1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu :„PODPORA STAVEBNÍCH OBORŮ“KONTAKTNÍ MÍSTO PROJEKTU Tato prezentace je spolufinancována.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Advertisements

1 Projekt Akademie distančního vzdělávání Monika Všetulová, Miroslava Dvořáková Olomouc 2007.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
1 STUDIE POTŘEB ZAMĚSTNAVATELŮ Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
2. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
Tento materiál vznikl jako součást projektu In-TECH 2, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Název přednášky/cvičení.
Průvodce CR – specialista pro Jihomoravský kraj (CZ.1.07/3.2.04/ ) Regionální poradenské a vzdělávací centrum Akademie J.A. Komenského o.s., Malinovského.
Zavedení výuky programování hradlových polí FPGA ve VHDL Učebna Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ a MŠ Pustiměř Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP.
„Sjednocení úřadů práce podpoří spolupráci zaměstnavatelů s kariérovými poradci – realizace Dohody o spolupráci MPSV se Sdružením automobilového průmyslu.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol.
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Rozvoj praktické výuky studentů psychologie sociální pedagogiky a poradenství: Shrnutí činnosti dvouletého působení Akademického centra poradenství a supervize.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. projekt CENTRA PODPORY INKLUZIVNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Individuální národní.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ EU peníze školám MODERNÍ ŠKOLA – ZKVALITNĚNÍ VÝUKY Registrační číslo GP: CZ.1.07/1.4.00/ Č.j.: 14863/ Tento.
Akademické centrum poradenství a supervize Nový subjekt mezi vysokoškolskými poradnami Vznik ACPS je součástí projektu „Zkvalitnění vzdělávání a odborné.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Studentská digitální karta Institut Trhu Práce Bc. Jan Heřmánek Okresní zastoupení ITP při HK – Ústí nad Labem.
1 PROJEKT: „Podpora stavebních oborů“ VÝSTUPY PROJEKTU VÝSTUPY PROJEKTU ÚVODNÍ SEMINÁŘ Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
©Rytmus 2007 DVD Společenská odpovědnost firem Výstup CIP EQUAL projektu „Podporované zaměstnávání pro sociálně odpovědné firmy“ o.s. RYTMUS Projekt je.
PREZENTACE PRO ITP Ing. Miloslav ILEČEK, ITP pracoviště Jihlava , Velké Karlovice Institut Trhu Práce.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Veletrhy studijních oborů v Moravskoslezském kraji - „Olympiáda technických profesí“ Ing. Roman Kusyn, ITP Velké Karlovice, 28./
Inovace kurikula studijního programu Všeobecné lékařství. Reg.č. CZ.1.07/2.2.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Projekt „Vzdělávání pedagogů středních odborných škol Olomouckého kraje v nových trendech vyučovaných oborů“,reg.číslo CZ.1.07/3.2.05/ je spolufinancován.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
ZÁKLADNÍ DISPOZIČNÍ PRINCIPY NAVRHOVÁNÍ Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
1 LETNÍ ŠKOLA MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ – SUPMAT - Podpora vzdělávání pracovníků center pokročilých stavebních materiálů (CZ.1.07/2.3.00/ )
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Činnost na elektrických zařízeních.
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Projekt,,Šablony v SZŠ Příbram“ OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Projekt je.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
„Okna technickým oborům dokořán“
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
LETNÍ ŠKOLA MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Číselná řada 1 – 5 ZAČÍT HRÁT
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
E-learningový kurz e-learningu
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Grantový projekt „Moderní absolvent strojírenství“
Citlivostní analýza a optimalizace II Zpracoval: Martin Bílek
PEDAGOGICKÉ VEDENÍ STUDENTŮ Garant: Mgr. Anna Krátká, Ph.D
Citlivostní analýza a optimalizace I Zpracoval: Martin Bílek
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
Transkript prezentace:

1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu :„PODPORA STAVEBNÍCH OBORŮ“KONTAKTNÍ MÍSTO PROJEKTU Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

2 Kontaktní místo projektu slouží prioritně ke komunikaci se zaměstnavateli v oblasti stavebnictví. Veškeré aktivity Kontaktního místa jsou vedeny ke spolupráci se zaměstnavateli s cílem přispět k inovaci studijních programů a propagaci stavebnictví jako moderního odvětví s dlouhodobou perspektivou práce. Kontaktní místo projektu: Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

3 Kontaktní místo bylo přestěhováno a od nově otevřeno na adrese : Herbenova 10, Ústí nad Labem. Kontaktní místo projektu: Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

4 Kontaktní místo projektu: Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Pondělí8:00 – 12:00 hodin Úterý8:00 – 12:00 hodin Středa8:00 – 12:00 hodin Čtvrtek8:00 – 12:00 hodin Pátek12:00 – 16:00 hodin

5 Aktivity KM Pravidelné exkurze žáků SOU:  trendy ve stavebnictví,  vstup žáka do interakce mezi investora, architekta a generálního dodavatele stavby. Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

6 Aktivity KM Besedy žáků SOU s podnikateli:  vstup do samostatného podnikání,  praxe v oboru, podpora podnikání. Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

7 Aktivity KM Exkurze žáků ZŠ:  představení stavebnictví jako perspektivního oboru. Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

8 Aktivity KM Propagace oboru :  na veletrzích vzdělávání,  vzdělávání, semináře. Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

9 Aktivity KM Spolupráce mezi zaměstnavateli a školou: o praxe žáků a studentů v rámci výuky, o exkurze a návštěvy žáků a studentů na pracovišti, o sponzorování škol, sponzorování žáků a studentů, o participace vašich pracovníků na výuce, přednášky ve školách, o nabídka pracovních míst pro absolventy konkrétních škol (inzerovaná ve školách), o poskytování technického či materiálního vybavení pro školy. Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

10 V rámci aktivit KM jsme pro Vás, ve spolupráci s IHK Dresden, zajistili poukazy na zlevněné vstupné na největší regionální stavební veletrh v Německu: HAUS 2011 … k vyzvednutí v Kontaktním místě. Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Webové stránky projektu: Veškeré informace o projektu naleznete na adrese: 11 POKUD VÁS COKOLIV ZAJÍMÁ, PROSÍM PTEJTE SE !!! Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

12 Děkuji za pozornost Mgr. Jiří Kalach Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky