Místo pro snímek směsi hub…. Houbařovy závitky Suroviny: Náplň: Směs hub (nevynechejte ucho Jidášovo), kuřecí plátky, cibule, česnek, řapíkatý.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mladé choroše šupinaté jsou šťavnaté a chutné…
Advertisements

Podzimní houbová směs Místo pro snímek směsi hub….
Z „Jarních hub“ 2011/II…  Kačenky chutnají v mnoha podobách, mj. i v kombinaci se zakysanou smetanou…
Houbový koláč s parmezánem
Houby na másle se strouhanou houstičkou…. 1. Nádivka se smrži - postup A)
Velikonoční nádivka…  Mladé choroše šupinaté jsou šťavnaté a chutné  …
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Houbohubky na startu. Houbohubky - pokračování Houbohubky a zálivka.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Pokrmy z těstovin.
 INGREDIENCE:  125 g másla (v kostce), 1 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce nastrouhané citrónové kůry, sůl, bylinky  POSTUP PŘÍPRAVY: Máslo necháme povolit,
Moje Vánoční kuchařka Jako 1.je nezapomenutelný kapřík Naporcovaného a kostí zbaveného kapra osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme alespoň.
Fazole Jen málo druhů zeleniny přináší takový užitek jako tyčkové či keříčkové fazole,. Od začátku kvetení tvoří stále lusky, které se dají v kuchyni upotřebit.
Příprava vánoční večeře. Kapr s pivní omáčkou. Ingredience 1,5 kilogramu kapra bez vnitřností a šupinbez 1 velkou cibuli 1 mrkev 1 lžíci másla 1 lžíci.
Mexická kuchyně.
Příprava Vánoční večeře
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
K přípravě používejte jen zdravé a tvrdé houby
Pěstovaná hlíva ústřičná
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Smrže vysoké a nádivka 2x jinak
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Ingredience Brokolice 1/2 kg Brambory 4 ks Cibule střední 1 ks Česnek 2 stroužek Tavený sýr - trojúhelníček 2 ks Pomazánkové máslo velká, vrchovatá 1 lžíce.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Technologie pokrmů 1.Ročník obor kuchař s maturitou 26.hodina
Houby a ryby… Místo pro snímek směsi hub…. Připravené suroviny poskládejte do pekáčku…
Pečení na anglický způsob
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Řím - Ristorante Trinità de Monti Benátky – La Zucca Pisa – La Mescita Neapol – Pizzeria Brandi San Marino - Ristorante Luna Caprese di de Riso Andrea.
GASTRONOMIE V EVROPSKÉM KONTEXTU
BE soup 1 Slepičí s těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Bramborová s paprikou 10,60 Kč / 16,- Kč Pondělí.
BE soup 1 Hovězí vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Dýňový krém 10,60 Kč / 16,- Kč Čtvrtek.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_517 Ročník: 2.
BE soup 1 Zeleninový vývar se smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Zelná s klobásou 16,60 Kč / 21,- Kč Pondělí.
BE soup 1 Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Špenátová 16,60 Kč / 21,- Kč Úterý.
BE soup 1 Hovězí s rýží a kapustou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Dýňový krém 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
BE soup 1 Hovězí s masem a těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Květáková 16,60 Kč / 21,- Kč Pátek.
HKATENKWAN (Mustafa) 04/05/15 | Recept | GhanaGhana
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_7_INOVACE_TE 32 Název školy: Střední průmyslová.
Pondělí BE soup 1 Slepičí 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Bramborová s paprikou 16,60 Kč / 21,- Kč.
DOLMEH (Pichak) 29/07/15 | Recept | ÍránÍrán
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková polévka 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí vývar s játrovou rýží 20,- Kč Polévka Jemná zeleninová polévka se smetanou 25,- Kč.
BANÁNOVÉ CHIPSY (Mustafa) 20/08/15 | Recept | GhanaGhana
GHEYME SIBZAMINI (Ata) 07/08/15 | Recept | ÍránÍrán
GHANSKÉ KUŘE NA ZELENINOVÉ OMÁČCE (Mustafa) 14/10/15 | Recept | GhanaGhana
PONDĚLÍ Polévka Zeleninový vývar s mušličkami 20,- Kč Polévka Selská polévka 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí s kapáním 20,- Kč Polévka Cibulový krém 25,- Kč.
Kachní salát s nudlemi 01/01/15 | Recept | Vietnam
května PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví
DUM - Digitální Učební Materiál
20. – 24.června PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Kuřecí vývar se zeleninou a rýží
PÁTEK Polévka Kuřecí vývar s nudlemi 20,- Kč Polévka Fazolová 25,- Kč.
Hovězí vývar s játrovou rýží Jemná zeleninová se smetanou
Hovězí vývar s rýží a kapustou
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Hovězí vývar s rýží a hráškem
Hovězí vývar s kapustou BE – Žampionová s řapíkatým celerem a brambory
Slepičí se zeleninou a fridátovými nudlemi
Kuřecí moambe (Paul) 25/10/15 | Recept | Konžská dem. republika
Houbový vývar s drobením Frankfurtská s bramborem a párkem
Houbový vývar s těstovinou Frankfurtská s bramborem
Nikola Pučejdlová VII. E
Jaké druhy rýže vybrat a jak je připravit
Slepičí se zeleninou a fridátovými nudlemi
25.3. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Transkript prezentace:

Místo pro snímek směsi hub…

Houbařovy závitky Suroviny: Náplň: Směs hub (nevynechejte ucho Jidášovo), kuřecí plátky, cibule, česnek, řapíkatý celer, kapie, klíčky, bambusové výhonky, zázvor, rýžové víno, sójovka, cukr, sůl, mletý černý pepř, vejce, neuškodí ani kapka sezamového oleje, jedlý škrob. Rýžový papír, voda a olej na smažení, sambal. Postup: Maso nakrájejte na kostičky, osmahněte na oleji, sceďte a odstavte. Houby a zeleninu pokrájejte na nudle, zprudka orestujte na lžíci oleje, zakápněte vínem a sójovkou, okořeňte, přidejte maso, promíchejte, dosolte, přidejte máčený jedlý škrob a dobře promíchávejte ode dna až do zahoustnutí. Vše provádějte na ostrém plameni a co nejkratší dobu, aby zelenina zůstala křupavá. Odstavte a nechejte vychladnout. Plněné A dobře zabalené závitky omočte v hustém škrobovém těstíčku a usmažte do křupava. Okapané ihned podávejte, během pojídání jednotlivá sousta zakápněte sójovkou, milovníci ostřejší verze i s trochou sambalu. *Pojídejte samotné, s vařenou rýží či rýžovými nudlemi. Fotorecept: ©Aleš Vít, ČMS, 2011