Geoaplikace roku Pátý ročník soutěže o nejlepší využití geodat a geoinformačních technologií ve veřejné správě je aktuálně zaměřen na uplatnění GI(T) jako.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Advertisements

Informační systém krizového řízení kraje
1 Komise pro regionální rozvoj Rady Ústeckého kraje FOTOGALERIEzezasedání 20. září 2013.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Metainformační infrastruktura ČR koncepce a současný stav Bronislava Horáková VŠB-TU Ostrava, CAGI sdružené pracoviště-Institut geoinformatiky
Tato prezentace je součástí projektu TD Zvýšení efektivity ochrany autorských práv v kartografii a geoinformatice. Projekt je realizován za finanční.
ITS v regionální dopravě
SENÁT PČR 11. ZÁŘÍ 2012 STANOVISKO SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV ČESKÉ REPUBLIKY K NÁVRHU KONCEPCE DOKONČENÍ REFORMY VEŘEJNÉ SPRÁVY ING. JOSEF BARTONĚK PŘEDSEDA.
Asociace výzkumných organizací EUREKA evropská spolupráce v oblasti aplikovaného a průmyslového výzkumu a vývoje Ing. Václav Neumajer výkonný předseda.
Problematika GIS Úvod do INSPIRE česká informační agentura životního prostředí Jiří Hradec, CENIA.
Regionální informační systémy RIS. Úvodní informace V červenci roku 2000 Ministerstvo pro místní rozvoj (MMR) předložilo vládě ČR k projednání materiál.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Trh s geoinformacemi Přehledy tuzemského a zahraničního trhu Ing. Jiří Fejfar, Ph.D.
Program průmyslového výzkumu a vývoje IMPULS
GI(T) v Evropě - zkušenosti a výsledky českého zapojení v evropské „síti“ Ing. Eva PAUKNEROVÁ, CSc.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
Výzkum a vývoj, studijní prameny a spolupráce s praxí Ing. Milan Kocáb, MBA Ing. Tomáš Cajthaml.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Prezentace Internetový portál Plzeňského kraje jako komunikační nástroj Plzeňský kraj Odbor informatiky Ing. Jaroslav Antoš, Ph.D.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Geoaplikace roku Čtvrtý ročník soutěže o nejlepší využití geodat a geoinformačních technologií ve veřejné správě je mimořádně zaměřen na praktické uplatnění.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
INSPIRE Stav a výhled.
Aktivity ÚÚR v oblasti rozvoje mikroregionů RNDr. Vladimíra Labounková Ústav územního rozvoje, Brno.
Za jeho úspěšné absolvování odborné praxe v rámci OPVK projektu s názvem: Otevřená síť partnerství na bázi aplikované fyziky CZ.1.07/2.4.00/ na.
Povodně 2002 Internetový portál Plzeňského kraje a Geografický informační systém kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Ministerstvo informatiky ČR ISSS, Hradec Králové, duben 2005.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Elektronizace postupů při zadávání veřejných zakázek v ČR Úvodní slovo ředitele Odboru veřejného investování RNDr. Jiří.
INSTITUT ČISTÝCH TECHNOLOGIÍ TĚŽBY A UŽITÍ ENERGETICKÝCH SUROVIN
MIDAS v kontextu veřejné správy a návaznost na standardy ISVS v oblasti metadat Bronislava Horáková vedoucí projektu MIDAS ISSS 2003 Sdružené pracoviště.
Modernizace počítačové učebny se zaměřením na geoinformační technologie projekt F ondu rozvoje vysokých škol Řešitel: Ing. Jitka Prchalová Spoluřešitelé:
Projekt GINIE - role a přínosy CAGI při vytváření Evropské geoinformační sítě.
MAPOVÉ SLUŽBY PORTÁLU VEŘEJNÉ SPRÁVY
Infrastruktura a GIS aplikace krajského úřadu kraje Vysočina Odbor informatiky Oddělení správy GIS GIS Ostrava 2005,
Oddělení správy GIS RNDr. Jiří HIESS Ing. Lubomír JŮZL říjen 2005
Hradec Králové ISSS 2006 Webové prostředí pro prezentaci programů a projektů spolufinancovaných EU se zaměřením na cestovní ruch RNDr. Blanka Fischerová.
Shrnutí závěrů prvního konferenčního dne. Komunitní plánování, komunitní služby – jejich dostupnost a financování v Jihočeském kraji Mgr. Petr Studenovský.
ISSS 2003 PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY Ing. Dana Bérová Ministerstvo informatiky.
Sdílení dat o veřejné správě Jaroslav Svoboda MV, úsek informatiky odbor informatizace veřejné správy.
Euro versus koruna Kdy je optimální přijmout euro? 18. října 2007 Hlavní sál, Senát PČR Centrum pro studium demokracie a kultury Výbor pro záležitosti.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
GISáček 2004 Jiří Caudr Internetové řešení evakuačního plánu města Olomouce evakuační plán Vedoucí práce: Doc. RNDr. Vít Voženílek, CSc.
Současné prostředí v České republice pro víceúrovňové vládnutí RNDr. Josef Postránecký Ministerstvo vnitra.
GEOGRAFICKÉ PROJEKTY SE ZAMĚŘENÍM „GEOGRAFIE PRO PRAKTICKÝ ŽIVOT I JINÉ ŠKOLNÍ PŘEDMĚTY“ MARIE NOVOTNÁ ZČU V Plzni
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
1 Národní geoinformační infrastruktura ČR - Program rozvoje v letech , další postup Seminář „NEMOFORUM“. Praha,
Okna vědy dokořán Rostislav Miarka. Souhrnné informace OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa 7.2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj Oblast.
IRER – spolupráce se školami Projekt: Trojlístek - podpora výuky přírodopisu, biologie a chemie žáků ve věku 11 až 15 let 2 ročníky soutěže Festival vědy.
Labská stezka priorita rozvoje cykloturistiky v Ústeckém kraji Ústí nad Labem.
NEMOFORUM 2004 CZ-INSPIRE RNDr. Josef Hojdar, RNDr. Petr Kubíček, Doc. Milan Konečný,
Obnova infrastruktury SIS II - 2. etapa (záložní centrum) projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Vítejte na setkání partnerů digitálních technických map krajů Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Územní agenda Evropské unie Odbor rozvoje a strategie regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj Staroměstské náměstí Praha 1.
Evropský sociální fond
Postavení PS ve struktuře orgánů Rady vlády pro udržitelný rozvoj
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
Michal Šperling - EUREDIS
Informační zdroje české veřejné správy
Obnova infrastruktury SIS II před spuštěním do rutinního provozu - 1. etapa projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější.
STANOVISKO SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV ČESKÉ REPUBLIKY K NÁVRHU KONCEPCE DOKONČENÍ REFORMY VEŘEJNÉ SPRÁVY ING. JOSEF BARTONĚK PŘEDSEDA SMS ČR SENÁT PČR.
„Inovace a propojení výuky stavebních materiálů a hmot “
Ing. Rostislav Babarík Úloha a postavení Ministerstva informatiky ČR ve vztahu k územním samosprávám Ing. Rostislav.
Konference Křižovatky integrace
Setkání starostů obcí správního obvodu ORP Brandýs nad Labem-Stará Boleslav PROGRAM dne 31. ledna 2018.
Aktuální informace z odboru strategického rozvoje Milan Filip 25. 5
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Transkript prezentace:

