NOVÁ RODINNÁ SOUTĚŽ.  Logo soutěže PODROBNÉ INFORMACE O HERNÍM SYSTÉMU 1) ZÁKLADNÍ ČÁST:  Přihlášení hráči se spravedlivě spolu utkají systémem každý.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seznámení s BLMF Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF.
Advertisements

…..přijďte si s námi zahrát
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Nabídka partnerství v rámci projektu „Dobrovolní hasiči roku 2014“ Motivační program s oceněním a finančními dary 1Nabídka partnerství ankety Dobrovolní.
Soutěž Obec přátelská rodině Petr Šimerka ministr práce a sociálních věcí 14. května 2009.
Fotbal Kopaná Fočus.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
LIBOROVAČKA MS 2006 Riga, Latvija
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
Staří páni Vyhodnocení sezóny 2010 Trocha statistiky Celkem bylo odehráno 28 zápasů (vloni 27) Mezi a jsme vynechali pouze 1 pátek).
Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006.
Návrh změn v organizaci a řízení soutěží Valná hromada MK Jihlava –
Soutěž v Bowlingu – Podniková liga 2013
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: Autor: Výbor BLMF.
Kriteria výběru Reprezentace JKA ČR Český svaz karate JKA Atletická 100/2, Praha 6.
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše
Staň se rozhodčím softballu. Pojď se stát rozhodčím softballu Chceš se věnovat softballu jinak než jen jako hráč? Chceš být součástí důležitých zápasů?
19. ROČNÍK ČERVENCE 2010 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ NA MORAVĚ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO.
Hra – riskuj – Objem a povrch krychle a kvádru – 2
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
IV. ročník Memoriálu Jana Marka
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Radomír Macháň. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
VOLEJBAL 1.
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
20. listopadu 2010 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2010.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Soutěžení ve SH Předmět: Teorie sportovních her (KUT/SHT) Přednáší: Doc. PhDr. D. Tomajko, CSc.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2006.
KM svaz stolního tenisu
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 Rámcová kritéria 1. kola Mgr. Jiří Fresser - zástupce ředitele Mgr. Ivan Váňa - výchovný poradce.
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
Aerobic Pavly Caltové pořádá I. ročník soutěže jednotlivců v AEROBIC MASTER CLASS Aerobic Dance CUP Sobota Čelákovice Sokolovna, ul. Masarykova.
ROČNÍK 2002 A MLADŠÍ PROPOZICE TURNAJE 25. – Termín : 25. – Místo : Zimní stadión Valašské Meziříčí Počet mužstev : 8 Systém turnaje.
17. ŘVH FAČR Praha, Struktura použití členských příspěvků.
Střední vzdělávání Maturitní zkoušky Změny právních předpisů
Turnaj o pohár Hejtmana Kraje Vysočina
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Otakar Mestek, Michal Blažej
Turnaj o pohár Hejtmana kraje Vysočina
O putovní pohár J. Verfla
Novoroční turnaj ve stolním tenise KDY: sobota 11. ledna 2014
ÍTĚZNÁ PÁLKA TURNAJ VE STOLNÍM TENISE ˇ O B E C V Í T E Z N Á
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
BSE České Budějovice o. s.
TJ Tatran Prachatice – oddíl Juda
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2017
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
Hra ke zopakování či procvičení učiva:
Hra k zopakování či procvičení učiva:
BEACHVOLEJBAL.
STRUČNÝ PRŮVODCE PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍM NA SŠ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019
VTM 2019/2020 Bedřich Ščerban.
SPORTOVNÍ LIGA ZÁKLADNÍCH ŠKOL
Transkript prezentace:

NOVÁ RODINNÁ SOUTĚŽ

 Logo soutěže

PODROBNÉ INFORMACE O HERNÍM SYSTÉMU 1) ZÁKLADNÍ ČÁST:  Přihlášení hráči se spravedlivě spolu utkají systémem každý s každým v tříbodovém systému. V každém utkání může hráč získat do společné tabulky 0 – 3 body.  Po odehrání všech zápasů se sestaví konečná tabulka SUPERLIGY

 TABULKA SUPERLIGY (příklad 16 hráčů)

