Dentimed s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Právních služeb firmy proMIKRO s.r.o.
Advertisements

„Starost s úklidem nechte na nás…“
zdravotnickÉ ProstředkY Aktualní témata Pohled VZP ČR
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
1 Řešte důležitější věci.. Rozvoj firmy, získávání nových zákazníků, golf.. O účetnictví a daňové otázky, včetně kompletní agendy mzdové účtárny se profesionálně.
Zdravotnická zařízení na území města Ostravy
Copyright © 2006, C&C filtr – Marek Cihlář C & C filtr – Marek Cihlář Co všechno Vám přinese spolupráce s námi.
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
OŠETŘOVÁNÍ DEKUBITŮ A OPRUZENIN
Prezentace firmy Srpen 2006
specialista na firemní květinový servis
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
Lékárna U Kristýny Lékárna U Kristýny byla založena v létě roku 2012 Její prodejna sídlí v Uherčicích Lékárna ale také funguje on-line a to na webové stránce.
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
Druhy obvazů – obinadlové obvazy
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
P r á v n í n o r m y Vyhláška č. 49/1993 Sb. o technických a věcných požadavcích na vybavení zdravotnických zařízení  Zákon č. 258/2000 Sb. ve znění.
Prevence nozokomiálních nákaz na OCSS FN Hradec Králové
ZAVEDENÍ NOSOGASTRICKÉ SONDY
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_HRUBA_11.
Zdravotnictví V odvětví zdravotnictví v ČR je zaměstnáno pracovníků a výdaje státního rozpočtu do tohoto odvětví představuji asi 9% HDP. Po roce.
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
Naši klienti  V současnosti naše systémy užívá 45 zdravotnických zařízení  Naši klienti jsou  rozmístěni v rámci celé ČR (všechny regiony)  tvoří cca.
Představujeme se Vám:.
Implementace systému flexibilních benefitů
Lohmann & Rauscher Naše zkušenosti s poskytováním ZPP externím dodavatelem (JUDr. Rudolf Vonyš)
Chemila, spol s r.o..
Srovnání klasického a jednorázového rouškování
* Pracovními činnostmi jsou - komplexní ošetřovatelská péče o nemocného, příjem nemocných do ordinace nebo do nemocničního ošetření, získávání informací.
Hlavní partner Institutu vzdělávání APSS ČR. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním.
Dentimed s.r.o.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Aurea Medica společnost pro moderní zdravotní osvětu.
Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním.
O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500.
Očkovací centra společnosti Avenier, a.s. Mirka Kohoutková Sales and Marketing Manager.
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
Očkovací centra Avenier (nejsou jen pro cestovatele) Mirka Kohoutková Obchodní a marketingová manažerka Praha Avenier, a.s., Bidláky 20, 639.
Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 2500 položek v nabídce).
Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti 20 let na trhu 160 domovů a ústavů po celé ČR Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní.
O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500.
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
Hodnocení kvality a bezpečí zdravotních služeb
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
MARKETING. Marketing Metoda řízení, při níž se zaměřujeme na potřeby zákazníků 1. výběr vhodné cílové skupiny 2. výběr marketingových nástrojů.
Základy marketingu třetí přednáška Ing. Nina Kudláčková, Ph.D.
Obsah Marketingový mix Marketingový mix obchodníka Nákupní marketing.
[ 1 ] PharmDr. Martin Beneš © 2011 Státní ústav pro kontrolu léčiv Kam kráčí lékárenství ? Martin Beneš ředitel SÚKL.
AKČNÍ PLÁN KVALITY A BEZPEČNOSTI ZDRAVOTNÍ PÉČE NA OBDOBÍ 2010–2012.
Finanční situace systému veřejného zdravotního pojištění a úhrady zdravotní péče v roce 2008 Ministerstvo zdravotnictví Praha,
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblastOšetřovatelství a klinické obory PředmětTeorie Ošetřovatelství.
LECTURA VALUATION Page 1 LECTURA Systém oceňování mobilní stavební a zemědělské techniky.
Jak podat odborníkovi informace Nipl, Žák, Slavíček, Jaroš & spol.
NEJČASTĚJŠÍ CHYBY V INDIKACI A PŘI VYKAZOVÁNÍ VÝKONŮ ODB
Terénní programy pro Liberecký Kraj K-centrum Liberec K-centrum Česká Lípa Protidrogový program v penitenciárních zařízeních.
Kontaktní centra.
účetnictví, daně a controlling
Tlak na snižování cen léků Spolupráce VZP a SÚKL
Akcent tiskárna Vimperk s.r.o.
Prostředí čekárny a ordinace Vyhláška č. 92/2012 Sb.
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
„Jediný, kdo může hlasovat, je pojištěnec svýma nohama.“
ABC, s.r.o. - nabídka 2006 Josef Novák
Budoucnost domácí péče
Transkript prezentace:

Dentimed s.r.o.

