Potřebujeme akviziční semináře? Aleš Brožek 24. seminář akvizičních pracovníků, Zlín 10. června 2014.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co na knihovnický web? Aleš Brožek Severočeská vědecká knihovna v Ústí nad Labem.
Advertisements

Kurz práce s informacemi rodí se multimediální experiment MU Brno
Knihovny současnosti, České Budějovice, 13. –
RegCat (souborná databáze regionálních informací) Spolupráce knihoven v Uherském Hradišti Iveta Mátlová Seminář knihoven paměťových institucí Zlínského.
Informace z konference Problematika historických a vzácných knižních fondů Čech, Moravy a Slezska v Olomouci se zaměřením na příspěvek Digitalizace map.
Nákup knih na MENDELU v režimu veřejné zakázky Bc. Vladimíra Perlová, Bc. Lenka Hrozková, DiS. Ústřední knihovna ÚVIS Mendelovy univerzity v Brně 24. akviziční.
Systémy pro zpřístupňování VŠKP : zkušenosti, možnosti, nabídky, potřeby listopad 2006, Brno eVŠKP UTB ve Zlíně Systémy pro zpřístupňování VŠKP.
Regionální funkce a meziknihovní služby Jindřiška Pospíšilová a Hanuš Hemola Národní knihovna ČR.
OD FAKULTNÍCH KNIHOVEN KE KNIHOVNĚ CENTRÁLNÍ Dana Lošťáková Knihovna UP Olomouc.
Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně 1 Zajištění vybraných regionálních funkcí na úrovni střediskových knihoven PhDr. Zdeňka Friedlová.
Spolupráce knihoven paměťových institucí PhDr. Zdeňka Friedlová IV. seminář knihoven paměťových institucí Zlínského kraje Státní okresní archiv Zlín -
Možnosti celoživotního vzdělávání pro knihovníky
Evidence knihovního fondu dle vyhlášky MK ČR č. 88/2002 Sb. K provedení zákona č. 257/2001 Městská knihovna Rokycany Oddělení regionálních služeb Masarykovo.
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Cheb, října 2007,
RegCat (souborná databáze regionálních informací) Spolupráce knihoven v Uherském Hradišti Iveta Mátlová Seminář knihovníků muzeí a galerií Brno,
VY_32_INOVACE_SVF33660DUD Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
1 Vít Richter ISSS 2005 – Hradec Králové Národní knihovna ČR Mobil: Archivy, knihovny, muzea a jejich úloha při.
Informace z Konference Archivy, knihovny, muzea v digitálním světě 2005 v Praze se zaměřením na příspěvek Zpracování a zpřístupnění historických dokumentů.
Systémy pro zpřístupňování VŠKP : zkušenosti, možnosti, nabídky, potřeby listopad 2006, Brno eVŠKP UTB ve Zlíně Systémy pro zpřístupňování VŠKP.
Kongres výchovného poradenství, Pardubice 2006 INFORMAČNÍ ZDROJE O STUDIU A PRÁCI V ZAHRANIČÍ Ing. Ondřej Gbelec Národní vzdělávací fond, o.p.s.
Knihovny a jejich služby (souborné katalogy) Bc. Radmila Kouřilová.
Akvizice periodické literatury Havlíčkův Brod.
Do knihovny po Internetu, na Internet do knihovny 28. února 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
1 Mgr. Daniela Nová E-čtečky, e-knihy, e-vydavatelství ve vysokoškolském prostředí, seminář ČVUT Akvizice e-knih z pohledu vysokoškolské knihovny.
Systém sdružených akvizičních poptávek Knihovny univerzitního kampusu MU Mgr. Zdeňka Dohnálková, vedoucí knihovny Mgr. Petr Křivánek, systémový knihovník.
Informační den ÚVIS aneb co se nám vloni povedlo Ing. Věra Svobodová Ústav vědecko-pedagogických informací a služeb Informační den
CPVŠK 2003 Asociace knihoven vysokých škol v roce 2003 Barbora Ramajzlová ČVUT Praha.
Konsorcium eIFL v České republice Setkání účastníků konsorcia Prosinec 2003 Praha, Brno.
Regionální funkce knihoven ve Zlínském kraji Setkání starostů a knihovníků Zlín – PhDr. Zdeňka Friedlová Krajská knihovna Františka Bartoše.
EVVO v Královéhradeckém kraji. Situace na KÚ KHK a strategické dokumenty pracovníci EVVO – 1 úvazek na odboru životního prostředí, spolupráce s odborem.
Počítačové algebraické systémy a jejich aplikace ve fyzice
Jednotná kontaktní místa podle zákona o volném pohybu služeb Vlastimil Slovák, odbor Vnitřního trhu a služeb EU Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Inovace povinného studijního předmětu pediatrie a vytvoření multimediálního textu pro praktickou výuku B.Ludíková, V.Mihál Dětská klinika, Lékařská fakulta.
Vladimír Šiška Náměstek ministra – ředitel sekce
Krajská nemocnice Liberec
Česká republika: poloha, historický vývoj a obyvatelstvo a sídla
Bc. Helena Selucká, Bc. Zdena Rousková SKIP Sekce služeb osobám se specifickými potřebami
Vysokoškolské knihovny a krajské knihovny – konkurence nebo spolupráce? Ivo Brožek.
IGELU Aleph Product Working Group Martin Vojnar Vědecká knihovna v Olomouci.
Projekt NATURA: vědecké informační zdroje přírodních věd.
Vstup Knihovny univerzitního kampusu MU do systému měření výkonu BIX Zdeňka Dohnálková Knihovna univerzitního kampusu MU, Brno Pro Klub vysokoškolských.
Sdílená katalogizace – přebírání záznamů pomocí Jednotné informační brány Martin LEDÍNSKÝ Univerzita Karlova v Praze Ústav výpočetní techniky
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Výuka probíhá od do (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od 28.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti VZDĚLÁVACÍ.
1 Vydávání místního zpravodaje Název: Novoměstsko Periodicita: měsíčník Zahrnuje: informace z Nového Města na Moravě a jeho místních částí Vydavatel: Novoměstská.
Aktuální situace na trhu práce v Plzni a v Plzeňském kraji leden 2010 Ing. Zdeněk Novotný Úřad práce v Plzni Úřad práce v Plzni, 9. února 2011
Sekce SDRUK pro regionální funkce Centrální adresář knihoven stav aktualizace – květen 2016 NK ČR Praha PhDr. Eva Svobodová.
Spolupráce ÚP ČR a LPS konference - Poslanecká sněmovna parlamentu ČR Mgr. Zdeňka Cibulková, Odbor pro sociální věci Generálního ředitelství.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s. Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, Úvodní plenární sekce INOVACE 2015.
Činnost komise IVIG v roce 2005 CPVŠK 2005, Praha,
Oddělení kultury a památkové péče. 2 Příspěvkové organizace v oblasti kultury  vykonává zřizovatelské funkce k šesti příspěvkovým organizacím: - Východočeské.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Mgr. Milena RÁČKOVÁ Název:VY_32_INOVACE_523_ČESKÁ REPUBLIKA Téma: OPAKOVÁNÍ – KRAJE.
Krajská konference o environmentálním vzdělávání, výchově a osvětě ve Zlínském kraji
Systém financování soc. služeb z úrovně JMK (krytý státním rozpočtem) v roce 2015 tzv. „ministerské dotace“ 1.
Integrovaný regionální operační program – obecný úvod, hodnocení Pardubice Ing. Markéta Kupcová Centrum pro regionální rozvoj České republiky.
Knihovna UTB ve Zlíně a její (nejen) elektronické služby PhDr
Univerzitní informační systém podpora hlavní činnosti univerzity
KNIHOVNA UNIVERZITNÍHO KAMPUSU MU Kamenice 5, Brno
Úvodní slovo o sekci studijního systému
Vědeckovýzkumný informační systém
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace
VY_32_INOVACE_Vac_III_09 Sídla ČR
Krajský metodický kabinet ČTENÁŘSKÉ GRAMOTNOSTI
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
zpracovaný v rámci projektu
ZŠ Hladké Životice okres Nový Jičín, příspěvková organizace
Seminář pro dílčí knihovníky ústavů fakult MENDELU
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma
Transkript prezentace:

