Posun snímku automaticky. Inspirace na dnes a celý příští rok.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VÍTEJTE NA STRÁNCE VÝCHOVNÉHO PORADCE
Advertisements

Kdyby ses zeptal/a....
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
Slova Květiny.
Život je jako pohádka. Může být krátký i dlouhý, vyžitý do poslední kapičky, ale také nedokončený. Smutný i veselý, záleží jen na tom, jak si to sám hlavní.
Jen tak … Život se sestává z mnoha malých mincí,
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
... aneb význam prachu v domácnosti. Dámy!!! Pamatujte.... vrstva prachu na nábytku chrání dřevo, které je pod ní. 'Dům se stává domovem až když můžete.
Český jazyk ( sloh ) – 8. ročník
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů. Překrásný květový týden přátelé !! pátek, 12. září 2014pátek, 12. září 2014pátek, 12. září.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Já vím, takových věcí chodí hodně, ale tohle je vážně miloučký.
Pošli toto srdíčko každému, koho bys v roce 2010 nechtěla ztratit.
Pošli toto srdce všem, které nechceš v roce 2010 ztratit,
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
JBA V televizi CNBC proběhl hodinový rozhovor s Warrenem Buffetem, druhým nejbohatším mužem světa, který mimo jiné věnoval 31 miliard USD na charitu. Zde.
Čtěte pomalu a tiše!  .
Filozofie pokročilého věku George Carlin, 102 let ( absolutně brilantní ) POKUD TUTO PREZENTACI NEDOČTETE DO KONCE, ZTRATÍTE NEJMÉNĚ JEDEN DEN ŽIVOTA.
S E N E K A R A D Í Nevyhnutelné snášej s klidnou myslí.
Filozofie věku (zvláště pokročilého) George Carlin, 102 let POKUD TUTO PREZENTACI NEDOČTETE DO KONCE, ZTRATÍTE CELKEM JISTĚ NĚKOLIK CHVILEK ZÁBAVY A MOŽNÁ.
Jen se tak koukám co zrovna děláš..
Prosím nepodvádět a čestně odpovídat. Jinak podvádíš jenom sebe ! ! !
Život lze chápat jen zpětně,žít jej však musíme dopředu.
JenTak na chvilku. Odpověď Paramahansy Nirandžanánandy, jak si udržet při stresu nadhled – „Zapomeň na ego!“. Poznámka:Egem se tu myslí malá, omezená.
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
Přátelství Mám tě rád….
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
které je stále třeba brát v úvahu !
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
M I S E Slovo, které se stalo tělem A Slovo se stalo tělem a přebývalo mezi námi. Spatřili jsme jeho slávu, slávu, jakou má od Otce jednorozený Syn,
Chci vám vyjádřit, co pro mne znamená
Okamžik Aus dem portugiesischen übersetzt
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
1. Pokud mě někdo na chatu požádá o sdělení adresy a telefonu  Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje 
Upozorňujeme, že se šíří nový virus... CNN. JEDINÝ ČLOVĚK HO DOKÁŽE ODEVZDAT MILIÓNŮM, PROTOŽE SE PŘENÁŠÍ OHROMNĚ RYCHLE Z JEDNÉ OSOBY NA DRUHOU.
1. Ježíši Vykupiteli, | můj duch se v tobě veselí, | v životě, smrti jist jsem tím, | že tvým se vlastním zváti smím. | V tvé ruce vkládám život, | čest.
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů, které právě obíhají… Překrásný květový týden přátelé !! neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna.
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
10 RŮŽÍ JEN PRO TEBE !.
Halóóóó… … slyšíte mě někdo? … … potřebuju Vás …
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Věta se skládá ze slov Název školy
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
Slova Květiny.
VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_18_8. ročník_Drogy
Pošli toto srdce všem, které nechceš v roce 2012 ztratit,
RODINA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Rozhovor s NÍM.
Boží vůle IV. – Vstup a vytrvání v Boží vůli
Rozhovor s NÍM.
Filozofie pokročilého věku
Jen tak … Život se sestává z mnoha malých mincí,
Rozhovor s NÍM.
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů,
které je stále třeba brát v úvahu !
Rozhovor s NÍM.
JSEM MEZI 7 % Regina Brett, novinářka z clevelandského deníku The Plain Dealer, spisovatelka a držitelka Pulitzerovy ceny za léta 2008 a 2009, napsala.
Posun snímku automaticky.
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Autor: Mgr. Lenka Zlámalová Datum: Název: VY_32_INOVACE_12_ČESKÝ JAZYK
Č T I P O M A L U A T I Ś E !! -na světě je minimálně pět lidí, kteří by pro Tebe zemřeli.
Filozofie pokročilého věku
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Kdyby ses zeptal/a....
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů,
Jen se tak koukám co zrovna děláš..
Transkript prezentace:

Posun snímku automaticky. Inspirace na dnes a celý příští rok.

Jak zůstat mladým Zahoď nepodstatné číslovky. Jsou to věk, váha a výška. Ať se o ně starají lékaři. Platíme je za to.

2. Ponech si jen pár veselých přátel.

3. Neustále se uč: O počítačích, povoláních, zahradničení....cokoliv... Nikdy nenech svůj mozek odpočívat. „ Nevyužitá mysl je dílnou ďábla." A jméno ďábla je Alzheimer!

4. Těš se z jednoduchých věcí

5.5. Pověz lidem, že je máš rád, že je miluješ - při každé příležitosti.

6. Případné slzy: Dají se vydržet, zarmoutí a zmizí. Jediná osoba, která je při nás celý život, jsme my sami. Žij, dokud jsi naživu.

7. Obklop se tím, co miluješ: Ať už je to rodina, domácí zvířátko, dáreček na památku, hudba, květina, záliba, cokoliv..... Tvůj domov je tvoje útočiště.

8. Dbej o svoje zdraví: Jestli je dobré, chraň si jej. Pokud není stabilní, zlepši si ho. Pokud si ho nemůžeš zlepšit sám, vyhledej pomoc.

9. Nepodnikej výlety s pocitem viny. Choď na výlet do nákupního centra, třeba i do neznámé krajiny, ale NECHOĎ tam, kde pociťuješ vinu.

10. Často se směj, dlouho a nahlas. Směj se, dokud nebudeš lapat po dechu. A pokud máš přátele, kteří Tě rozesmějí, buď s nimi co nejvíc !

A teď to přepošli alespoň čtyřem osobám – ( koho to bude zajímat?) Ale přece jen se o to s někým poděl!!!!