KATALOG PIVA A POCHOUTEK

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VÝROBA PIVA Barbora Šenková, Ondřej Staněk
Advertisements

Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Nápoje Člověk potřebuje denně asi 3 litry vody, z toho nejméně 1 litr v nápojích. Nedostatek tekutin se projevuje bolestmi hlavy, suchou pletí a tvorbou.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Vietnamci Náboženství Strava.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
ZOO krmiva Pošvář výroba krmného masa
VY_32_INOVACE_ 19_ Rozmanitost přírody Zelenina (SADA ČÍSLO 2)
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
autor Mgr. Alena Marková
SLOŽITÁ OBSLUHA – VYŠŠÍ FORMA Ochucování a míchání
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Zdravá výživa a příprava jednoduchých pokrmů
Výroba piva Nikola Pohrancová.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.01 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
Radegast nefiltrovaný ležák
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
JanáčeK značka pohody „Teprve pivem je žízeň krásná“
 INGREDIENCE:  125 g másla (v kostce), 1 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce nastrouhané citrónové kůry, sůl, bylinky  POSTUP PŘÍPRAVY: Máslo necháme povolit,
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
- je pevná sestava pokrmů, doplněná vhodnými nápoji, používaná k určité příležitosti. Bc. Daniel Vančura.
Příprava drůbeže Osnova: Charakteristika drůbeže Dělení
Já jsem kuchař a příjmu kuchaře a číšníki přijďte hned.
CO CO je to SKLIZENO ? Samoobslužná prodejna s opravdovými potravinami PROČ PROČ vzniklo SKLIZENO ? jako odpověď na vzrůstající poptávku zákazníků po potravinách.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Mexická kuchyně.
Druhy piva, skladování piva
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Studené omáčky Číslo DUM: VY_52_INOVACE_126_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů Tematická.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
DRUHY PIV – OBECNÉ DĚLENÍ
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Stravování při žaludečních a dvanáctníkových vředech
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje
STRAVOVACÍ ZVYKLOSTI CIZINCŮ
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Ingredience Brokolice 1/2 kg Brambory 4 ks Cibule střední 1 ks Česnek 2 stroužek Tavený sýr - trojúhelníček 2 ks Pomazánkové máslo velká, vrchovatá 1 lžíce.
Martin Fabián, Marketing v EU Jaro 2011.
Příprava vepřových vnitřností
Studené předkrmy Střední odborná škola Otrokovice
Omáčky Základy omáček Zahuštění omáček Ochucení omáček
Technologie pokrmů 1.Ročník obor kuchař s maturitou 26.hodina
Vaření živočišných potravin
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
SLOŽITÁ OBSLUHA – VYŠŠÍ FORMA Dohotovování jídel
GASTRONOMIE V EVROPSKÉM KONTEXTU
Charakteristika pokrmů z hovězího masa. TÚ - vaření
Omáčky.
Koření.
Nápoje a pokrmy Národní slovenské jídlo jsou halušky s brynzou.
BE soup 1 Kuřecí vývar se zeleninou a rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Rajská s těstovinou 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
CHARČO PANÍ MANČO (Paní Man č o) 24/05/15 | Recept | GruzieGruzie
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
PONDĚLÍ Polévka Hovězí se zeleninou a rýží 20,- Kč Polévka Bramborová s paprikou 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí se zeleninou a rýží 20,- Kč Polévka Bramborová polévka s paprikou 25,- Kč.
Technika obsluhy – Servis vína Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění.
STŘEDA Polévka Hovězí vývar s játrovou rýží 20,- Kč Polévka Jemná zeleninová polévka se smetanou 25,- Kč.
GHANSKÉ KUŘE NA ZELENINOVÉ OMÁČCE (Mustafa) 14/10/15 | Recept | GhanaGhana
Ing.Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV57 Název školy SPŠ.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Andrea Mišurcová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Sada 3 Práce v domácnosti MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
OMÁČKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Eva Pospíšilová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  Provozuje.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
UZENÁŘSKÉ VÝROBKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Název školy Střední škola obchodně technická s. r. o. Číslo projektu
Transkript prezentace:

KATALOG PIVA A POCHOUTEK NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC

VYRÁBÍME VLASTNÍ LIMONÁDY

MALINOVKA Ovocný, osvěžující nealkoholický nápoj s příchutí čerstvých malin Vhodný pro děti, důchodce a kojící ženy 0,3l 15Kč/0,53€ 0,5l 25Kč/0,89€ Katalogové číslo 010

KARAMELOVÁ LIMONÁDA 0,4 l 30Kč/1,07€ Silná infuze listů pampelišky a kořene lopuchu oslazená šťávou z hrušek a okořeněná trochou zázvoru a anýzu tvoří vynikající směs v této oblíbené limonádě. Vhodná pro děti, kojící ženy a důchodce. 0,4 l 30Kč/1,07€ Katalogové číslo 011

NEALKOHOLICKÉ PIVO

BAVARIA Prožij léto na osvěžující vlně ovocných chutí sladového nápoje Bavaria. Přeslazené limonády v horku nezaženou žízeň a voda zase neuspokojí tvé chutě. Bavaria ve svěžích ovocných tónech jablka, citronu nebo broskve je senzačním spojením osvěžení a lahodné chuti. 0,5l 30Kč/1,07€ Katalogové číslo 012

