Auta na elektriku  2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fyzika Elektřina v autě.
Advertisements

Poznej mapu: 1. seznámení
- PO TÉTO PÍSNIČCE SI JDEME SEDNOUT - TMA A PŘÍPRAVA PÓDIA NA SCÉNKY
Astronomické jednotky délky
Rychlost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Petr Jeřábek. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do.
Technika,tak jak ji vidím já…
Úvaha o platech.
Tento dokument pošlete svým přátelům,rodičům i prarodičům.
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
Návrhářka Navrhovat různé obleky Navrhuji módní obleky a elegantní.
 Substituční efekt (zvýšení ceny)  Důchodový efekt (zvýšení ceny)  Ceny tzv. komplementů Zdroj:
Svět techniky a já Lucie Šamárková. Obrázky nejrůznější techniky.
Život je jako pohádka. Může být krátký i dlouhý, vyžitý do poslední kapičky, ale také nedokončený. Smutný i veselý, záleží jen na tom, jak si to sám hlavní.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Každé ráno začíná život....
Prezentace o zvířátkách a lidech
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Jaké jsou technické prostředky ke snižování vlivu dopravy na životní prostředí - Jaká auta budeme používat? Patrik Macháček ZŠ Vítězná, Litovel 1250.
Tento příběh se stal už dávno. Jeden muž potrestal svoji pětiletou dcerku, protože ztratila jednu cennou věc. Tehdy neměli dostatek peněz.
Vytvořila: Kristina Thielová
PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!
Život lze chápat jen zpětně,žít jej však musíme dopředu.
AIRSOFT. Víte co to je?? Ne??? Tak nezoufejte, protože se to tady dovíte Airsoft je Japonská odpověď na paintball.
Mezinárodní autopůjčovna - auta na elektřinu nebo CNG -
Větrná energie.
BALENÁ VODA – potřebujeme ji? Balená voda stojí více než $1,50 za láhev. To je x cena vody z vodovodu!
JAKUB ŠVEC STUDENT SEXTY
Tahle pohádka není pro děti 2
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
VÝZKUMNÝ PROJEKT ZIPOVÁNÍ. MÍSTO, KDE ŽIJEME  Žijeme spolu s vámi na planetě Zemi.  V srdci Evropy, sice v malé, ale krásné České republice, v největším.
Příroda a já Otázky.
Hawa Bah. Kontaktovali jsme neziskovou organizaci Wontanara a vybrali si adoptivn í d í tě - 11letou holčičku Hawu Bah z Guinei. „ Udělej něco dobr é.
Petr Kolařík. Technika a co umíMobilyPočítače a notebookyDopravní prostředky.
Energie LC.
Jeníček a Mařenka Třídění Odpadu. Žili, byli Jeníček a Mařenka v jednom činžovním domě, kdesi za sedmero horami a sedmero řekami.
Voda Adéla Kalužová.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
Značky Manuály Mají hned v základu docela slušný dostřel cena poměrně malá od1000 Kč do 3000Kč Vhodné pro začátečníky,ale však velmi pomalá pro.
VELKÝ ZVĚRIME x VELKÝ VÝBĚR KRMIVA Ale můžete přijít i s nemocnými. Zvířaty které vám ošetří Kateřina Koulová. Dobrý den jmenuji se Petra Mašková a mám.
Situace velkých odběratelů v textilním průmyslu, zamýšlený postup HK ČR a spolupráce s SVSE, možnosti nápravy cen? Jiří Kohoutek.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Pavel Najman. Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická, Opava, příspěvková.
Já zpívám o svém Ježíši 1. Já zpívám o svém Ježíši, aby věděl svět, že je můj Pán nejdražší, všem chci povědět. Modlitbu mou vyslyšel, ke mně na zem sám.
V první části bych vás chtěl provést kytarovým světem. Uvidíte mnoho zajímavých kytar na různé styly hudby Druhů kytar je mnoho a jejich jmenování by.
Lukáš Feřt, SPŠ dopravní, Karlovarská 99, Plzeň
Světem letí skvělá zpráva- z naší tefnut bude máma!!!
Základy ekonomie Seminář 7..
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_01_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Anakondy.
INFORMACE Violet byla naší školou adoptována v roce Chodí na univerzitu Maasai Mara, do promoce jí zbývají 2 roky. Studuje obor Sociální práce Rodina.
ALTERNATIVNÍ POHONY AUTOMOBILŮ Miroslav Kubíska
P r o c e n t a % I. Ú v o d Matematika 7.ročník ZŠ Creation IP&RK.
pocházejí z církevní kampaně Nechť jsou Ti povzbuzením.
P RÁZDNINY A CO DÁL … Autor: Robert Lustig Třída: IX.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Finanční gramotnost ROZPOČET Pan Kouřil je svobodný, bydlí sám v nájemném bytě a má ze zaměstnání pravidelný měsíční příjem korun. Jednou za tři.
Příběh o budoucnosti lidstva Já si například myslím že v roce 2696 bude náš svět strašně znečištěný, ale vyspělý.
Richard Dlouhý. Druhy elektráren  Vodní  Solární  Jaderná  Větrná  Tepelná  Geotermální Tyto elektrárny vytvářejí elektrickou energii.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
Čím chci být, až vyrostu Jonáš Dej.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Školní rok 2013/ – ZŠ
AUTOR: Mgr. Stránská Alena
Já zpívám o svém Ježíši 1. Já zpívám o svém Ježíši, aby věděl svět, že je můj Pán nejdražší, všem chci povědět. Modlitbu mou vyslyšel, ke mně na zem sám.
Já zpívám o svém Ježíši 1. Já zpívám o svém Ježíši, aby věděl svět, že je můj Pán nejdražší, všem chci povědět. Modlitbu mou vyslyšel, ke mně na zem sám.
Marek Barták ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Transkript prezentace:

Auta na elektriku  2011

Chcete aby vaše děti,vnuci žili v tomto? Znečištěné ovzduší zabije ročně 310 tisíc Evropanů. Je toto nutné? My si myslíme že ne ale potřebovaly by jsme pomoci.

Máme totiž řešení Elektro auto!

Žijeme v době finanční krize. Každý Čech utratí průměrně rok např Žijeme v době finanční krize. Každý Čech utratí průměrně rok např. za plyn okolo 20 000 - 40 000 Kč a to na rozdíl od benzínů není plyn tak drahý. Elektroauto vás bude stát na 100 Km jenom 1 € (což je zhruba 25 Kč) Je vhodný pro lidi co velice rádi cestují protože stačí najít elektrickou zásuvku a auto kdykoliv nabít.

Takhle se nabíjí.

Teď si jistě říkáte to je sice všechno velice hezké ale co když se budu někam rychle potřebovat dostat? Takovéhle malé auto bude určitě velice pomalé. To ovšem není pravda elektro mobil udělá hravě z 0 na 100 za 9 sekund.

Elektroauta nemusejí být podobní malým Smartům jsou i různé značky elektroaut. Například....

2015 – rok Elektroauta Auto si můžete pronajmout a cena na den činí 10 € (250 Kč) V roce 2015 by se mělo vyrobit zhruba 60 000 kusů elektroaut. Auta se budou moci kupovat a 1 auto bude stát zhruba 10 000 € (250 000 Kč)

Závěr... A to je konec mé prezentace doufám že se vám líbila a poučila vás. A že celý Svět bude moci konečně dýchat krásný čerství vzduch a ne odpady. Děkuji za pozornost všem. :)