Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Podzim I.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Podzim I."— Transkript prezentace:

1 Podzim I

2 zpracovaný v rámci projektu
Výukový materiál 
 zpracovaný v rámci projektu Pořadové číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: V/2 Sada: 3 Ověření ve výuce: Třída: 1 Datum: Online:

3 Podzim I Název: VY_52_INOVACE_3/35_PODZIM I Předmět: Prvouka
Ročník: 1. Klíčová slova: podzimní krajina, plody podzimu, barvy podzimu, podzimní počasí Jméno autora: Mgr. Martina Kosová Škola: Základní škola Zaječí, okres Břeclav Školní 402, Zaječí, příspěvková organizace

4 ANOTACE Výukový materiál je určen žákům 1. třídy základní školy k předmětu Prvouka. Cílem učebního materiálu je seznámit žáky s novými pojmy a pomoci jim si je osvojit. Usnadnit jim si zapamatovat a procvičit témata týkající se pozorování proměn přírody na podzim. Následující stránky jsou věnovány konkrétně podzimu, jeho barvám, náladě a pranostikám.

5 PODZIM 1

6 Podzim Den se zkracuje. Brzy se stmívá.
Ochlazuje se – tepleji se oblékáme. Barva listí. Mlha, jinovatka, déšť. Hry dětí- pouštění draků, vyrábění větrníků, ohníčky, pečení brambor. Houfování a odlet ptáků

7 PODZIMNÍ KRAJINA 2

8 PLODY PODZIMU 3

9 BARVY PODZIMU 4

10 BARVY PODZIMU 6

11 PODZIMNÍ POČASÍ 11 10

12 PODZIMNÍ POČASÍ PODZIMNÍ MĚSÍCE = ZÁŘÍ, ŘÍJEN, LISTOPAD
Práce s učebnicí str. 9 PODZIMNÍ MĚSÍCE = ZÁŘÍ, ŘÍJEN, LISTOPAD

13 Práce s učebnicí str. 9

14 Zdroje Mühlhauserová Hana, Svobodová Jaromíra. Prvouka 1 pro 1. ročník základní školy. 1. vydání. Brno: Nová škola, s.r.o., ISBN OBRÁZKY(staženy od – ): 1) 2) 3) 4) 6) 10, 11)


Stáhnout ppt "Podzim I."

Podobné prezentace


Reklamy Google