2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko Procvičování prezentace 1. Klepnutím a přepisem vložte libovolný nadpis.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Olomouc, únor 2012.
Advertisements

PowerPoint Založení nového souboru .pptx Tlačítko Office, Nový
Cvičná prezentace Úkoly k procvičení.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/16
Nástroj pro prezentace
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
PowerPoint 2007: Videoklipy a animované obrázky Lekce 11.
Vzhled prezentace - šablony
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Elektronické prezentace Jiří Fejfar Brno Prezentace obsahuje Úvodní snímek Obsah - může být na druhém snímku Snímky Shrnutí - na závěr (pokud je nutno.
IT Začátečníci Modul 5 MS POWERPOINT.
KANCELÁŘSKÝ BALÍK. KANCELÁŘSKÝ BALÍK je program, s jehož pomocí lze vytvářet PREZENTACE.
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
3MA381 PowerPoint - seznámení
Tvorba prezentací v programu PowerPoint Autor: ing. Jaroslav Mochan
Microsoft Office PowerPoint
MS Office PowerPoint 2007 Ing. Jaroslav Parma.
PowerPoint II. Miroslav Lorenc.
Jak vytvořit prezentaci
PowerPoint. PowerPoint Co je to PowerPoint? Program PowerPoint slouží k tvorbě prezentace. Pracuje se zde s tzv. snímky. Každý snímek tvoří jednu obrazovku.
Tvorba - PREZENTACE Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/4.
PŘÍPRAVA A POSTUP PŘI TVORBĚ PREZENTACE
ZÁSADY PREZENTACE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
Power Point– úvod Ing. Bohumil Bareš.
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE II. Mgr. René Szotkowski TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA FINANČNÍ PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY.
PowerPoint 2007.
Microsoft Powerpoint Microsoft Word.
Počítačová grafika Cvičení.
Jak vytvořit prezentaci
PowerPoint - seznámení Miroslav Lorenc. PowerPoint  K čemu a kdy použít?  Jaké jsou možnosti využití?  Alternativy?
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.4 (Videosekvence)
Informační a komunikační technologie PowerPoint
Identifikátor materiálu: EU
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Počítačová grafika Cvičení.
Vytváření prezentace váš cvičící =). Orientace horní část a dolní část obrazovky podobná Excelu a Wordu vlevo seznam „slajdů“ (dále snímků) a osnova vpravo.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
Lekce 19. Změňte barvu pozadí Změňte barvu pozadí 1. snímku prezentace na libovolný odstín zelené. skryjte grafiku pozadí Na 3. až 9. snímku skryjte grafiku.
Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
Nástroj pro prezentace
Zadání Podle předlohy si připravte tabulky se kterými budete pracovat.
Elektronická prezentace Alžběta Srnová Brno Prezentace obsahuje Úvodní snímek Obsah - může být na druhém snímku Snímky Shrnutí– na závěr (pokud je nutno.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
INFORMATIKA 8 WordArt - aplikace III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
GIMP Využití nástroje Cesty Michal Zerzáň
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Mgr. Karel FischerÚprava prezentace1 Změna použité šablony Ke změně šablony mohu použít jednu ze tří možností: a)Formát \ návrh snímku b)V panelu nástrojů.
Vzorová prezentace Nadpis : Tučně Styl pozadí 12
Nastavení prezentace.
G RAFIKA VE W ORDU Vkládání obrázků a grafických objektů Tvary WordArt Barvy, čáry, výplň grafických objektů.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Jak pracovat s multimediálními prezentacemi Přednáší Mgr. Jaromír Kozel
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_043.ICT.13 Práce s předlohou snímku.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŠKOLNÍ JÍDELNA A ŠKOLNÍ DRUŽINA BOUZOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP.
Rozložení – úvodní snímek Pozadí – šedé. Vložte vlastní pozadí Obrázek můžete stáhnout z internetu.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Nástroj pro prezentace
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_11_16_PowerPoint.
Jméno Příjmení, další jména Ústav konstruování
ZÁSADY PREZENTACE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
Moje cvičná prezentace
Tvorba webových stránek
Transkript prezentace:

2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko Procvičování prezentace 1. Klepnutím a přepisem vložte libovolný nadpis Vaší prezentace, změňte formát písma (typ, velikost a barvu)

2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko úloha: 3.Vložte nějaký zvolený Wordart (nadpis) a upravte jej dle libosti a fantazie (tvar, text, barvy). 4. Vložte vámi zvolený Klipart. 5. Upravte časování – Prezentace – Vlastní animace (například nejprve se automaticky objeví zprava Klipart se zvukem a po 2 vteřinách se objeví prolnutím Wordart.

2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko úloha: 6. Vložte libovolný obrázek ze souboru (fotografii apod.) 7. Vložte textové pole s popisem obrázku a přiřaďte mu libovolný vstupní efekt, např. přílet Spirálou apod. 8. Zvolte jednotný zvolený přechod všech snímků prezentace. 9. Spusťte prezentaci a zkontrolujte svoji prozatímní práci.

2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko úloha: 10. Postavte rozvoj kresby domku se zahradou, doporučuji připravit si pořadí vrstev celkové kresby a logický sled tvorby - scénář. (časování prvků na snímku pomocí „Prezentace – Vlastní animace“) 11. Zvolte vhodné animace grafických prvků. 12. Vložte zvuk psa ze souboru ve složce zvuky, případně další doprovodné zvuky.

2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko úloha: 13. Pokud máte připojení k Internetu, nalezněte a vložte do prezentace nějaký multimediální prvek (animaci, krátké video, apod). 14. Změňte pouze u tohoto posledního (5) snímku přechodový efekt. 15. Vyrobte zcela nový, tedy 6. snímek prezentace, (Vložit nový snímek), do kterého umístěte text, grafiku a zvuky či animace nebo videa zcela podle Vaší kreativity. 16. Zkontrolujte celou úlohu podle zadání. Pokud je v pořádku, odstraňte všechny texty s úkoly (textové pole červeně psané) a uložte prezentaci do složky v Dokumentech Vašeho počítače označené Vaším jménem. 17. Spuštěním zkontrolujte celou prezentaci. 18. pro pokročilejší práci dále možnosti navigace a odkazů!