Vytvoření tabulek a grafů na www.i-dotaznik.cz. V této prezentaci krok za krokem ukážeme, jak exportovat data do Excelu či do jiného programu. A dále.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tabulkové procesory (MS Excel)
Advertisements

X EXEL.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Jak vytvořit složku. Menu Pokud chceme vytvořit složku, máme 2 způsoby. První způsob : Druhý způsob : Krok 1 Krok 2 Krok 3.
ZAČÍNÁME PRACOVAT S WORDEM 2007
Databáze Sestavy.
Export dat, vytvoření tabulek a grafů na
Ukončení výzkumu na V této prezentaci ukážeme, jak výzkum ukončit. Respondenti již jej nebudou moci vyplňovat. Výzkum ale zůstane v.
VÝPOČTY V TISKOVÝCH SESTAVÁCH SESTAVÁCH Lenka Buchtová, 4. y.
Hromadná korespondence
VY_32_INOVACE_In 6.,7.17 PowerPoint – snímky
SOFTWARE.
Styly písma - vytvoření vlastního stylu, zápatí a záhlaví stránek
14. Textový editor ( VKLÁDÁNÍ dalších objektů do textu…)
Google formuláře.
17.Tabulkový procesor (filtrování a řazení dat, formuláře, podmínky a podmíněné formátování, export a import dat) Barbora Skoumalová 4.A.
Vyhledávání dat podle určených kritérií Máte za úkol vytvořit databázi klientů v bance s jejich osobními údaji, čísly účtů a konečnými zůstatky na těchto.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
VY_32_INOVACE_53_MS_Word_ II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Jak vytvořit prezentaci
Tabulkový procesor.
Hromadná korespondence, makro
Textový editor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Co je to multiatribut a jak se využívá? Zuzana Illková.
TEXTOVÝ EDITOR.
Téma: Sociologické metody Vypracoval: Mgr. Milan Pilař.
Textový editor.
TEXTOVÝ EDITOR (vkládání dalších objektů do textu a jejich vlastnosti, textové tabulky, šablony,) Lol.
Jak vytvořit on-line dotazník
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Word – styly Ing. Bohumil Bareš. Co je to styl Jednoduše řečeno, styl je souhrn vlastností odstavce, který lze aktivovat pouze jediným krokem. Jinými.
Tvorba tabulky ve Writeru (Rozvrh hodin)
Tlačítka akcí. Do prezentací můžeme vkládat tzv. tlačítka akcí.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Školení Excel – základní jednoduché funkce Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme.
Jak vložit tabulku Excel do Wordu
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE III. Mgr. René Szotkowski TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA FINANČNÍ PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
Vyhledávání dat podle určitých kritérií Lenka Havránková, 4.Y.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_15.
TISKOVÉ SESTAVY Michaela Žítková, 4. Y. Úkol: Vytvoření seznamu studentů pro hromadný výlet Úvod Program WinBase Postup při vytváření Závěr.
Tabulkový procesor MS EXCEL III. TVORBA GRAFŮ, SEZNAMY, FILTROVÁNÍ DAT Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/7.
Radka Tintschlová. Takto vypadá logo aplikace SimpleMind+
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Tabulkový procesor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Tabulkový procesor Použití nejběžnějších funkcí v Excelu, datové funkce, funkce uvnitř funkcí Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak,
T EXTOVÝ EDITOR ( VKLÁDÁNÍ DALŠÍCH OBJEKTŮ DO TEXTU A JEJICH VLASTNOSTI, TEXTOVÉ TABULKY, ŠABLONY, JEJICH VYUŽITÍ A TVORBA )
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_30-04 Název školy Střední průmyslová škola stavební, České Budějovice, Resslova 2 AutorRNDr.
TEXTOVÝ EDITOR Karin Tylšerová. Textový editor je software, kterým je možné editovat prostý text. Neobsahuje žádné informace o formátování, jako je použití.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Vytvoření sestavy Access (14). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Tabulkový procesor Základní informace o kontingenčních tabulkách a grafech Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková.
Tabulkový procesor Práce s listy, adresace buňky, definice řady Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, Růžena Hynková. Dostupné z.
Číslo v digitálním archivu školy
Název projektu: Učíme obrazem Šablona: III/2
Textový Editor.
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
Vzorce, vkládání vzorce, kopírování vzorce
Podmíněné formátování
Tvoření složek a zástupců
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Malování - uložení a otevření obrázku
AUTOR: Mgr. Marcela Šašková
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Transkript prezentace:

Vytvoření tabulek a grafů na

V této prezentaci krok za krokem ukážeme, jak exportovat data do Excelu či do jiného programu. A dále jak rychle vytvořit jednoduché tabulky a grafy.

Vybereme dotazník z nabídky průzkumů Z rozbalovacího menu "Průzkumy" vybereme dotazník, s jehož výsledky chcete pracovat. (! bez tohoto kroku nemůžeme pokračovat!) Zde vybereme dotazník, který chceme použít

Vytvoření tabulek a grafů Jednou z velmi pohodlných funkcí je vytvoření grafů a tabulek několika kliknutími přímo v on-line systému. Tyto výstupy si můžeme vytvářet kdykoli i v průběhu výzkumu. V administračním rozhraní klikneme na ikonu „Odpovědi a statistika“. Zde klikneme pro prohlížení odpovědí, vytvoření grafů, tabulek a export dat do Excelu

Vytvoření tabulek a grafů Zvolíme si, ze kterých otázek chceme vytvořit tabulky a zda chceme vytvořit také grafy. Zatrhneme:  Zobrazit souhrn všech dostupných polí  Zobrazit grafy  HTML Poté klikneme na tlačítko "Statistiky". Zatrhneme "zobrazit souhrn všech otázek", nebo si níže zatrhneme konkrétní níže Zatrhneme "Zobrazit grafy" Zatrhneme "HTML"

Vytvoření tabulek a grafů Systém chvíli zpracovává výsledky a poté nám zobrazí výsledek. Ten můžeme překopírovat celý do libovolného textového editoru (např. MS Word). Pokud otázka obsahovala otevřené odpovědi, pak můžeme jednotlivé odpovědi zobrazit kliknutím na "Procházet" v tabulce příslušné otázky. Výsledky zkopírujeme do libovolného textového editoru.