍ Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina na podporu systémové výstavby a financování datových úložišť veřejné správy na území kraje Vysočina Petr.
Rozhodování v podmínkách neurčitosti
Cíl přednášky Seznámit se
Typická implementace 1 2,5 měsíce = 10 týdnů, bez větších integrací, vč. feasibility study, konverze/importu dat a pilotního provozu Analýza (1 týden)
Aktivity ve skupinách 1.Týmy (stanovte jednoho mluvčího – bude se mnou komunikovat za celou skupinu) 2.Podnikání a)sestavení zahajovací rozvahy b)konkrétní.
1 Řízení implementace IS a SS* Šablony. 2 Vzorové postupy.
Softwarové inženýrství semestrální projekt
SIS - Supermarket Informační Systém 1 Supermarket Informační Systém Komplexní řešení toků zboží v supermarketu.
Práce ZADÁNÍ SEMESTRÁLNÍ PRÁCE: Zpracujte návrh – koncept na vydávání periodika (podnikového či jiného časopisu, novin, občasníku, věstníku, webu) včetně.
2. Životní cyklus a procesy projektu
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_PRA_313 Ročník: 1. Vzdělávací obor:
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ PODNIKÁNÍ Všechno v mém životě souvisí AC Education.
Rozpočetnictví a kalkulace
26. uživatelská konference 28. – 29. května 2015, Deštné v Orlických horách ORSOFT OPEN / OR-SYSTEM OPEN OD TEORIE K PRAXI Odvážný prezentátor.
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
Plánování přednáška druhá. 2 Obsah přednášek ProstředkyRealizaceZhodnoceníCíle AnalýzaVize.
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
MARKETING Ing. Radka Johnová Ph.D.
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Jméno a příjmení všech zakladatelů projektu
Postup stanovení ceny s pomocí marketingových nástrojů
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Rozpočetnictví a kalkulace
Talent marketingových komunikací
Společnost Adventure Works Plán prodeje na rok 2008
Prezentace obchodního plánu
Název společnosti Obchodní plán.
Prezentace obchodního plánu
ZJEDNODUŠENÍ UKONČOVÁNÍ SMLUV O STAVEBNÍM SPOŘENÍ
Jméno a příjmení všech zakladatelů projektu
Podnikatelský plán Iva Jeřábková
Transkript prezentace:

SWI0411 Aktuální stav u Všechny týmy by měly mít vypracováno zadání. u Všichni by měli být zařazeni do řešení nějakého projektu. u To vše by se mělo zobrazit na stránkách projektů:

SWI0412 Projektová dokumentace u Stránka projektu u Na ní popis zadání projektu u Řešitelský tým (funkce, zodpovědnosti) u Návrh řešení: HW, SW, komponenty u Rozpočet: - cena HW, cena licencí na SW, cena vývoje SW a HW (odhad dle COCOMO nebo Karnera) u Seznam úloh, harmonogram řešení (odhad dle plánu)

SWI0413 Stránky projektů Vzor KONSYSAno MailDoveAno TurISAno TaxAdvisorAno RDCISAno

SWI0414 Řešitelský tým

SWI0415 Řešitelský tým ?

SWI0416 Řešitelský tým - funkce

SWI0417 Matice zodpovědností

SWI0418 Popis projektu?

SWI0419 Architektura

SWI04110 Rozpočet?

SWI04111 Odhad rozkladem 325 tis. Kč?

SWI04112 Náročnost dle COCOMO

SWI04113 Náklady u Náklady dle MS-Project: ,- u Náklady dle COCOMO II: ,- (člověkohodina je 200 Kč, parametry: size = 5000, mode = 1.05, data = 0.94, cplx = 0.85, tj. náročnost = člověko-měsíců, potřebný čas = 6.79 měsíce) Ale vyplatí se to ?

SWI04114 Výnosy u Tento produkt by měl být distribuován jako krabicové řešení. Budeme-li předpokládat že se nám projekt podaří nasadit do 10ti firem (+ do jedné zdarma jako reklama), tak odhadovaná cena pro jednu kopii by měla být Kč. u Výnosy: 10 x ,- tj ,-

SWI04115 Zhodnocení u Obě metody odhadly cenu projektu na přibližně Kč. u Myslíme si, že cena produktu Kč (+ DPH) by pro koncového zákazníka (firma s deseti až sto zákazníky) by mohla být přijatelná. Domníváme se, že nejméně 10 firem by si produkt zakoupilo, každý další prodej by znamenal zisk. u Proto navrhujeme do projektu investovat.

SWI04116