Pover -poit t.č.2 Jaro JE TADY. Bin Ládin je na fotografiích znetvořený, USA se je bojí zveřejnit Ve Spojených státech i mezi politiky sílí volání po.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentace Foto z vesmíru Atlantis - 08:15:25 hod. !!!
Advertisements

Che Guevara.
USA.  mluvčí americké „zlaté mládeže“  generace „jazzového věku“  v USA stoupá životní úroveň, lidé se stěhují do měst, jsou bohatší Povídky jazzového.
V E S M Í R.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
HLAVNÍ OHNISKA NAPĚTÍ VE SVĚTĚ
TERORISMUS.
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Dějepis Ročník : 9.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola
Anotace Žák se seznámí s ukázkou tvorby Pavla Kohouta …. Autor Tomáš Krsek Jazyk Čeština Očekávaný výstup Je schopen orientovat se v zásadních ukázkách.
V OLBY Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu CZ.1.07/1.1.04/
Afghánistán a Irák – ústavní systémy
Klíčovým faktorem je vyvolávání strachu a paniky a upoutání pozornosti za pomoci násilí.
Terorismus.
Válka V Tichomoří a důsledky 2. sv. války
Kalendář - duben Petr Machala.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Učíme aktivně“Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Učíme aktivně“
Standard Eurobarometer 67 / Spring 2007 – TNS Opinion & Social Standard Eurobarometer EUROBAROMETR 67.2 VEŘEJNÉ MÍNĚNÍ V EVROPSKÉ UNII Jaro 2007 ZVEŘEJNĚNÍ.
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.11 Anotace: Prezentace obsahuje několik cvičení zaměřených na slohový postup vyprávěcí. Jednotlivá cvičení jsou tematicky rozčleněná.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
Jižní Kavkaz a EU Michal Thim Praha Angažmá EU v regionu  Program TACIS  344,4 z mil. € ( )  „velké“ rozšíření EU (2004) 
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
1/ Na liště Prezentace Zvolím nastavit prezentaci. 2/ Zvolím Typ prezentace 3/ Napíši, které chci zobrazit snímky 4/ Zvolím předvádění s animací nebo.
Propojení informatiky s přírodopisem
Interkulturním vzděláváním a prožitkem k toleranci.
Nováčková Kateřina, Nováčková Dominika C2A
,,Chci se zabývat obrazem, který zachytil fotoaparát… a který je dvojrozměrný a nabitý povrchovými detaily.‘‘ Umělci poukazují na to, jaký dopad na naše.
Terorismus Petr Machala.
1. Někdo mě vede za ruku, | když bojím se jít tmou
Tradice Velikonoc.
LOGOPEDICKÉ KVARTETO Kvarteto obsahuje sadu karet s orofaciálním cvičením. Soubor karet představuje 32 cvičení rozdělených na cvičení jazyka a úst.
Volba nového českého krále po roce 1306 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_48_Velikonoce AUTOR: Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM: 1.,
Vytvořil Daniel Pospíšil. Rwanda Prezidentská Republika Mezi Tanzanii a Kongem Km 2 ; 8,4 milionů obyvatel Jazyk- Rwandština, Francouzština, Angličtina.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
1.Bývalá Jugoslávie 2.Kypr 3.Izrael 4.Blízký Východ (Írán, Írák, Afghánistán) 5.Srí Lanka OHNISKA KONFLIKTŮ VE SVĚTĚ.
Terorismus, organizovaný zločin, extremismus, radikalismus Jan Lachman.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada44 Anotace.
Volba nového českého krále po roce 1306 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno.
VY_12_INOVACE_ČT4.09/2 Autor: Tereza Zástřešková Datum vytvoření: leden 2012 Ročník: 4. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor:
 Terorismus je hrubé zastrašování politických odpůrců hrozbou síly a užití různých forem násilí. Vedle individuálního terorismu existuje terorismus.
EVROPSKÝ DŮM 27. ÚNORA 2013 MILENA VICENOVÁ KSAP, MINISTERSTVO ZAHRANIČNÍCH VĚCÍ „Kdo určuje směřování EU?“
Terorismus. Co je to terorismus? Útočný čin nebo jeho hrozba k dosažení politických cílů Hlavní rysy terorismu: Strach Panika Upoutání pozornosti.
Zemní plyn má jednoznačně místo v energetickém mixu budoucnosti
Mezi hlavní globální problémy dneška patří: 1) Populační exploze a hrozba hladu 2) Znečišťování životního prostředí 3) Terorismus.
Multimédia- zvuk , TV, příslušenství
Zeměpis – 8.ročník VY_32_INOVACE_
Mexicko-americké vztahy
Top internetové fotografie roku
Obchodní akademie, Střední odborná škola
Autor: Mgr. Radana Marelová
Novela zákona o střetu zájmů 09/2016
mages de Images 70 ans après
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
ŠABLONA III/2 KONEC KOLONIÁLNÍCH ŘÍŠÍ Mgr. Lucie Opltová – 1
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Ernest Seifert Název materiálu:
Snad vás pobavím stejně, jako ty obrázky mne!
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Terorismus.
Oblast Aleppa: Strategický cíl opozice i režimu
Svět na přelomu 50. a 60. let 20. století
LOGOPEDICKÉ KVARTETO Kvarteto obsahuje sadu karet s orofaciálním cvičením. Soubor karet představuje 32 cvičení rozdělených na cvičení jazyka a úst.
Češi za první světové války
Konflikty ve světě Význam ozbrojených sil Příčiny a důsledky konfliktů
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Opakování na 2.písemnou práci
1.B paní učitelky Lenky Vítové
Předmět: Dějepis Ročník: 9.
Snad vás pobavím stejně, jako ty obrázky mne!
Transkript prezentace:

Pover -poit t.č.2 Jaro JE TADY

Bin Ládin je na fotografiích znetvořený, USA se je bojí zveřejnit Ve Spojených státech i mezi politiky sílí volání po zveřejnění fotografií mrtvého Usámy bin Ládina. Mohly by definitivně umlčet hlasy pochybovačů, které tvrdí, že ve skutečnosti nebyl zabit při akci v noci na pondělí. Obamova vláda ale se zveřejněním váhá, protože nejhledanější terorista má na snímku znetvořený obličej. Bojí se, že by takovýto obrázek pobouřil muslimy a radikály podnítil k odvetným akcím, uvádí televize ABC.