aneb doučovací večery pro přátele

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
Advertisements

 Mapování probíhalo od ledna do března 2013  Bylo zaměřeno na naplňování kritéria Pravidla ve třídách.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Beckiland Firemní párty.
Teď do Česka přišel crowdfunding. Princip crowdfundingu (skupinového financování) 1. Máte skvělý nápad, chybí vám ale peníze. Zaregistrujte.
Výjezd Morava II aneb ŠÍLENSTVÍ POKRAČUJE Morava II aneb šílenství pokračuje Termín: 12. – 14. března 2010 Místo konání: Velké Pavlovice a Bořetice Foto.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Společné vzpomínkové setkávání klientů i jejich blízkých v DS Blaník
Společenské TANCE Občanská výchova 7. ročník
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Každé ráno začíná život....
Jak na úspěšné projekty Ivana Brabcová
Činnost klubu Členská základna Původní stav 9 členů Původní stav 9 členů Od začátku Kiwanis roku přijati 4 členové - celkový stav 13 Od začátku.
Rotary Exchange Columbus, Wisconsin Columbus, Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Přibližně.
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
FIRE DANCE 2013.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Národní týden manželství „Šťastně až do smrti? Není to jen pohádka? Jak mít vztah, který vydrží...“ únor, 2015.
Co se chystá.  Během zimního tréninku dokončíme nácvik druhé taneční sestavy – předpokládaná premiéra na Prague Dragon Autumn  Stále platí tréninky.
„Máme tady jenom pět chlebů a dvě ryby." Ježíš řekl: „Přineste mi je sem." Společná modlitba Lidé, kterým jsi pomohl, ti možná nebudou vděční. Nevadí pomáhej.
Když je nejhůř Když je nejhůř. Byly 2 žáby Žily spolu.
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
Dopis od Boha.
G A L A K O N C E R T tělocvična ZŠ Novosedlice, VE PROSPĚCH DĚTÍ POSTIŽENÝCH VLNOU TSUNAMI V JV ASII.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Latinsko-americké tance
Víkend rodin dětí se syndromem Prader-Willi HOTEL PAVLA NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 2. dubna 2011  V kolik: příjezd od 13 hod, zahájení ve 14 hod  Disciplíny: 1. Valčík 2. Čača 3. Volný tanec.
Hudba Rakousko-Uherska Autor: Květa Stejskalová. Rakousko-Uhersko byl státní útvar, který existoval v letech 1867 – Rakousko-Uhersko byl státní.
BENEFIČNÍ TANEČNÍ VEČER PRO RADIOPALÁC RADIOPALÁC OPĚT TANČÍ HELLER DANCE &FASHION T ANEČNÍ ŠKOLA H ELLER.
BENEFIČNÍ TANEČNÍ VEČER PRO RADIOPALÁC RADIOPALÁC OPĚT TANČÍ
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
Miluj tak, jako by tě ještě nikdy
Dejte slovo do věty II Translate the words in parentheses into Czech. Use the appropriate form of the word. Vzor: My žijeme v dvacátem (apartment). My.
Magických 100 m2 Knihovna. Vznik: 2011 – přípravy, investice, úpravy, vybavení 30. května 2011 – slavnostní otevření – Evropský den sousedů, registrace.
Sportovní tanec.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Týden plný zážitků, her, srandy, kamarádů, modliteb, mší… Zakončeme prázdniny společně! Od 12 do 18 let
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
… do Česka přišel crowdfunding. Jak to začalo… „Máme s klukama kapelu, nemůžeš se zeptat ňákejch firem, jestli by nám nedali peníze? Dáme.
Gymnastika I. – Společenské tance Univerzita Karlova v Praze Fakulta tělesné výchovy a sportu Katedra gymnastiky Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Národní týden manželství „Manželství je víc než kus papíru“ únor, 2015.
Národní týden manželství (NTM) únor, 2007.
Cirkus Pepino Do vašeho města přijede cirkus. Hostuje od do Začátky představení od 17 hodin. Těšíme se na vaši návštěvu! Ahoj!
FIRE DANCE 2017.
Žákovský parlament – I. stupeň
Jestli chceš uskutečnit svůj sen, probuď se!
PROJEKT MÁLOTŘÍDKY SPOLEČNĚ
Valentýna Szybakowská
DRAMATURGIE TEAMBUILDINGOVÝCH PROGRAMŮ (seminář)
Autor: Mgr. Radana Marelová
Prezentace Alexandra Průšová
Dneska jdeme do cirkusu.
ZŠ T. G. Masaryka Blatná, okres Strakonice
  Klub Tornádo - pracoval od roku 1997 pod bývalým Domem dětí a mládeže u radnice, od roku 2013 pod SVČ Doris Šumperk. V letošním roce zde tancuje na 200.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Tanec.
FIRE DANCE 2018.
FIRE DANCE 2019.
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
Transkript prezentace:

aneb doučovací večery pro přátele Tančete aneb doučovací večery pro přátele s námi

