Exhibicionismus Jedná se o

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život je jako cesta vlakem…
Advertisements

Lidé pro manželství nevhodní
Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ

Allez les Filles… On hledá ji: Hledám ženu do třiceti let, pak už na to seru... Jste mladý, vzdělaný, zkušený a komunikativní? Jste připravený pracovat.
Přeji ti, aby sis našel čas k odpočinku, relaxaci a snění....
JE to vůbec možné ? Vypadá to opravdu neuvěřitelně skoro jako SCI-FI, kéž by toho přibývalo ! Neuvěřitelné... kdo tam nebyl, neuvěří... asi 1,3 km nad.
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, v které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výmečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, jakmile se oženíme nebo vdáme, až budeme mít první dítě, potom další. Pak jsme otrávení, protože naše děti.
Radioterapie-využití v medicíně i aktuální protonové urychlovače
Povolání: umělecký malíř
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
Pedagogické minimum – lektorské dovednosti
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
SZŠ a VOŠZ Zlín ® předkládá prezentaci Kabinet MAT Mgr. Vladimír Pančocha.
PORUCHY PŘÍJMU POTRAVY
Veřejné koupaliště a místo k odpočinku. SOUČASNÁ SITUACE V SOUČASNOSTI NA ÚZEMÍ LEŽÍ BÝVALÁ ČISTIČKA: NÁDRŽ A PŘILEHLÝ DŮM.ČISTIČKA ZABÍRÁ PŘIBLIŽNĚ.
Když je nejhůř Když je nejhůř. Byly 2 žáby Žily spolu.
DOMÁCÍ NÁSILÍ SEXUÁLNÍ NÁSILÍ OBCHOD S LIDMI
Rodinná výchova Kristýna Němcová 7.B.
Muži jsou prostě šťastnější lidé – co byste také očekávali od tak jednoduchých tvorů?
Rodina a vzory Existují kladné vzory pro dnešní rodinu?
INTEGRACE DĚTÍ S VÝCHOVNÝMI PROBLÉMY
Interviewing = Pohovor s klientem NKPD Lucia Madleňáková.
Pohled na fotky, jako jsou tyto, asi trochu děsí a fascinují zároveň. Strmost a hloubka těchto děr vás donutí si uvědomit, jak nicotní vlastně jsme.
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
Dark Orbit -Hra která nikdy nekončí!. K začátku Pohybovat se po herní mapě je vskutku jednoduchá záležitost. Loď se ovládá myší. Stačí pouze kliknout.
Judita Vedlová. Definováno v trestním zákoně §199.
Listy mého stromu V našem životě existují lidé, kteří nás činí šťastnými prostě jen proto, že nám zkřížili cestu. Někteří jdou cestou po našem boku dlouho,
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
ATOMOVÁ,VODNÍ,VĚTRNÁ, SLUNEČNÍ
JAK ZDŮRAZNÍME GESTIKULACÍ SVÁ SLOVA? A KTERÁ GESTA BYCHOM POUŽÍVAT NEMĚLI.
Poruchy příjmu potravy
Agrese.
(Slovní hříčky ) Foto s texty a
Pávi jsou odnepaměti chováni pro nevšední krásu. Dnes se s nimi můžeme setkat převážně v zámeckých parcích. Jsou krásní, zvídaví a dokonce hlídají!
Názor veřejnosti na téma DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ (vyhodnocení dotazníkového šetření) Královéhradecký kraj Ing. Jarmila Halouzková
Vytvoření a pilotní ověření systému školení v obecných a odborných kompetencí dobrovolníků při akcích pro veřejnost, CZ.1.07/3.1.00/ VYTVOŘENÍ A.
MOŽNOSTI INTERVENCE – SEKTY
Apoštolská 1. Prosíme Tě dej nám Pane sílu,
Pohlavně přenosné choroby. cílová skupina: střední školy anotace : charakteristické znaky kapavky klíčová slova : hnisavý výtok, močová trubice autor:
KYBERŠIKANA Prezentace ke stáži MVČR2, projekt E-SYNERGIE Jana Drlíková.
Číslo v digitálním archivu školy VY_52_INOVACE_VZ_08 Sada DUM Výchova ke zdraví Předmět Výchova ke zdraví Název materiálu Závislost na nikotinu, odvykání.
Člověk a zdraví Bc.Kateřina Cuperová. - je jakékoliv pohlavní dotýkání, styk či vykořisťování kýmkoliv.
SEX, EROTIKA A PORNOGRAFIE
O prázdninách se můžete dostat do nepříjemných situací.
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
JE TOTO možné???? Odvážný a důvěřivý majitel....že jo....
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_08_ANOREXIE A BULIMIE.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Pro koho je EEG-biofeedback určen?
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
ANOTACE Objasnit žákům co je šikana,
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Číslo: VY_32_INOVACE_14_16 Základní škola Jindřichův Hradec I, Štítného 121 Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze.
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
Předsudky a stereotypy
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Transkript prezentace:

Exhibicionismus Jedná se o sexuální odchylku, při níž má postižený nutkání obnažovat své genitálie na veřejnosti a dost čato je toto jednání provázeno onanií

Exhibiconismus Masochystický -vzrušení z předvádění své vlastní bolesti Sadistický -vzrušení z předvádění vlastní krutosti Symbolický - vzrušení z předvádění se oplzlými řečmi, sexuálními náznaky nebo erotickými kresbami (po zdech) Vulgární - perverznější forma předvádění své nahoty, mnohdy rafinovaně připravená Perverzní = zvrácený, zvrhlý, úchylný

U některých exhibicionistů se toto nutkání objevuje jen někdy (většinou v době nějakého mindráku, depky nebo krize…) a někteří ho mají neustále…

Exhibicionista Exhibicionista se svými ´´oběťmi´´ obvykle nenavazuje žádný kontakt upozorní na sebe většinou písknutím či odkašláním nebo vám zničehonic prostě zastoupí cestu K sexuálnímu vzrušení mu stačí pohled kolemjdoucí ženy či dívky. Nepřipouští si, že jej ´´oběť´´eroticky nevnímá Masturbovat může: během odhalení, chvíli před ním nebo při zpětném představování prožité exhibice Exhibicionisté jsou převážně muži

!Jak se bránit! Exhibicionista by neměl být nebezpečný, ale je lepší se vyhýbat opuštěným místům (parky, lesy…) a už vůbec byste se v těchto místech neměli pohybovat sami!

Božka 1. Já 4. Terka 3. Klára - Jak se bránit! Kája -okecává Aduše 2.