JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Optimalizace stavu zásob
Advertisements

Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách nebo na stránkách.
G7, a.s. Litvínov Váš spolehlivý dodavatel pohonných hmot!
Úvodní studie pro Q&X Trading (Technica Solutions)
Lisovna plastů, spol. s r.o.
 Výroba kvalitních pneumatik  Kvalita a záruka to je BARUM.
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Výrobní program orientovaný na výrobu knih pro české i zahraniční nakladatele  Nabízí kompletní výrobu knihy od grafického.
Věrnostní program.
CW – 13 LOGISTIKA Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb Fakulta stavební VUT v Brně © Ing. Václav Rada, CSc. 22. PŘEDNÁŠKA Logistika a jakost.
Úvodní studie pro Q&X Trading (Tomáš Klinský, Technica Solutions)
Výrobce toroidních komponentů značky
…od myšlenky k realizaci franchisingového konceptu.
Program Lupa zaměřeno na obchody Využití terminálů CipherLab Jak na inventuru s pokladnami QMP po fiskalizaci Nasazení váho-scannerů s pokladnami QMP Vyčíslení.
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Nově vzniklá firma v oblasti polygrafie  Založena v roce 1997 dvěma společníky  Disponuje ryze českým kapitálem vytvořeným.
AKCENT TISKÁRNA VIMPERK S.R.O. Jan Syrovátka Jiří Hradský.
O společnosti Založena v roce 1995, ISO 9001 Stabilní pozice v severních a středních Čechách Garance kvality a původu PHM Pobočky – Litvínov, Praha Obrat.
Případová studie internetového projektu Skladuj.cz Praha Tomáš Formánek, Logio.
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
Informační systémy Tomáš Maděra.
ŘÍZENÍ RETAILINGOVÉ FIRMY
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST
KDM s.r.o. Majitel firmy - Dominik Mašík. Základní informace o firmě: Založení společnosti KDM s.r.o. v dubnu 2014 Sídlo společnosti: Ždírec nad Doubravou.
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
VNITŘNÍ OBCHOD ČÁST 2 VELKOOBCHOD.
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Výrobní program orientovaný na výrobu knih pro české i zahraniční nakladatele  Nabízí kompletní výrobu knihy od grafického.
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
úvod pojetí a obsah marketingu
Vaše budoucnost s FM GROUP
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Cíle přednášky Vymezení trhu z pohledu zákazníků a jejich poptávky
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Zajištění dostupnosti produktu Informování zákazníka a objednávka
Radioreléové spoje ALCOMA – rychlé spoje
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
TECHO historie  Český výrobce kancelářského nábytku od roku 1991  Akciová společnost od roku 1998  ISO 9001 certifikace rok 1999  Nejvýznamnější výrobce.
SIS - Supermarket Informační Systém 1 Supermarket Informační Systém Komplexní řešení toků zboží v supermarketu.
ŘETĚZY VAMBERK.
Téma prezentace Jméno přednášejícího, funkce
Model strategie marketingového mixu
Helios Orange Dr. Müller Pharma s.r.o. Prezentace pro společnost
Vybrané manažerské metody: Balanced Scorecard, EFQM
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
Základy marketingu třetí přednáška Ing. Nina Kudláčková, Ph.D.
SBERBANK CZ VÁŠ SILNÝ A SPOLEHLIVÝ OBCHODNÍ PARTNER ŘÍJEN 2014.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
PODNIKOVÉ ČINNOSTI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
G7, a.s. Litvínov Váš spolehlivý dodavatel pohonných hmot!
LOGISTIKA LOGISTIKA LOGISTIKA - vychází (z logis, ubytování) znamená původně přechodné ubytování a zásobování vojska - nauka, která se zabývá fyzickými.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
Marketingový plán podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
Řízení zásob ve výrobním podniku
Vypracovali: Tomáš Dula Jakub Konečný Richard Kalužík Jan Jaspar
Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.
Akcent tiskárna Vimperk s.r.o.
Ostrava Znak Plánek.
Racionalizace logistických procesů ve vybrané společnosti
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Řízení zásob ve výrobním podniku
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_MARKETING.
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Transkript prezentace:

JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST

OVERLACK AG GROUP Jsme členem skupiny OVERLACK AG Německo Východní Evropa ČínaDistribuce chemikálií Turecko Španělsko Obchod CelosvětověExport Zdroje

EURO-ŠARM V ČÍSLECH Umístění:Česká republika a Slovensko Název společnosti:EUROŠARM spol. s r.o. Rok založení:1992 Umístění centrály:Šenov (nedaleko Ostravy) Dceřiná společnost:SLOVCHEMA distribution, s.r.o. Slovakia Obrat v roku 2011:934,93 mil. Kč Sklady:Plzeň, Slatiňany, Brno, Šenov, Sokolov (výroba) Zaměstnanci:99 Pozice na trhu:2. Internetové stránky: Systém řízení jakosti dle:ČSN EN ISO 9001:2009, ČSN EN ISO :2005

NÁŠ VÝROBNÍ PROGRAM Řada PERSTERIL® /4%, 15%, 36%/ Kyselina octová -Technická kvalita: 60%, 80%, 98% -Farmaceutická kvalita 99% -Vysoká čistota: čistá 99%, 80% PV Peroxid vodíku -Technická kvalita: 30%, 35%, 50%, 59% -Speciality: 30% farmaceutický, 35% potravinářský -Vysoká čistota: 20%EG, 30% - p.a., PV, VLSI, ULSI

PROČ SI VYBRAT EURO – ŠARM ZA SVÉHO DISTRIBUTORA?

NÁKUP A PRODEJ Více než čtyři a půl tisíce zákazníků. Roční prodej cca t chemikálií. Dobrá platební morálka vůči dodavatelům. Dodavatelům poskytujeme zpětnou vazbu z trhu: Volný potenciál Konkurence Kvalita Technologie Trendy Ceny

ZÁKAZNICKÁ PODPORA Kvalitně reprezentujeme svého dodavatele. Unikátní katalog produktů na Specifikace, bezpečnostní listy a další informace o produktech volně ke stažení. Portál pro zákazníky - kompletní, aktuální a přehledně uspořádané informace pro zákazníky. REACH Existence REACH pointu na Zvolený REACH koordinátor. Vlastní před-registrace 74 látek. Komoditní manažer – odborník na vybranou oblast Rozumí tomu, co nakupuje. Dokáže poradit a řešit specifické požadavky.

KLÍČOVÉ SEGMENTY ZÁKAZNÍKŮ – Z HLEDISKA OBRATU Zdroj: EURO – Šarm spol. s r.o., 2011

KLÍČOVÉ SEGMENTY ZÁKAZNÍKŮ – DLE MNOŽSTVÍ Zdroj: EURO – Šarm spol. s r.o., 2011

SKLADOVÁNÍ A BALENÍ Přesné digitální vážení. Správná manipulace a značení chemikálií. Flexibilní možnosti balení od 1 kg dózy po nákladní vozidlo, od 1 l láhve po železniční cisternu.

PŘEPRAVA Optimální rozmístění skladů. Garantujeme dodání zboží do 3 dnů kdekoliv v ČR (platí u zboží skladem). Software PLANTOUR umožňuje optimalizovat rozvozové trasy objednávek. Součástí skladů jsou železniční vlečky.

Chcete maximalizovat svůj příjem z rozvíjejícího se trhu? Vyberte si silného, spolehlivého a flexibilního partner. Vyberte si nás.