Historie Založení firmy 1993 Založení firmy 1993 Kompresivní zdravotní pomůcky na prevenci a léčbu křečových žil Kompresivní zdravotní pomůcky na prevenci a léčbu křečových žil Od roku 2002 do roku 2006 název firmy Maxis Bohemia s.r.o. Od roku 2002 do roku 2006 název firmy Maxis Bohemia s.r.o. Změna názvu firmy souvisela s výhradní distribucí firmy Maxis a.s. Změna názvu firmy souvisela s výhradní distribucí firmy Maxis a.s.

Dentimed s.r.o. Historie Od roku 2000 začala spolupráce s firmou Untraco v.o.s. vstup do oblasti inkontinentních pomůcek Od roku 2000 začala spolupráce s firmou Untraco v.o.s. vstup do oblasti inkontinentních pomůcek

Dentimed s.r.o. Současnost Spolupráce se všemi významnými výrobci inkontinentních pomůcek Spolupráce se všemi významnými výrobci inkontinentních pomůcek Pilířem v inkontinenci, vzhledem k poměru cena / kvalita, je značka ABRI Pilířem v inkontinenci, vzhledem k poměru cena / kvalita, je značka ABRI

Dentimed s.r.o. Současnost Rozšíření služeb a sortimentu v péči o ústavní zákazníky zdravotnický materiál v kompletní šíři dle nejrůznějších požadavků našich zákazníků Rozšíření služeb a sortimentu v péči o ústavní zákazníky zdravotnický materiál v kompletní šíři dle nejrůznějších požadavků našich zákazníků  Inkontinentní pomůcky  Program péče o pokožku  Obvazový, krycí a ost.spotřební materiál  Komplexní dezinfekční program včetně vyhotovení individuálních dezinfekčních plánů (Ecolab)  Doplňkový sortiment všeho druhu

Dentimed s.r.o. Současnost Ve snaze zajistit našim zákazníkům co nejlepší finanční podmínky jsme navázali spolupráci s renomovaným španělským výrobcem zdravotnického materiálu, firmou TEXPOL Textil Planas Oliveras s.a. Ve snaze zajistit našim zákazníkům co nejlepší finanční podmínky jsme navázali spolupráci s renomovaným španělským výrobcem zdravotnického materiálu, firmou TEXPOL Textil Planas Oliveras s.a.

Dentimed s.r.o. TEXPOL Obvazový materiál Obvazový materiál

Dentimed s.r.o. TEXPOL Sterilní a nesterilní komprese Sterilní a nesterilní komprese

Dentimed s.r.o. TEXPOL Jednorázové mycí houbičky Jednorázové mycí houbičky

Dentimed s.r.o. Jednorázové mycí houbičky Houbičky k mytí pacientů Texpol jsou vyráběny ze dvou materiálů. Foam (polyuretanová pěna - molitan) a Napa - dutá polyesterová vlákna. Houbičky jsou napuštěny mýdlem s hodnotou pH 5.5 (stejná hodnota pH jako pokožka).

Dentimed s.r.o. Proč používat jednorázové mycí houbičky? Minimální riziko přenosu kožních a jiných infekcí Minimální riziko přenosu kožních a jiných infekcí Díky optimálnímu Ph mýdla, zachování přirozené kožní mikroflóry Díky optimálnímu Ph mýdla, zachování přirozené kožní mikroflóry Praktické použití namočíte myjete Praktické použití namočíte myjete Odpadá manipulace s mýdlem Odpadá manipulace s mýdlem

Dentimed s.r.o. Ecolastic prostěradlo Další ulehčení práce s inkontinentními klienty Další ulehčení práce s inkontinentními klienty

