Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vesmírné putování lodí Magic Space

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vesmírné putování lodí Magic Space"— Transkript prezentace:

1 Vesmírné putování lodí Magic Space
Téma: Poznáme Sluneční soustavu, planety, postavíme si modely raket, povedeme vesmírný deník, přijede k nám mobilní Planetárium. Společně budeme pozorovat, malovat a vyrábět. Vedoucí kempu: Helena Vodová Cena na žáka: 250 Kč (bude odečteno z kreditu ) Nástup do rakety: v pondělí 15.ledna v 8:30 h ve 2.B. Sebou na každý den aktovku, penál, svačinu.

2 Hrátky s hudbou Téma: Čeká nás cesta hudební historií, hudebními styly, seznámíme se s Operou, dozvíme se, kdo jsou členové symfonického orchestru, navštívíme program „Za hudbou do pohádky“ v Muzeu hudby v Praze, zažijeme společné bubnování. Vedoucí kempu: Daniela Dušková Cena na žáka: 350 Kč (bude odečteno z kreditu ) Sraz všech muzikantů: v pondělí 15. ledna v 8:30 h v Hudebně naší školy. Sebou na každý den aktovku, penál, svačinu.

3 Sportování Téma: Různé sporty v jednom týdnu ? V naší škole to jde! Budeme lyžovat s instruktory, bruslit na zimním stadionu, hrát míčové hry, vyzkoušíme si lezení na vnitřní lezecké stěně. Vedoucí kempu: Alena Jetmarová Cena na žáka: 950 Kč včetně permanentky na vleky (bude odečteno z kreditu ) Nástup na značky: v pondělí 15. ledna v 8:30 h v Tělocvičně naší školy. Na tento týden potřebujeme lyžařskou výbavu, boby, cvičební úbor do tělocvičny, brusle.

4 Okno do nového cirkusu Téma: netradiční cirkusové disciplíny – začneme taneční průpravou a rytmikou, přes párovou akrobacii, country a line dance a prvky jógy, se dostaneme až k žonglování. Absolvujeme žonglérskou dílnu a navštívíme představení Cirqueon v Praze Vedoucí kempu: Irča Havlíčková Cena na žáka: 450 Kč (bude odečteno z kreditu ) Sraz všech akrobatů: v pondělí 15. ledna v 8:30 h ve 4.B. Sebou na každý den cvičební úbor, penál, svačinu.

5 Co si uvaříme, to si sníme
Téma: Každý den začneme etiketou se Špačkem  - jak stolujeme, jak se chováme v restauraci, u stolu,... Každý den uvaříme kompletní MENU – tedy předkrm, polévku, hlavní jídlo, dezert a vše společně ochutnáme. Sestavíme vlastní knihu receptů, navštívíme společně restauraci Pavilon a pekařství v Říčanech. Vedoucí kempu: Renata Bahenská Cena na žáka: 500 Kč (bude odečteno z kreditu ) Sraz všech kuchařů: v pondělí 15. ledna v 8:30 h v Kuchyňce. Sebou na každý den kuchyňskou zástěru, penál. Svačina není potřeba.

6 Art exploration Theme: We will start with Renaissance and Classic art and go through Modern and Post Modern Art. We will visit exhibition at the National galery and workshop at DOX Galery in Prague. Together we will paint own pieces of art and organize a final exhibition for the rest of the school. Project leader : Melanie Rada Price per student: 300 Kč All artists will meet on Monday , January 15th at 8:30 in the Art room.

7 Science and experiments
Theme: During this fun and exploratory week, we will do a variety of science experiments and cover these topics Computer coding, Cryptology, Engineering. We will also take a trip to IQ Landia in Liberec and we will work on Science Fair projects. Project leader : Laura Botsis Price per student: 750 Kč All scientists will meet on Monday , January 15th at 8:30 in the 6th grade Classroom.


Stáhnout ppt "Vesmírné putování lodí Magic Space"

Podobné prezentace


Reklamy Google