2) PLAY - OFF  Hráči se dle umístění v tabulce rozdělí pro druhou (vyřazovací) část soutěže takto: a) hráč postoupí přímo do PLAY - OFF o TITUL „MISTR RODINY kat. ELITE“ b) hráč bude hrát nejdříve PŘEDKOLO o postup do PLAY - OFF. Vítěz a finalista postoupí do PLAY - OFF c) hráč v soutěži dále nepokračuje

PŘEDKOLO o postup do PLAY – OFF – herní plán

 VÍTĚZ PŘEDKOLA = MALÉHO MISTROVSTVÍ RODINY kat. B získá malý pohár nebo jinou trofej a spolu s finalistou postoupí do PLAY – OFF MISTROVSTVÍ RODINY kat. ELITE. Hráči budou nasazeni do pavouku na pozice 7 a 8 a doplní 6 nejlepších hráčů po základní části do herního plánu

PLAY - OFF o TITUL „MISTR RODINY kat. ELITE“

 Hráči umístění v konečném pořadí SUPERLIGY na místě obdrží pohár  Vítěz PŘEDKOLA = MALÉHO MISTROVSTVÍ RODINY kat. B obdrží malý pohár nebo jinou trofej  Ocenění bude hrazeno ze STARTOVNÉHO, které bude stanoveno ve výši 50 Kč/ 1 hráč

 Hráči, kteří budou mít zájem si novou rodinnou soutěž zahrát, se přihlásí pomocí ON-LINE formuláře na webových stránkách formulářewww.sipkyhry.webnode.cz  Přihlásit všechny hráče za rodinu může ve formuláři 1 člen z každé jednotlivé rodiny  Lze v případě domluvy změnit termín pořádání šipek  Poslední termín přihlášení je 30. září 2014  Následně bude SUPERLIGA rozlosována, bude stanoven rozpis zápasů základní části pro každého hráče. Pokud některý hráč nebude moct hrát šipky v řádném hracím termínu, může po domluvě se soupeřem zápas předehrát u Hradeckých objednáním předehrávkyobjednáním předehrávky

Zápasy základní části se odehrají ve 3 dnech  18. října 2014 – u Malých  24. ledna 2015 – u Ničů  21. března 2015 – u Křížů Zápasy PŘEDKOLA a PLAY – OFF se odehrají v 1 dnu  16. května 2015 – u Hradeckých

Hlavním důvodem je to, abychom se jako RODINA společně scházeli nejen 1x ročně v létě u Hradeckých na SUPERTURNAJI, ale také v průběhu roku alespoň 4x (říjen – leden – březen – květen) při hraní nové soutěže – SUPERLIGY 2015 Jedná se o obnovu setkávání a prožití zábavy při šipkách jako v letech 2006 – 2010, kdy jsme se 6x ročně sešli při OPEN a MASTER TURNAJÍCH v rámci RODINNÉHO POHÁRU

Smyslem je hlavně mezigenerační zábava celé rodiny při hře šipky, tmelení a udržování vztahů v rodině, setkávání se bez rozdílu věku a pohlaví Vím, že jsem to já, který organizoval a „dával dohromady“ setkávání členů rodiny v minulosti, rád bych navázal a obnovil tato setkávání. Samozřejmě bez Vaší spolupráce (ostatních členů rodiny) to nepůjde Věřím, že včasným přihlášením (do 30. září 2014) členů rodiny do SUPERLIGY 2015, potvrdíte, že máte zájem se jako rodina setkávat a společně se zabavit při šipkách V opačném případě se bohužel setkáme jako rodina max. 1x v létě nebo na pohřbu (smutné)

 Vůle členů rodiny se chtít scházet  Zajištění pořadatelství herních dnů jednotlivých rodin ( říjen – Malí, leden – Ničovi, březen – Křížovi, květen – Hradečtí)  Hradečtí potvrzují zajištění pořádání květnového termínu ( PŘEDKOLO a PLAY – OFF)  Pokud ostatní rodiny budou mít zájem se setkávat, prosím potvrďte termín pořádání šipek a registraci hráčů do 30. září 2014

Organizátor nové rodinné soutěže SUPERLIGY 2015 V ŠIPKÁCH