Cestovní kancelář.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Navštivte hlavní město České republiky
Advertisements

Cestovní kancelář Czech tour. Historie zámku Zámecká prohlídka O cestovní agentuře DopravaFotogalerie Informace o zájezdu.
Hlavní město Praha Beznosková Šárka INFORMACE UBYTOVÁNÍ ZAJÍMAVOSTI
Cestovní kancelář Cestovní kancelář NABÍZÍ…. Karlštejn M ajestátnýýýýýýýýý hrad se tyčí nad třpytivou hladinou Berounky jako němíý svědek té nejkrásnější.
Zájezdy cestovní kanceláře BLUDNÝ HOLANĎAN Martina Jasparová, 4. I
Pražský hrad První základy pražského hradu byly postaveny v devátém století synem Bořivoje Spytihněvem I. jako sídlo vládců. Ve čtrnáctém století byl přestavěn.
PRAHA-hlavní město ČR.
Cestujeme po České republice
Praha.
Cestovní kancelář Silesia
PO STOPÁCH KARLA IV. ŠKOLNÍ PROJEKT 4. B –
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
hlavní město České republiky
PRAHA - hlavní město České republiky.
Pražský hrad Lukáš Onderka. informace Pražský hrad, historické sídlo českých králů Pražský hrad, historické sídlo českých králů Vystavěn9. století Vystavěn9.
MÉ KRÁLOVSTVÍ.
Identifikátor materiálu: V/2-1/6 Praha – hlavní město ČR
PRAHA Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
Prezentace Martin Procházka 5.B. Pražský hrad byl odedávna sídlem českých panovníků a nyní v něm sídlí prezident republiky. Byl založen v 9. století.
VY_32_INOVACE_ 18_ Praha (1) (2) (SADA ČÍSLO 6). INFORMACE PRO UČITELE Jméno autora výukového materiálu: Bc. Milena Švermová Datum (období), ve kterém.
PAMÁTKY PRAHA.
Mgr. Miloslava Pucandlová ZŠ Sadová, 1756, Čáslav Vlastivěda 5. ročník
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
PRAHA – hl. město ČR Mgr. Ivana Antonová.
Kubásková Petra Prezentace 5MB
VY_32_INOVACE_159 Karel IV. pro 4. ročník ZŠ
PROJEKT EU - PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektuModerní škola Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
VLA. KROUŽKOVÁNÍ SPRÁVNÉ ODPOVĚDI.
Česká republika Hlavní město Praha
Památky Prahy a královská cesta - test
Praha.
samostatný kraj i krajské město
Praha Andy Poláková.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
jak ji nepamatují ani pamětníci
37.1 Kraj Praha – poznáš jeho dominanty?
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU AnotacePraha Autor Václav Jirát Jazyk Čeština Očekávaný výstup Ústně stručně rekapituluje historii, zajímavosti hlavního.
PRAHA – MATKA MĚST.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org. AUTOR: Mgr. Jana Hyklová VYTVOŘENO: NÁZEV: VY_12_Vlastivěda_29_Praha ZŠ praktická,
 Základní informace  Z historie města  Navštěvovaná místa  Zdroje.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem EU-OPVK-CZ.1.07/1.4.00/ :III/2 VY_32_INOVACE_02-06 ZEMĚPIS NA II. STUPNI ZV-LMP (Z) Téma:
Rozloha: 496 km² Počet obyvatel: Hustota zalidnění: obyvatel/km² Městské části: 57 Hlavní město Praha je nejmenším krajem ČR. Praha patří.
HLAVNÍ PAMÁTKY ČESKÉ REPUBLIKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu
PRAHA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Police nad Metují, okres Náchod Autor: Andrea Kolářová Název : VY_32_INOVACE_8C_06_Praha Téma: Vlastivěda.
VLASTIVĚDA vypracovala: Mgr. Kateřina SÁLOVÁ ZŠ a MŠ MALÝ ÚJEZD VY_32_INOVACE_17_VL_PRAHA 1. část.
CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
P RAHA – HLAVNÍ MĚSTO ČR Název školyPlavská škola AutorMgr. Jitka Hýsková, DiS. Název VY_32_INOVACE_02_VL5 _Praha – hlavní město ČR TémaVL 5 Číslo projektu.
Název školy:Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:Mgr. Miloš Kluiber Název:VY_32_INOVACE_312 _Praha Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Hrady a zámky Jméno a příjmení. Obsah Karlštejn Křivoklát Vyšehrad Konec.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Karel IV. „Otec vlasti“ Filip Valla
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Základní škola a mateřská škola Bohdalov CZ.1.07/1.4.00/ III/2
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace autor: Mgr. Věra Elbelová Název materiálu: VY_32_INOVACE_06_PRAHA.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Česká republika - Kutná Hora
Hlavní město Praha - pražské metro, letiště Václava Havla - Ruzyně,
Život Karla IV..
GOTIKA název gotika je podle Gótů
PRAHA ZA VLÁDY KARLA IV. Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
VLASTIVĚDA 5. ROČNÍK VY_32_INOVACE_08_07_hlavní město - památky.
Kulturní památky Autor Mgr. Zdeňka Prchalová Cílová skupina
Autor: Mgr. Karolina Pátková
Základní škola Záhumení Rožnov pod Radhoštěm
Dubaj Petr Ambrož 4.A.
ZÁJEZD DO POLSKA OSVĚTIM A KRAKOV
100 LET REPUBLIKY Výukový materiál.
Transkript prezentace:

Cestovní kancelář

Pojďte se s námi podívat do krásných krajin ČR

Orloj Pojďte ho navštívit s námi! Orloj se stal uznávanou Mikuláš z Kadaně sestrojil kolem roku 1410 orloj dle projektu Ondřeje Ondřejů, zvaného Šindel, univerzitního mistra, astronoma a lékaře na dvoře krále Václava IV. Orloj se stal uznávanou turistickou památkou, kde se na něho jezdí dívat lidé z celého světa, Povída se, když se ho někdo pokusí zpravit, Tak do roka umře je překrásný nemyslíte? Pojďte ho navštívit s námi!

Pražský hrad Byl založen kolem roku 880 Knížetem Bořivojem z rodu Přemyslovců, sídlí tam Dnešní prezident Václav Klaus. Zajímavé jsou Výměny stráží. Pojďte ho navštívit s námi

Chrám Sv.Víta Pojďte ho navštívit s námi! Místo,kterým kráčela Česká historie, Je významným nejen Prahy, ale i celého státu. Je pokladnicí českých korunovačních klenotů a mauzoleum králů. Pojďte ho navštívit s námi!

Doprava Doprava je zajištěná a cena Dopravy bude už v ceně. Sraz je 29.5 v 8:30 na vlakovém Nádraží ČD Opava-východ Odjíždíme v 9:30.Zájezd je pro všechny věkové kategorie Bude Přichystán autobus KOZÁK TOUR

Ubytování Je to grandiozní hotel se třemi hvězdičkami. V hotelu přespíme 2 noci, Nemusíte se obávat, že Skončíte na ulici

Co všechno navštívíme? Pražský hrad Orloj Vyšehrad Hrad Loket Chrám Sv. Víta A to vše za bezkonkurenční Cenu: 6999Kč Neváhejte a přijďte!