Dentimed s.r.o. Ecolastic prostěradlo Nepropustné pro tekutiny i mikroorganismy Nepropustné pro tekutiny i mikroorganismy Omyvatelný povrch Omyvatelný povrch Snadno dezinfikovatelné pomocí dezinfekčních sprejů Snadno dezinfikovatelné pomocí dezinfekčních sprejů Možnost praní Možnost praní

Dentimed s.r.o. Ecolab dezinfekční program se zaměřením na prevenci proti MRSA Dezinfekce rukou a pokožky Dezinfekce rukou a pokožky Nástrojová dezinfekce Nástrojová dezinfekce Dezinfekce velkých a malých ploch Dezinfekce velkých a malých ploch Dezinfekční poradenství a komplexní servis (sestavování individuálních dezinfekčních plánů) Dezinfekční poradenství a komplexní servis (sestavování individuálních dezinfekčních plánů)

…A z čeho můžete vybírat: Výrobky Texpol Výrobky Texpol Výrobky k ošetření ran Výrobky k ošetření ran Náplasti Náplasti Obvazy a obinadla Obvazy a obinadla Krční límce Krční límce Výrobky Ortex Výrobky Ortex Ortézy a bandáže epX Ortézy a bandáže epX Antitrombotické punčochy Antitrombotické punčochy Zdravotní výrobky Maxis Zdravotní výrobky Maxis Zdravotní výrobky Loana Zdravotní výrobky Loana Rukavice Rukavice Různé nemocniční potřeby Různé nemocniční potřeby Hygienické výrobky - inkontinence Hygienické výrobky - inkontinence Hygienické výrobky Hygienické výrobky Kosmetika Vital Kosmetika Vital Vata a výrobky z vaty Vata a výrobky z vaty Kapesníčky, ubrousky Kapesníčky, ubrousky Kondomy Kondomy Injekční stříkačky, jehly a příslušenství Injekční stříkačky, jehly a příslušenství Hygienické systémy Hygienické systémy Dezinfekce ECOLAB Dezinfekce ECOLAB Výrobky Podogel Výrobky Podogel Různé doplňky Různé doplňky Dentimed s.r.o.

Proč my??? Na rozdíl od některých konkurenčních společností vypočítáváme bonus (inkontinentní pomůcky na poukaz) z cen VZP, tudíž včetně DPH, což ve výsledku velice ovlivní skutečnou výši bonusu! Doporučuji zkontrolovat u Vaší současné dodavatelské firmy. Na rozdíl od některých konkurenčních společností vypočítáváme bonus (inkontinentní pomůcky na poukaz) z cen VZP, tudíž včetně DPH, což ve výsledku velice ovlivní skutečnou výši bonusu! Doporučuji zkontrolovat u Vaší současné dodavatelské firmy. Jednoduchý a přehledný bonusový systém, který usnadní práci hlavně Vám Jednoduchý a přehledný bonusový systém, který usnadní práci hlavně Vám Bezkonkurenční materiál od společnosti TEXPOL Bezkonkurenční materiál od společnosti TEXPOL Možnost využití školícího programu, ohodnoceného kreditními body, v rámci II.Bonusu Možnost využití školícího programu, ohodnoceného kreditními body, v rámci II.Bonusu Pro naše partnerská zařízení zajišťujeme dodávky léčiv Pro naše partnerská zařízení zajišťujeme dodávky léčiv Bonus (ve výši 5-15%) na kompletní portfolio desinfekčních přípravků ECOLAB Hygiene s.r.o. + zdarma vyhotovíme desinfekční plán, který zařízení zaštítí před kontrolou z hygieny (při partnerství) Bonus (ve výši 5-15%) na kompletní portfolio desinfekčních přípravků ECOLAB Hygiene s.r.o. + zdarma vyhotovíme desinfekční plán, který zařízení zaštítí před kontrolou z hygieny (při partnerství) Rychlé dodávky Rychlé dodávky Zákaznická linka Zákaznická linka Komplexní servis a péče našeho zástupce!!! Komplexní servis a péče našeho zástupce!!! Dentimed s.r.o.

Rada na konec Jaký je nejlepší způsob neutopit se v moři nejrůznějších nabídek? Vybrat si partnera který Vás nepotopí.

Dentimed s.r.o. Děkujeme za pozornost a na veškeré dotazy rádi odpoví MVDr. Jiří Poláček MVDr. Jiří Poláček Michal Krapka Michal Krapka