První výstava afrických fialek

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Školní projekt ZŠ Smetanův okruh 4, Krnov
Advertisements

Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Na závěr roku obdrželi někteří občané ocenění za aktivní činnost v různých spolcích a ve prospěch našeho města…
Zákon o sociálních službách č. 108/2006 Sb.,. Vznik zákona •Na tento zákon jsme všichni čekali víc jak 10 let •Přináší veliké změny do sociální práce.
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
WORKSHOP SOCIO-LOGIK terén A: kavárna
7. setkání HELIGONKÁŘŮ Brno-Bosonohy
40 let mateřské školy Kladno Plzeňská 3129
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Jarní prázdniny ve školní družině
Tábory ve statistice I lustrativní statistika ke kampani „Opravdu dobrý tábor“ Použita reálná data z roku 2005.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
Projekt Svět techniky Obsah 1. Časová osa 2. Mise a cíle Světa techniky 3. Obsah Světa techniky 4. Next steps 2.
První výstava afrických fialek LITOMĚŘICE
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko Základní informace ADMINISTRACE PROJEKTOVÝCH LISTŮ Ing.
 Dílna 5.  Téma: Kosmonaut  Návštěva unikátní výstavy v Praze.
© 3M All Rights Reserved. 3M a SKIP a co jsme spolu dokázali Your Title Here A proč ji milujeme! Your Title Here Kamarádka knihovna.
První Evropský dokument o vyčištění (ECD) vystavila společnost J&P TANK WASH s.r.o., Bratislava.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Spolupráce škol a sociálních partnerů při tvorbě ŠVP a realizaci výuky Ing. Jana Trhlíková, NÚOV Brno, Projekt je financován Evroským sociálním.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Jan Končar.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo:Nicole.
Hallowenský den Valašské Meziříčí Plakát.
KONFERENCE „Konkurenceschopnost okresu Hodonín“ , PRUŠÁNKY
Váno č ní prezentace. Podzimní část zahajujeme v plné sestavě.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Jan Kočnar.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Gymnázium a Obchodní akademie Bučovice
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p. o Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 26 Číslo.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Daniel.
Kozt KOZTliveCZ prenatál aneb „Jak jsme se prezentovali v roce 2003“ (c) Honza Mareš.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Jan Obrtel.
Jiří Emingr, Jan Petrášek, Tomáš Žák Supervizor – Jan Čepila
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
Vánoční besídka v 1. B.
Zkušenosti s pracovním uplatněním uživatelů Domova Horizont Mgr. Lenka Kortová – sociální pracovnice Domova Horizont.
Peněžnictví v ČR – rozdělení ČSFR Zásadní význam mělo jednání I. řádného sjezdu OS v březnu 1993, který schválil nové organizační uspořádáni.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Koncept CSR na ČZU. Představení členů týmu  Monika Hezinová (ČZU)  Denisa Sládková (ČZU)  Štěpán Pospíšil (ČZU)  Dominika Petrová ( VŠE)  Filip Simon.
Závěrečné shrnutí projektu „ Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“
Podzimní škola WHO 2001 v ČR, Praha 12. – Monika Klusáková, Mgr. Zuzana Velebová Bc. Renáta Grossová – Klementová Akční plán podpory zdraví.
KNIHOVNA Jihomoravského muzea ve Znojmě se představuje - základní knihovna se specializovaným knihovním fondem, zapsaná podle zákona v evidenci knihoven.
Podpora čistoty obce Mořice Kateřina Vosičková Martina Wagnerová.
Zahajovací konference projektu Zahajovací konference projektu „Chceme mít blíže do světa.“
Sekce Větrné mlýny v rámci Kruhu přátel Technického muzea v Brně Ing. Doubek Jan.
 Nádvoří  Letecké motory  Realizace expozice textilní výroby  Realizace expozice řemesel s vazbou na region  Drobné výstavní.
Aktivity na podporu středního odborného školství v JMK
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
Association of Knowledge transfer organizations and Professionals
Křinický masopust od 12:30.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Rezonanční jevy v elektrických systémech
Domov sv. Markéty pro matky s dětmi v tísni Oblastní Charita Brno.
Martin Pešl, Martin Vrubel
Štěstí tomu, kdo ho nemá. Lásku tomu, kdo je sám
Masarykova univerzita (koordinátor) Univerzita Palackého v Olomouci
10. ročník Veletrhu odborného vzdělávání
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
Projekt z fyziky KVAPKA VODY 6.B.
„RELAXAČNÍ NÁMĚSTÍČKO“
Mgr. Josef Smékal Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
V Planetáriu Markéta Hýblová, Michaela Ryšavá, Kateřina Králová 1.A
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Transkript prezentace:

První výstava afrických fialek LITOMĚŘICE 1.-3.6.2007

Vyjednávání….. Začalo to někdy v březnu roku 2007.Když Jan Stanzel, Monika Papežová, Simona Veselá a Belo Jamriška, vyjednali účast pro členy SZO-Africké fialky na výstavě v Litoměřicích.

Instalace výstavy….. Vypuklo to 31.5.2007 ráno, příjezdem členů organizace: Bohůnková Jana Jamriška Belo Lehká Hedvika Oršlová Martina Papežová Monika Stanzel Jan Veselá Simona Vítová Lenka

Původní vzhled expozice

Makalo se a makalo…..

Prohlíželo a třídilo….. Každá rostlinka se prohlídla. Květináč se obalil do juty a byla přidělena vytištěná jmenovka. Rostliny byly roztříděné dle typu mini, standard, pestrolistá a převislá. Nainstalované do expozice. Stejné kultivary do společné skupiny.

Záda bolela, ale byla pohoda…..

Začalo aranžování…..

Konečný výsledek….

A spokojenost…..

Tak zveme i Vás….. V celém areálu výstaviště byly umístěny poutače, které návštěvníky zvaly na výstavu afrických fialek naší SZO – Africké fialky.

Prohlížet bylo co…..

Rozmanitost velká…..

Poděkování patří….. Ano poděkování patří: Členkám a členům SZO-AF Janě Bohůnkové Ester Čaplové Belu Jamriškovi Anně Jarošové Marii Lejnarové Hedvice Lehké Monice Papežové Simoně Veselé Lence Vítové Zuzaně Slavíkové Janu Stanzelovi Olze Strnadové Za dodání kvetoucích rostlinek do expozice

1.6. v 10.00 hodin to vypuklo….. Zájem o africké fialky byl velký. Byla to první oficiální výstava v České republice. Branami výstaviště prošlo za dobu výstavy více než 10.000 návštěvníků

Vysvětlovali jsme a informovali o SZO-Africké fialky…..

Radili jak pěstovat…..

Jak předcházet nemocem fialek…..

Nabízeli literaturu a prostředky na pěstování a ochranu…..

Navazovali kontakty…..

Premiant roku 2007….. Africká fialka „CRIMSON ICE“ se stala nejžádanějším kultivarem roku 2007.

Závěr: Výstava byla úspěšná, jak pro popularizaci naší SZO- Africké fialky, tak pro fialky samé. Velké poděkování patří všem, kdo přispěli k její realizaci, přípravou materiálů, instalací, likvidací, vystavením svých exponátů či přímo fyzickou účastí. Bez tohoto přičinění by výstava nebyla tak úspěšná. Děkujeme také vedení a pracovníkům výstaviště za podporu a poskytnuté vynikající podmínky. Fy KB-Blok za materiální podporu. A hlavně redakci časopisu „Zahrádkář“ jmenovitě Janu Stanzelovi, za rady a propagaci. © Jamriška Belo