Geoaplikace roku Pátý ročník soutěže o nejlepší využití geodat a geoinformačních technologií ve veřejné správě je aktuálně zaměřen na uplatnění GI(T) jako podpory při evropské integraci

Nad 5. ročníkem převzal osobní záštitu ministr informatiky Vladimír Mlynář

Čestný výbor: RNDr. Josef Postránecký, MV ČR Doc. RNDr. Milan Konečný, CSc., PřF MU, CAGI Ing. Veronika Nedvědová, PS Parlamentu ČR RNDr. Jitka Seitlová, Senát Parlamentu ČR Ing. Jaroslav Šolc, Magistrát HMP a KISMO 2003

Odborná porota: Chris Corbin, EUROGI a AGI RNDr. Jiří Hiess, kraj Vysočina, CAGI RNDr. Josef Hojdar, CAGI Ing. Radek Petr, Zeměměřič, CAGI Bino Marchesini, EUROGI Ing. Záviš Pexidr, MZe ČR Ing. Dana Bérová, MI ČR - pozorovatel 2003

Vyhledávání ukázek zdařilých řešení GIS v celé Evropě pro různé obory a činnosti gis.vsb.cz/webcastle

RIS – veřejný přístup Regionální projekty připravované probíhající ukončené Turistika a doprava informační centra lyžařské tratě cyklistické trasy hrady a zámky ubytování Mapy administrativní členění chráněná území lesy, vodstvo doprava individuální mapy Rozvojové programy státní rozpočet Evropská unie bilaterální spolupráce nadace

Děkuji všem, kteří se zapojili do soutěže. Blahopřeji úspěšným řešitelům. Eva Pauknerová koordinátorka soutěže Výstava a prezentace Geoaplikací 2003 v úterý dopoledne v Hlavním sále ALDIS