Elektronické zpracování požadavků – evidence v databázi akcí Město Studénka – Městský úřad Studénka Cena Ministerstva vnitra za inovaci ve veřejné správě.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Advertisements

vedoucí Oddělení boje s korupcí
I. Dálkový přístup k postupům řešení životních situací Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele.
Spisová služba a její vazba na datové schránky
DRMS forum Brno, září 2009 Mgr. Daniela Kobilková Praha, 7. září 2009.
Czech POINT Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Seminář Plzeň Luděk Šafář Projektový manažer.
MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY GIS – současnost a budoucnost mapových služeb města Plzně gis.plzen-city.cz Václav Kučera Správa GIS, Správa informačních.
IISPP ■ pojem definován v letech v rámci přípravy výzkumných záměrů NPÚ na roky ■ dlouhodobý projekt na vybudování nového komplexního.
MŠMT - Odbor 32 Financování výzkumu a vysokých škol Ing. Petr Valášek
Page  1 YOUR LOGO STÁTNÍ Využití Centrálního systému účetních informací státu nejen pro kontrolní činnosti JUDr. David Bauer vedoucí oddělení Metodika.
Požadavek na řešení „problému“ Řešení vlastními prostředky/řešení s podporou Přípravná fáze před rozhodnutím o podání žádosti o podporu Zpracování a podání.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Jeden cíl, společná cesta Ministerstvo vnitra České republiky Postup projektu CZECH POINT.
Základní registry veřejné správy
Výhody užití architektury ITS ve veřejné osobní dopravě
Absolventská práce 2002 Aplikace XML rozhraní v prostředí krajského úřadu Autor : Marek Cop Vedoucí : Ing. Petr Pavlinec 2002.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
IS DIS Zdeňka Fialová. Obsah 1.Základní informace 2.Využití 3.DIS POV 4.Ukázka 5.Související problémy.
ELEKTRONICKÉ PŘESTUPKOVÉ ŘÍZENÍ REJSTŘÍK PRESTUPCŮ PRAHA
„Dopady spuštění základních registrů na subjekty veřejné správy“
Nové volební období a očekávaní obcí a měst Nové volební období a očekávaní obcí a měst XIII. celostátní finanční konference – 2. – 3. prosince 2010 Ing.
Realizační tým ICZ duben 2005
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_ 2.6 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi I. Textový editor-hromadná korespondence Typ: DUM.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY PŘEDSTAVENÍ II. ETAPY PROJEKTU Ing. Břetislav Moc IBM Česká republika spol.
EGovernment Zpracoval: Ing. Ivan Ivanov 1 Typové projekty DMVS.
Registry veřejné správy Koncepce a legislativní zabezpečení Konference ISSS března 2001 Hradec Králové Ing. Ebbo Petrikovits Úřad pro veřejné.
GIS Plzeňského kraje a projekty v rámci Digitální mapy veřejné správy Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Krajský úřad Libereckého kraje
Využití infrastruktury školské sítě pro internetizaci obcí Daniel Dočekal.
Systém pro podporu komunitního plánování
1 Regionální a municipální informační systém RAMIS PVT, a.s., Kovanecká 30/2124, Praha 9 tel.: , fax:
Elektronické spisy před branami českých soudů - Nabídne justice zákazníkům nové moderní služby?
ISSS 2003 Koncept využitelných stávajících datových zdrojů pro Portál veřejné správy ISSS 2003 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele.
Prezentace Hradec Králové Registr živnostenského podnikání.
E-Government Moravskoslezského kraje (II. – VI. část výzvy) Projekt Vnitřní integrace úřadu Odbory informatiky, kancelář ředitele, investiční a majetkový,
GORDIC spol. s r. o. pobočka Ostrava. Obsah prezentace Varianty řešení -TC Kraje -TC Kraje – hosting dodavatele Maintenance, kompletní aplikační podpora.
Současnost a vize Integrovaného registru znečišťování životního prostředí Úsek informační podpory, oddělení IRZ/CO.
Zavedení ekonomického systému Microsoft Business Solutions – NAVISION v městě Ústí nad Labem Mgr. Petr Gandalovič primátor města Ústí nad Labem
Pilotní projekt Ústřední evidence podnikatelů – RŽP ISSS 2004 Hradec Králové Ing. Jan Pokorný odbor projektů životních situací.
ISSS 2003 ePUSA Elektronický portál územních samospráv – stav projektu Ostrava
Informační systém Microsoft Dynamics NAV ISSS
Systém evidence kontaminovaných míst Ing. Václav Kolář Judita Michlová.
ISSS 2003 ePUSA – Elektronický portál územních samospráv – stav projektu ISSS 2003 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
informační portál MPSV Ing. Petr Hortlík , IT expert
ISSS 2003 PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY Ing. Dana Bérová Ministerstvo informatiky.
Portál veřejné správy CS – Zákaznická řešení pro státní správu Ing. Vladimír Hořejší Ing. Jitka Novotná Ministerstvo informatiky.
Aspe® systém pro řízení stavebně investičních projektů.
Debyrokratizace státu a redukce administrativní zátěže - Personální audit ministerstev a dalších státních úřadů - Konec obíhání úřadů – soustředění souvisejících.
Co je to Czech POINT garantovaná služba pro komunikaci se státem prostřednictvím jednoho univerzálního místa možnost získání a ověření dat z veřejných.
PROCESNÍ MODELOVÁNÍ AGEND VEŘEJNÉ SPRÁVY Rámcový návrh projektu.
Přednáška Akce: Přednášející: RNDr. Věra Palkovská | starostka | město Třinec| TFM Město Třinec a Facility Management.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Datové centrum sociálních služeb v Libereckém kraji Interaktivní softwarový program určený pro poskytovatele sociálních služeb, zadavatele a také pro.
Koncepce účinnější podpory umění Ministerstvo kultury 4. dubna 2007 Marta Smolíková.
GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Veřejné zakázky měst a obcí Květen 2011, Ostrava.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Druhy aplikačních programů – rozdělení podle účelu 1
Software Počítače - rozdělení podle účelu
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích –
Informačních systémů veřejné správy
BEZPEČNOST NA KONTAKTNÍCH MÍSTECH Czech POINT
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Komunitní plánování Mirka Wildmannová.
Unikátní řešení odpadové agendy pro kompostárny
Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby
Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele
Spolek pro budování a implementaci softwarových open source nástrojů
Odbor školství oddělení školské ekonomiky
PROCES INVESTIC NĚKTERÉ ASPEKTY U VEŘEJNÉ SPRÁVY.
Transkript prezentace:

