BRÁNA DO VESMÍRU Téma: POKUSOHRANÍ Dílna č. 8. Zábavné pokusy a malá velká poznání Dopoledne plné pokusů Vyzkoušíme, jak spolu reagují - ocet, soda, olej,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mgr. David Mánek Josefův Důl
Advertisements

Husté pokusy a akce z Plzně a Stříbra
1. den - středa :15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu,
Mezinárodní den zdraví V rámci mezinárodního Dne zdraví, který je každým rokem 7. 4., jsme připravili akci „ Soutěž o nejzdravější svačinu“
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST – „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo CZ.1.07/1.400/ Číslo materiálu:
OBRÁZKOVÁ SLOVNÍ ZÁSOBA PRO 8. ROČNÍK Anglický jazyk – 8. ročník Mgr. Iva Jakubcová.
3. ročník „Eko“ výchovně-vzdělávací ho dopoledne pro děti nižšího stupně základních škol října 2012 v 9.00 hodin Sbírkové skleníky Výstaviště.
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
Kristýna Radinová Tereza Musilová
Organizace prvních školních dnů:
Základní informace Rozkládají se na obou březích Berounky. Rozkládají se na obou březích Berounky. Leží na trase Praha-Karlštejn asi 10 km od hradu.
„Den Země v Národní rezervaci Rejvíz“ – „Dětský den 2009“
Financování předškolní péče z pohledu MČ Praha 10 Jan Baudis vedoucí odboru školství Praha 10.
KRÁLÍČEKKRÁLÍČEK FELIXFELIX. Felix v Anglii, královně ukradli šperky, proto si nás najímá jako posilu stráží, abychom jí pomohli, z odměnu nám vypraví.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_CHE_401.
 Dílna 5.  Téma: Kosmonaut  Návštěva unikátní výstavy v Praze.
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
Londýn 5. – schůzka s rodiči
Gymnázium a obchodní akademie Chodov
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. předpověď počasí na 30. dubna 2009 OBLAČNOST 6.00.
ARTEFILETIKA Prezentace artefiletiky – metodický list č. 11 Vesmírné cesty Zpracovala dne Mgr. Andrea Költö (str.1 – 9) Možnosti využití.
Vánoční dobročinná aukce ZŠ Magic Hill na podporu Klubu nemocných cystickou fibrózou 18. prosinec 2013 od 15 h., kulturní sál centra Na Fialce.
Registrační číslo CZ.1.07/1.400/
ODPADY.
DÍLNA 3 TÉMA: Vesmírné pohádky. CO NÁS ČEKÁ? o NÁVŠTĚVA MĚSTSKÉ KNIHOVNY o OBJEVOVÁNÍ POHÁDKOVÝCH KNÍŽEK S VESMÍRNOU TÉMATIKOU o POVÍDÁNÍ O KNÍŽKÁCH o.
ZEMĚ NAŠE PLANETA Dílna 4 SKUPINOVÁ PRÁCE V CENTRECH AKTIVIT PŘI ZÍSKÁVÁNÍ POZNATKŮ PRACUJEME SPOLEČNĚ A UČÍME SE: -ROZDĚLIT SI MEZI SEBOU ÚKOLY -ZAPOJIT.
Naše školní knihovna. Jsme Základní škola, Liberec, U Soudu 369/8 V naší škole jsou běžné třídy a speciální třídy pro děti s SPU Všechny děti mají k dispozici.
SČÍTÁNÍ DO 100 S PŘECHODEM DESÍTKY
VODÍK.
Dílna 1 Téma: Poznání vesmírných těles Návštěva planetária v Praze
STAŇ SE NA CHVÍLI MALÝM PRINCEM CESTOU NECESTOU VESMÍRNÝMI DÁLKAMI.
Projekt ŠKOLA V ZAHRADĚ ZŠ praktická a ZŠ speciální, Jablonné v Podještědí, Komenského 453, příspěvková organizace.
SBĚR PAPÍRU. Celý týden od se sbíral starý papír. Žáci nosili svázaný papír na školní dvůr u jídelny. Kde ho vybírala třída 8.B.
Projekt dětská skupina MOTÝL
Artefiletika Prezentace artefiletiky – metodický list č. 11 Vesmírné cesty Zpracovala dne Mgr. Andrea Költö Možnosti využití artefiletiky.
DINOPARK OSTRAVA DNE SE I. A II. TŘÍDA ZÚČASTNILA ŠKOLNÍ EXKURZE DO DINOPARKU OSTRAVA. POČASÍ NÁM PŘÁLO, A TAK SI DĚTI MOHLY VYCHUTNAT PROHLÍDKU.
SILNÉ A SLABÉ STRÁNKY ŠKOLY ZŠ Želechovice nad Dřevnicí 4. Května 336, Želechovice nad Dřevnicí.
Spotřební daň Ekonomika podniku 2. ročník Spotřební daň - je nepřímá daň, tzn. je součástí ceny výrobku - je placena jednorázově při prvním prodeji od.
60. let 20. století Indie má na oběžné dráze desítky komunikačních a meteorologických družic výstavba vlastních raketových nosičů, vysílání telekomunikačních.
Dovolená s OS Tatry Již deset let využívají členové OS dovolené v Tatrách – Velké Lomnici – Penzionu Rysy.
Proč se střídá den a noc.
ERASMUS CHANIA. KONTAKT FB: FB: Jana Husníková mail : mail skype : skype : Jana Husníková (Slaný) ICQ : ICQ :
Regulátory veřejného osvětlení RPR Plus!
Projekt finanční gramotnosti
ZŠ A MŠ KUNÍN ZAŘÍZENÍ MATEŘSKÁ ŠKOLA
Výlet Českosaské Švýcarsko
ROK SVĚTLA
ŠIKULKY II Kreativní dílna pro dospělé s Pavlou Petrnouškovou
Podzim I.
Mateřská škola Vestec logo pavoučka.
My z BIZ (Centrum profesních informací)
Chorvatsko – ostrov Murter
Český svaz žen Štoky pořádá
PYŽAMOVÝ DEN v MŠ a ZŠ KLOBOUKOVÝ DEN v MŠ a ZŠ
Náhradní díly celkem přijato objednávek přímé dodávky
Třídní schůzka 3.A
Přidej se k PENAMu a získej odměnu ,-
Projekt: Šance pro každého žáka
Autor: Ing. Sikorová Renata
Sochy a plastiky Název školy Základní škola a mateřská škola Libchavy
Střední uměleckoprůmyslová škola sklářská, Železný Brod,
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Vesmírné putování lodí Magic Space
Výlet Českosaské Švýcarsko
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Mgr.
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
Transkript prezentace:

BRÁNA DO VESMÍRU Téma: POKUSOHRANÍ Dílna č. 8

Zábavné pokusy a malá velká poznání Dopoledne plné pokusů Vyzkoušíme, jak spolu reagují - ocet, soda, olej, potravinářské barvy …) Vyrobíme si např. octovou raketu, sopku, šampaňské …

ORGANIZACE DNE: Pokusy budou probíhat ve škole (ve třídě), v případě pěkného počasí na školní zahradě (např. start octové rakety) Čas: 8 – 12:35 Cena: cca 50,-Kč (příspěvek na pokusy) Co s sebou: malou PET lahev, vybavený penál, svačina, pití, dobrou náladu Organizuje: Andrea Doležalová