Potřebujeme akviziční semináře? Aleš Brožek 24. seminář akvizičních pracovníků, Zlín 10. června 2014

Olomouc 2005

Hradec Králové 2006

Hradec Králové 2009

Praha 2010

AKVIZICE Konference Akvizice je určena všem, kteří zasílají nabídky vyřazených dokumentů a plní tak nabídkovou povinnost. Kontaktní osoba: Roman Giebisch Příspěvky zasílejte na adresu: Informace o konferenci naleznete na adrese bin/mailman/listinfo/akvizice bin/mailman/listinfo/akvizice

Program: Potřebujeme akviziční semináře? (Ing. Aleš Brožek, Severočeská vědcká knihovna v Ústí nad Labem) Povinný výtisk neperiodických publikací a jeho oddělená evidence v KKFBvZ (Ing. Hana Mikulíková, Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně) Nákup knih ve Vědecké knihovně Olomouc (PhDr. Libuše Machačová, Vědecká knihovna v Olomouci) Sdruženy systém akvizičních poptávek Knihovny univerzitního kampusu MU - Úvod a komentář (Mgr. Zdeňka Dohnálková, Knihovna univerzitního kampusu MU), Prezentace systémové aplikace (Mgr.Petr Křivánek, dtto), Praktické zkušenosti s využitím (Mgr. Jana Vartecká, dtto) Nákup knih na MENDELU v režimu veřejné zakázky (Lenka Hrozková, Dis., a Bc. Vladimíra Perlová, Ústřední knihovna Mendelovy univerzity v Brně) Autor: Aleš Brožek PošliAleš Brožek Pošli

Přestávka na občerstvení Systém společné akvizice pro většinu knihoven okresu Uh. Hradiště (Mgr. Libuše Pavlicová, Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana Uherské Hradiště) E-knihy - tak trochu jiný způsob akvizice (PhDr. Filip Vojtášek, Albertina icome Praha) Možnosti využití nákupního portálu kniha.cz pro knihovny (Bc. Lukáš Gilánik, Mladá fronta a.s. - divize Knihy)

Kontakty: Severočeská vědecká knihovna W. Churchilla Ústí nad Labem Ing. Aleš Brožek T: