Halloween   1. opakování informací z 5.ročníku (česky) - kdy se slaví, charakteristické zvyky, výzdoba - (PPT) 2. slova související s tématem – nácvik.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Halloween Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
Advertisements

Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.11 Název pro školu:
Halloween 2 1. slovní zásoba Halloween – opak., kontrola podle obr. (PPT) 2. tvoření věty oznamovací a otázky s danými slovy 3. říkanka Jack-O-Lantern,
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Phrasal verbs translations.
Základní škola Rosice, okres Chrudim Rosice 97, Rosice; IČO: ; tel.: ; Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY Gymnázium, Česká Lípa, Žitavská 2969, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU Digitalizace vzdělávání na.
PRESENT CONTINUOUS FOR ELEMNTARY STUDENTS Author: Mgr. Jan Hájek.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_439_Frázová slovesa AUTOR: Ing. Magdalena Nemeškalová ROČNÍK,
HALLOWEEN Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Oplatková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_ 007 Název školy Gymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Mgr.Stanislava Antropiusová.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
Past Tense Simple Past Questions Negatives
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Šablona/číslo materiálu:VY_32_INOVACE_AJK443 Jméno autora:Mgr.Soňa Nekvindová Třída/ročník4. ročník Datum.
HALLOWEEN VY_32_INOVACE_1.2.AJ3,4.01/Pv Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Iveta Pietrová. CZ.1.07/1.5.00/
FRÁZOVÁ SLOVESA (8.ročník)
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Ing. Petra Andrlová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
Project 3 WORKBOOK Tom Hutchinson OUP
Elektronická učebnice - II
Základní škola Rosice, okres Chrudim Rosice 97, Rosice; IČO: ; tel.: ; Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
A Job Interview By Dagmar Machů Škola: SOU Val. Klobouky Ročník: třetí Obor: Kuchař/číšník Název projektu: Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Předmět:
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Nezbytná gramatika v angličtině Phrasal verbs VY_22_INOVACE_09 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
Present Continuous Tense Questions
Michael Jackson Od Andrea Crkvová.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU: Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO.
AUTOR : Mgr. Alena Bartoňková NÁZEV : VY_32_INOVACE_18_07_A6_Bartonkova TÉMA : Halloween OBSAH : Halloween ČÍSLO PROJEKTU : CZ.1.07/1.4.00/
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Lenka Hrnčířová VY_32_INOVACE_04_Anglický jazyk 6.ročník_Halloween Téma: Halloween CZ.1.07/1.4.00/
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Verbs about clothes I Číslo vzdělávacího materiálu: AJ2-4 Šablona: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
Jitka Vodrážková Hello, kids! 3. říjen 2011 VY_22_INOVACE_1A_27_THREE_PIGS Storytelling-pohádka O třech prasátkách v angličtině Poslech pohádky, opakování.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Anglický jazyk 5 Autor: Mgr. Jaroslava Ledererová MORNING AFTERNOON I get up at …. I have a shower and breakfast.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám.
Phrasal verbs. Phrasal verbs (frázová slovesa) put on, get up. Phrasal verbs (frázová slovesa) jsou ustálená spojení slovesného tvaru a dalšího výrazu,
FIRST CONDITIONAL – PRVNÍ PODMÍNKA. Tvoření: If + present simple, will + sloveso Příklad: If it doesn't rain tommorow, I will visit my friend. (Jestli.
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Verbs about clothes II Číslo vzdělávacího materiálu: AJ2-5 Šablona: II/2 Inovace a zkvalitnění.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Jazyk a jazyková komunikace.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuModerní škola Název školyStřední hotelová škola, s.r.o., Floriánské nám. 350, Kladno PředmětAnglický.
An English Lesson Hodina angličtiny CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_3216_AJ7 © Dagmar Marková, 2013 Masarykova základní škola Zásada, okres Jablonec.
Název projektu: Digitalizace výuky oboru Kosmetické služby
Předmět: Anglický jazyk Ročník: 8. Tematický okruh: Halloween
Halloween a dušičky – proč slavíme odlišně ?
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
Základní škola 28. října Neratovice
Prepositions + at home AUTOR: Miroslava Jarkulišová
Datum:   Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Autor: Michaela Vráblíková Název : VY_32_INOVACE_55AJ_345tr_halloween.
At home – my flat, my house
Jméno autora: Mgr. Jiří Kala Škola: ZŠ Náklo Datum vytvoření (období):
VY_32_Inovace_ Present perfect Project 3
Anotace PaedDr. Šárka Kindlová říjen 2011 DUM ročník Halloween
Anglický jazyk - gramatika Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
Past Simple – tvar a použití
Halloween.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Jméno autora: Mgr. Jiří Kala Škola: ZŠ Náklo Datum vytvoření (období):
Autor: Miroslava Sedlmajerová
Space Ing. Jaroslav Bernkopf.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Autor: Miroslava Sedlmajerová
Přehazovaná – pravidla, základy
AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_19_Festivals
HALLOWEEN Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
Halloween Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Transkript prezentace:

Halloween   1. opakování informací z 5.ročníku (česky) - kdy se slaví, charakteristické zvyky, výzdoba - (PPT) 2. slova související s tématem – nácvik (PPT) 3. učebnice str. 14/2, poslech C 20 - nácvik čtení 4. tajenka (PPT) 5. frázová slovesa - seznámení (PPT) 6. říkanka (PPT)

HALLOWEEN the night of ghosts

skeleton broom bone witch costume ghost lantern pumpkin bat spider candy web

koště skeleton čarodějnice broom kostým bone lucerna witch dýně match the words : koště čarodějnice kostým lucerna dýně kost pavouk sladkost pavučina kostra duch skeleton broom bone witch costume ghost lantern pumpkin bat spider candy web

C O S T U M E X X M L T X P U M P K I N A A R W E B X G B A G S N find 11 words : C O S T U M E X X M L T X P U M P K I N A A R W E B X G B A G S N E W I T C H T U B K T A H A L L O W E E N E T R I C K S P I D E R S K E L E T O N X X N

C O S T U M E X X M L T X P U M P K I N A A R W E B X G B A G S N E W I T C H T U B K T A H A L L O W E E N E T R I C K S P I D E R S K E L E T O N X X N

C O S T U M E X X M L T X P U M P K I N A A R W E B X G B A G S N E W I T C H T U B K T A H A L L O W E E N E T R I C K S P I D E R S K E L E T O N X X N

make up také off tie up put on zip up cut out button up switch on write down : make up také off tie up put on zip up cut out button up switch on switch off nalíčit se svléknout si zavázat si obléknout si zapnout zip vystřihnout zapnout knoflík zapnout přístroj vypnout přístroj

Jack-o-lantern, Jack-o-lantern, You are such a funny sight. read and learn by heart : Jack-o-Lantern Jack-o-lantern, Jack-o-lantern, You are such a funny sight. As you sit there by the window, Looking out into the night. You were once a sturdy pumpkin, growing on a curly vine. Now you are a Jack-o-lantern, See your night lights shine.  

Jack-o-Lantern Jack-o-lantern, Jack-o-lantern, You are such a ----- sight. As you sit there by the ------, Looking out ---- the night. You were once a sturdy -------, growing on a curly vine. Now you are a ----------, See your night ------ shine.