Znalostní fuzzy systém pro vyhodnocení auditu software.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vypracovali: Martin Čmolík Pavel Šlégr
Advertisements

Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Dlouhodobý majetek – pojem, členění Vypracoval : Ing. Jana Šustrová Projekt Anglicky v odborných předmětech,
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblastEkonomika a účetnictví – Činnosti ve výrobním.
Znalostní fuzzy systém pro evaluaci společenské odpovědnosti firmy.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
MS EXCEL Funkce PLATBA.
Optimalizace v simulačním modelování. Obecně o optimalizaci  Optimalizovat znamená maximalizovat nebo minimalizovat parametrech (např. počet obslužných.
Stavební spoření, úvěry, leasing
Znalostní fuzzy systém pro podporu rozhodování o určení výše finanční půjčky.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
Matematická teorie rozhodování
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
VY_62_INOVACE_1_2_07 Pokud není uvedeno jinak, autorem obrázk ů a text ů je Ing. Renata Hethová“. Zajištění rizik.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Zuzana Mikulová. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava,
VY_32_INOVACE_7A4 FINANČNÍ MATEMATIKA RODINNÝ ROZPOČET.
Hodnotová nabídka Hypotéky České pojišťovny Proč hypotéka s ČP?
Třírychlostní model čerpání rodičovského příspěvku RNDr. Petr Nečas Ministerstvo práce a sociálních věcí.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
Červen 2013VY_32_INOVACE_UCE_ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Jitka Honková, Ing. Martina Palyzová a Ing. Marek.
Metodika dělení příspěvku dle ukazatelů A+B1 na základě rozhodnutí Akademického senátu zůstává metodika dělení příspěvku stanoveného podle ukazatelů A+B1.
Rozpočet domácnosti Název školy
CIDEAS 2006ČVUT v Praze, FSv Spolehlivost a rizika výběru technicko-ekonomických variant V. Beran P. Dlask Fakulta.
Hospodaření MAS Šluknovsko Výnosy : - Hlavní činnost: ,94 - Hospodářská činnost: ,86 - Výnosy celkem: ,80 Náklady : - Hlavní činnost:
Program rozvoje venkova a problematika DPH Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
FINANČNÍ ZAJIŠTĚNÍ PROJEKTU DM TO JESENÍKY II
Metody řízení tržních rizik
METODIKA - VÝKLAD MPSV pro poskytování dotací ze státního rozpočtu nestátním neziskovým subjektům v oblasti podpory rodiny pro rok 2008 Mgr. Ivana Grosskopfová,
DOK. FUZZY MNOŽINY ETC. Klasické množiny Klasická množina – Výběr prvků z nějakého univerza Podle nějakého pravidla – Každý prvek obsahuje nejvýše jednou.
Cíl přednášky Seznámit se
Optimalizace versus simulace 8.přednáška. Obecně o optimalizaci  Maximalizovat nebo minimalizovat omezujících podmínkách.  Maximalizovat nebo minimalizovat.
Stav realizace ESF programů v gesci Ministerstva práce a sociálních věcí k Tisková konference 5. února 2007.
Financování regionálního školství
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1111Ročník:4. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Hospodářský výsledek a DPFO Téma: Základ daně podle §
EU_62_A_sada 2_20_M_Penzijní připojištění_Duch Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. AutorMgr. Duchová Renáta Anotace.
Finanční gramotnost ROZPOČET Pan Kouřil je svobodný, bydlí sám v nájemném bytě a má ze zaměstnání pravidelný měsíční příjem korun. Jednou za tři.
Dotační program Zelená úsporám Ing. Zbyněk Bouda Energetická Agentura Vysočiny, z.s.p.o.