BIRELL Vlastní slad vyráběný výhradně z ječmene vypěstovaného v České republice. Kvalitní horská voda z řeky Morávky, která splňuje parametry křišťálové vody. Správně voňavý a hořký chmel, s přídavkem pravého žateckého chmelu, pro unikátní jemnou chmelovou příchuť 0,5l 28Kč/1€ Katalogové číslo 013

OCHUCENÝ BIRELL Osvěžující souhra citrónu a granátového jablka nabízí jedinečný chuťový zážitek. Přirozeně osvěžující nealkoholický nápoj z piva s příchutí citron a granátového jablka. Bez konzervantů, umělých barviv a umělých sladidel 0,5l 32Kč/1,14€ Katalogové číslo 014

ALKOHOLICKÁ PIVA

10° SVĚTLÉ VÝČEPNÍ 0,3l 18Kč/0,64€ 0,5l 23Kč/0,82€ Světlé výčepní nefiltrované pivo se vyznačuje svěží vyváženou chutí a jemnou hořkostí Obsah alkoholu – 4,0% 0,3l 18Kč/0,64€ 0,5l 23Kč/0,82€ Katalogové číslo 015

12°SVĚTLÝ LEŽÁK 0,3l 22Kč/0,78€ 0,5l 30Kč/1,07€ Světlé ležácké nefiltrované pivo s plnou chutí, výraznou hořkostí a tradičním kvalitním řízem. Obsah alkoholu- 5,0% 0,3l 22Kč/0,78€ 0,5l 30Kč/1,07€ Katalogové číslo 016

12°TMAVÝ LEŽÁK 0,3l 23Kč/0,82€ 0,5l 31Kč/1,10€ Tmavé speciální nefiltrované pivo s dokonale vyváženou příjemnou chutí s karamelovým aroma Obsah alkoholu 5,0% 0,3l 23Kč/0,82€ 0,5l 31Kč/1,10€ Katalogové číslo 017

SPECIÁLNÍ PIVA

NEFILTROVANÝ 13° 0,3l 35Kč/1,25€ 0,5l 42Kč/1,50€ Speciální nefiltrované pivo vařené pouze jednou ročně při sklizni zelených šišek chmele 0,3l 35Kč/1,25€ 0,5l 42Kč/1,50€ Katalogové číslo 018

ZELENÝ LEŽÁK 13° 0,3l 37Kč/1,32€ 0,5l 47Kč/1,67€ Zelené pivo je speciální ochucené pivo svěže zelené barvy od pivovaru FF Zajda, které je nabízeno každý rok pouze jeden den, na Zelený čtvrtek. Vaří se na 2 rmuty a spodní kvašení trvá osm dní. Nejdůležitější je u něj ale jeho bylinná složka, která je tajemstvím sládka FF Zajda. 0,3l 37Kč/1,32€ 0,5l 47Kč/1,67€ Katalogové číslo 019

POCHOUTKY K PIVU Pivovar a obchod s pivem a pivní kosmetikou

PIVNÍ SÝR Vynikající a velmi oblíbená pochoutka k pivu Některé ingredience: pivo, tvaroh, sůl, pepř – ingredience se u každého receptu mění, každý má jinou chuť a jiný recept Podáváme s pečivem a paprikou 1ks 52Kč/1,85€

TATARSKÝ BIFTEK 100g–6ks topinek 120Kč/4,28€ Hovorově tatarák je jídlo ze syrového hovězího masa. Základem tatarského bifteku je maso z hovězí svíčkové, které se najemno naškrábe špičkou ostrého nože, případně namele. Podává se společně s nakrájenou cibulí, hořčicí, solí, pepřem a worcestrovou omáčkou. Dle chuti se často přidává sladká paprika, chilli, kečup a další koření. Vše se završí syrovým žloutkem. Všechny ingredience se smíchají a podávají se u nás nejčastěji na topince potřené česnekem. 100g–6ks topinek 120Kč/4,28€

NAKLÁDANÝ UTOPENEC 1ks – chléb 40Kč/1,4€ Oblíbený český pokrm studené kuchyně, často podávaný vhostincích k pivu Vynálezcem utopenců je zřejmě hospodský a mlynář Šamánek původem snad z Berounska 1ks – chléb 40Kč/1,4€

DOMÁCÍ TLAČENKA Masný výrobek z vepřového masa nebo jiných mas, jako je například drůbeží. Jedná se o malé kousky masa, naložené v rosolu z rozvařených vazivových tkání. Tlačenka je tradičním produktem vyráběným při zabíjačce. 150g 62Kč/2,21€

Všechny ceny jsou včetně DPH Své objednávky zasílejte na e-mail – FF-PIVOVAR-ZAJDA@SEZNAM.CZ Do zprávy napište své jméno, katalogové číslo a počet kusů Kosmetický balíček se skládá z 3 ks které si sami vyberete VŠECHNO ZBOŽÍ DODÁME DO 7 PRACOVNÍCH DNŮ

PIVOVAR ZAJDA KONTAKTNÍ ÚDAJE Radek Vomočil ředitel Email: ff-pivovar-zajda@seznam.cz Facebook: ff-pivovar-zajda Telefon: 604 124 856 Web: www.ff-pivovar-zajda.webnode.cz Kde nás najdete