Velký e-shop za malé peníze a do 24 hodin … FastCentrik je speciální verzí systému ShopCentrik, na kterém běží více než 500 českých e-shopů typu B2C i.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Advertisements

Inovace výuky CAD na naší škole
Web Michal Žůrek Jak se na něj dívám já..
Martin Šimeček.  seznámit s APEXem – poskytnout základní manuál  vytvořit webovou aplikaci pro sběr informací o databázových systémech  naplnit databázi.
Něco málo o ICNET s.r.o. Správa kódu v historii – přechod na TFS (TF Server) Nové platformy – přechod na TFS (TF Service) Integrace TFS s nástroji třetích.
a Internetové dispečinky
Vlastní a franšízingové prodejny … … stejné nebo odlišné kanály?
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
Komu je program OKNA určen. Úvodem •Firma TECHNOSOFT byla založena v roce 1996 a jejím předmětem podnikání je od prvopočátku vývoj a prodej software produktů.
Hosting informačního systému K2
Otevřené myšlení otevřené dveře. Přehled akademických aktivit Dalibor Kačmář Academic Program Manager Developer & Platform Evangelist Group
Řízení vztahu se zákazníky integrované do ERP systému
ISV Community Days. Čtvrtletně Technologická část zaměřená na jednu technologii.NET Connected Apps, Windows Server 2003 Enhanced, SQL VS 2005,
Allegro Group CZ: Jak si založit vlastní e-shop I.
Životní cyklus EIZ POŘÍZENÍ PŘIZPŮSOBENÍ PŘÍSTUP OHODNOCENÍ SPRÁVA PROZKOUMÁNÍ OBNOVA? TRIAL.
Katalog sociálních služeb EXPORT katalogu sociálních služeb SocialniSluzbyUK.cz Projekt „Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání.
Tvorba webů pomocí Web CMS Michal Neuwirth Product Manager Kentico Software s.r.o. Ondřej Výšek Samostatný konzultant Optimalizovane-it.
Technologická centra a hostování Jihlava
Tvorba webových aplikací
, InforumJiří Šilha, LANius s.r.o. Nové možnosti komunikace knihovních systémů firmy LANius s.r.o. Client-server varianta systému CLAVIUS ®
OvzdusiSQL Kvasar, spol. s r. o.. Obsah Opravy Novinky Nastavení programu Nastavení pro IT Export hlášení ISPOP Karta měření Karta emise Možnosti importů.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
A Integrace ERP a e-shopu prakticky aneb není propojení jako propojení … Ing. Jan Svoboda Head of e-shop platforms, Allegro Group
Současné trendy outsourcingu mezd
Verze Modul OCENĚNÍ DaMaSk
NET Genium software pro výstavbu a provoz informačního portálu Martin Vonka
Zálohování a Disaster Recovery pro školy Aleš Hok
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Projekt z předmětu Strategie a IS Krejčík, Kučera, Roubíček
Copyright © 2011, atlantisProNGX nahrávání telefonních hovorů.
Novinky a strategie společnosti Vema, a. s.
DON Miroslav Tichý. DON – přehled systému Systém pro kapitálový trh - investiční nástroje Systém pro kapitálový trh - investiční nástroje Modulární systém.
Tomáš Urych, ESO9 Intranet a.s.
XML Web Services: Včera, dnes a zítra Jaroslav Bengl Atlas.cz Atlas.cz.
ESHOP A ZKUŠENOSTI Iva Tichá DOD PEMIC
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Autodesk – 3Ds Max Chrbolková Markéta. Obsah 1.O programu 3Ds Max 2.Využití 3.Praktické ukázky 4.Formát DWF 5.Užitečné odkazy.
NetDirect s.r.o. Vznik 2002 Produkty ShopCentrik, FastCentrik a MediaCentrik Microsoft Gold Certified Partner Důsledná orientace na MS technologie 65 zaměstnanců.
HUMUSOFT s.r.o. Konference WITNESS Setkání uživatelů programu WITNESS Hotel Valáškův Grunt, Kozov