DAŇOVÁ SOUSTAVA. Daňová soustava  Členění na přímé (z příjmu a majetkové) a nepřímé  Kdo je plátce a poplatník?  Daně přímé  Daň z příjmu FO a PO.
STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV Ing. Jan Mareš Závěrečný účet města za rok 2013.
Datum: Zpracoval(a): Možnost zapojení obce do financování jednotlivých projektů občanů (smluvní ošetření, způsob financování)
Charakteristika dlouhodobého majetku Členění: 1)Dlouhodobý hmotný majetek – pozemky, stavby, SMV nad Kč, pěstitelské celky, základní stádo a tažná.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Úvěry od nebankovních institucí.
Šárka Šustová, ČSÚ Kulatý stůl Praha, Příjmy a životní podmínky domácností s dětmi a bez dětí.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD | Na padesátém 81, Praha 10 | ŽIVOTNÍ PODMÍNKY A MÍRA OHROŽENÍ PŘÍJMOVOU CHUDOBOU ZAMĚSTNANCŮ V ČR Oddělení sociálních.
Státní zemědělský intervenční fond. PGRLF 2016 Pokyny pro poskytování podpory a formulář žádosti o podporu – na internetový stránkách v.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Excelentní výzkum Mgr. Helena Hořáková Praha, 17. února 2016.
* Finanční gramotnost * Hospodaření domácností. ROZPOČET je porovnání příjmů a výdajů na určité období. Rozpočet si může sestavit jednotlivec i domácnost.
Finanční matematika 19. (finanční gramotnost) P ů j č k y a ú v ě r y.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_18 Název materiáluSplátkový.
Dotace, půjčky a řízení likvidity. Dotace Projev přerozdělovacích procesů - uvnitř veřejného sektoru, -směřující k jiným subjektům – NNO, ziskový sektor.
Bankopojištění (bank-assurance) Markéta Suchomelová.
SOFTWAROVÁ PODPORA PRO VYTVÁŘENÍ FUZZY MODELŮ Knihovna fuzzy procedur Ing. Petr Želasko, VŠB-TU Ostrava.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
DAŇOVÁ SOUSTAVA.
Podpora dětí a mladých dospělých v Dětském domově Radost a jejich příprava na vstup do samostatného života Daniel Walbröl mezinárodní konferencE v rámci.
Jak získat peníze na zahájení podnikání na venkově ?
Přehled preferenčních kritérií
Podpora vzniku a rozvoje sociálních podniků a chráněných pracovišť
Podniková ekonomika.
EU_62_A_sada 1_16_M_Výdaje_Pol
Výzvy k předkládání žádostí o podporu MAS Podhorácko - IROP
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
hospodaření domácnosti.
Šablony II Výzva č. 02_18_063 a 02_18_064.
Jak počítá analyzátor - výdaje
Mladí hasiči Sezemice si Vás dovolují pozvat na 11
RODINNÝ ROZPOČET (PŮJČKA, HYPOTÉKA)
Podnikatelský plán Iva Jeřábková
Transkript prezentace:

Znalostní fuzzy systém pro vyhodnocení auditu software

Jazykové proměnné a jejich jazykové hodnoty Vstupní proměnnéVýstupní proměnná Finanční rozdíl příjmů a výdajů v rodině Výše poskytnuté půjčky [Kč] za 1 měsíc [Kč] MALYMINIMALNI STREDNIMALA VELKYSTREDNI VYSOKA Věk žadatele o půjčku [roky] MLADY STREDNI STARSI Doba splatnosti půjčky [měsíce] KRATKA STREDNI DLOUHA

Mamdaniho fuzzy model pro podporu rozhodování o výši poskytnuté finanční půjčky

Fuzzy množiny jazykové vstupní proměnné ROZDIL [Kč]

Fuzzy množiny jazykové vstupní proměnné VĚK ŽADATELE O PUJČKU [roky]

Fuzzy množiny jazykové vstupní proměnné DOBA SPLATNOSTI PUJČKY [měsíce]

Fuzzy množiny jazykové výstupní proměnné VÝŠE PUJČKY [Kč]

Prvních 11 pravidel fuzzy modelu (celkem 27 pravidel)

Dvojrozměrná varianta fuzzy funkce

Simulační okno - I

Simulační okno - II