Elektronické zpracování požadavků – evidence v databázi akcí Město Studénka – Městský úřad Studénka Cena Ministerstva vnitra za inovaci ve veřejné správě za rok 2012

Elektronický nástroj pro zaznamenávání požadavků občanů a jiných subjektů v oblasti oprav, údržby a rekonstrukce majetku či nových investic prostřednictvím software Microsoft Office (Word, Excel) a Adobe Reader. Zabezpečení jednotného metodického postupu – vnitroorganizační předpis SM/23/2010/RMI. Centrální registr požadavků s interaktivním propojením prostřednictvím hypertextových odkazů na dílčí evidenční listy jednotlivých požadavků „Informace k požadavku“. Co je předmětem...?

Transparentní a flexibilní nakládání s požadavky Odstranění duplicit Podklad pro tvorbu rozpočtu a tvorbu Programu rozvoje města Úspora finančních prostředků Dostupnost Cíle řešení

Evidence požadavků v zásobníku akcí - pracovní instrukce Dle vnitroorganizační směrnice Města Studénky „Požadavky a zásobník akcí“

VZOR POŽADAVKU

Vytvoření centrální databáze s využitím hypertextových odkazů – přístupnost z kteréhokoliv místa, transparentní nakládání s požadavky, umožněno statistické vyhodnocení Zpracování jednotné metodiky (definování postupů a dílčích úrovní přístupů) dle vnitroorganizačního předpisu (příkaz tajemníka) Propojení se strategickými dokumenty – Programem rozvoje města a rozpočtem Centrální registr s dílčími evidenčními listy (užití hypertextových odkazů, sledovaných změn, filtrů, souhrnů apod.) včetně individuálních nastavení přístupů jednotlivým uživatelům Úspory – časové a finanční Naplnili jsme cíle…?

Ing. Radmila Nováková Městský úřad Studénka Tel.: Děkuji Vám za pozornost