Když přijde nápad Bylo to jednoho zimního večera, kdy v místní sokolovně vyhrávala kapela a my jsme si přišli trochu oprášit své znalosti z tanečních. Každý dělal na parketě co uměl. I my jsme se snažili. Než nám děti odrostly, každý v obci věděl, že „To jsou ti, co dobře tancují“. Během let za námi chodili přátelé s prosbou, zda bychom pro ně neudělali několik tanečních večerů. Trvalo ještě mnoho zim, než jsme vůbec připustili, že bychom něco takového mohli uskutečnit. Tento rok však přišel impuls k tomu, abychom svůj nápad zrealizovali. Dovolte nám tedy vstoupit na chvíli do vašeho soukromí, abychom vám mohli představit svůj záměr. Ivana a Karel Neumannovi +420 723 141 528 +420 602 112 013 nojminka@gmail.com

Kdo jsme Jsme pár, který se seznámil v tanečních a tanec se nám stal zřejmě osudným. Jsme odchovanci manželů Františka a Heleny Karasových z Klubu společenského tance Lucerna Praha a společenský tanec nás provázel celé naše mládí. Nesbírali jsme žádné ceny a třídy, ale úžasné zážitky z tanečního kroužku, se kterým se scházíme dodnes. Nemáme žádné oprávnění vyučovat tanec, ale zato máme chuť předávat přátelům to, co nám tanec dal – radost z pohybu. Ivana a Karel Neumannovi +420 723 141 528 +420 602 112 013 nojminka@gmail.com

Co nabízíme Možnost setkání se stejně naladěnými lidmi po deset večerů od října do začátku prosince roku 2014, a to každý čtvrtek od 20:30 – 22:00 hodin v sále sokolovny ve Středoklukách (společenský oděv volný) Přípravu na taneční sezónu tak, abyste měli jako pár větší jistotu rozpoznat hudbu a sladit ji s příslušnými tanečními kroky. Zaměření na společenské tance, které jsou nejvíce preferované na tanečních zábavách a plesech, ať už standardní či latinsko-americké. Závěrečný společenský večer s programem a občerstvením. Ivana a Karel Neumannovi +420 723 141 528 +420 602 112 013 nojminka@gmail.com

Co vám chceme připomenout Základní kroky: STANDARDNÍ TANCE Foxtrot Walz Valčík LATINSKO-AMERICKÉ TANCE Blues Polka Cha-cha Samba Rumba Jive Ivana a Karel Neumannovi +420 723 141 528 +420 602 112 013 nojminka@gmail.com

Pro koho jsou večery Pro všechny naše přátele a jejich známé Pro páry manželské, kamarádské, sousedské či sourozenecké Pro ty, které už někdy napadla myšlenka, že by rádi chodili do tanečních pro dospělé Pro lidičky, které jsou mladí na duchu, protože věk zde nehraje žádnou roli Pro tancechtivé, kteří chtějí být spolu po všech 10 večerů (jedna lekce navazuje na tu předchozí) Ivana a Karel Neumannovi +420 723 141 528 +420 602 112 013 nojminka@gmail.com

Každý čtvrtek počínaje měsícem říjen 2014 od 20:30 hodin termíny Každý čtvrtek počínaje měsícem říjen 2014 od 20:30 hodin 4.12. ZÁVĚREČNÝ VEČER

Co za to? Jsme si velice dobře vědomi toho, že nejsme žádní profesionálové, kteří mají na tuto práci potvrzení. Samozřejmě, že budeme nadšeni, pokud vás naše práce bude motivovat k lepším výsledkům – to je také hlavní důvod, proč do toho jdeme. Rádi bychom, kdyby se do pronájmu a plateb s tím souvisejících zapojila celá skupina, a proto jsme za jeden společný večer zvolili symbolickou částku 200,- Kč pro jednu dvojici. Ivana a Karel Neumannovi +420 723 141 528 +420 602 112 013 nojminka@gmail.com

Jak na to? KONTAKTY: Ivana a Karel Neumannovi Středokluky Pokud Vás nabídka jako pár zaujala, dejte nám to hned vědět. Napadlo-li Vás, že byste rádi chodili v partě svých přátel, oznamte jim to. Nejste-li taneční typ, ale víte-li o někom, koho by to zajímalo, informujte ho. A to vše nejpozději do konce září 2014 Vaše dotazy rádi zodpovíme: KONTAKTY: Ivana a Karel Neumannovi Středokluky 723 141 528 a 602 112 013 nojminka@gmail.com Kurz bude otevřen při minimálním počtu 5 párů Ivana a Karel Neumannovi +420 723 141 528 +420 602 112 013 nojminka@gmail.com