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Firma připravená ke spolupráci v oblasti nasazování B2C a B2B systémů s napojením na MS Dynamics NAV… Luděk Blanda Obchodní ředitel NetDirect s.r.o.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Zubní víla s. r. o. ERP Money S5.  Robustní  Výkonný  Bezpečný  Pro větší společnosti  Řeší specifické požadavky  Garance nejvyšší kvality  Jazykové.
Nové formy vzdělávání zaměstnanců ve veřejné správě
1 Regionální a municipální informační systém RAMIS PVT, a.s., Kovanecká 30/2124, Praha 9 tel.: , fax:
Bill gates (William Henry Gates III.)
Operační systémy Název a adresa školy
Síť a MS Windows.
Srovnání systémů řízení projektů Vypracovala: Jitka Procházková.
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
Tomáš Koška, Lukáš Křovák Divize Windows Client | Microsoft ČR a SR |
Panelová diskuze Java,.NET nebo Web Services?. Kolo první.
1 14.Postakviziční integrace-jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Kateřina Čepeláková, E-72 Šk.rok:2009/2010.
CYGNI SOFTWARE, spol s r.o Opletalova 23, Praha 1 O společnosti Partnerské společnosti Zaměření na IT v energetice.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Fenix II –IS na platformě.NET Michal Varga.
Naprogramovat operační systém je mnohonásobně složitější, než naprogramovat „obyčejný program“. Základní programové vybavení počítače Fce: ovládání počítače,
Klient pro správu databází MySQL 1 Klient pro správu databází MySQL Zbyněk Munzar České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická.
2K PROJECT, spol. s r.o. Slavíčkova 1a Brno, CZ Tel Helpdesk: Informační systém pro podporu marketingových.
 MS-DOS (Microsoft Disk Operating System) je operační systém firmy Microsoft, který patří do rodiny mnoha podobných a kompatibilních DOS systémů pro.
 = jedná se o vzájemné propojení lokálních počítačových sítí pomocí vysokorychlostních datových spojů  vznikl spojením mnoha menších sítí  v každé.
SIMPLY CLEVER Roční řízená praxe ve Škoda Auto v oblasti IT Ing. Jan Drtil, ŠKODA AUTO a. s.
VZDÁLENÉ NASAZENÍ APLIKAČNÍHO SOFTWARU NA DESKTOPOVÉ OPERAČNÍ SYSTÉMY AUTOR: DOMINIK KOUSAL VEDOUCÍ PRÁCE: ING. TOMÁŠ KOUBEK.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ANALÝZA MARKETINGOVÉHO MIXU VYBRANÉHO SUBJEKTU (Obhajoba bakalářské práce) Autor práce: Libuša.
5/6/2018 VIZUALIZACE ROZPOČTU Petra Hoffmanová.
Marketingové strategie
Rozšiřování FlexiBee fáze 1
Výzvy digitální ekonomiky pro společnost
WORDPRESS AFFILIATE DATA V XML.
Transkript prezentace:

velký e-shop za malé peníze a do 24 hodin … FastCentrik je speciální verzí systému ShopCentrik, na kterém běží více než 500 českých e-shopů typu B2C i B2B Luděk Blanda obchodní ředitel, NetDirect s.r.o (CZ) (SK)

FastCentrik - vlastnosti „Krabicový“ derivát implementačního systému ShopCentrik Dědí z něj bohatou funkčnost Obohacen o specifické funkčnosti - designer vzhledu, škála nastavení Instalační produkt, zprovoznění do 24 hodin - rychlý prodejní kanál Měsíční pronájem - (licence, hosting, aktualizace) - nízké náklady Video-manuály, bezplatná linka, bezplatná školení a workshopy Technologie.NET 3.5, MS SQL 2008, Windows 2008 Server - 64 bit Česká a slovenská verze, připravuje se polská Propojení s ekonomickými systémy na bázi XML importů/exportů Garance přechodu na ShopCentrik - data, URL adresy

FastCentrik a hospodářská krize … produkt v pravý čas a na správném místě Živnostníci Malé a střední firmy, které chtějí začít s obchodováním bez větších investic Střední a velké firmy, které produkt nabízejí svým odběratelům spolu s daty Zejména B2C segment trhu Napojení na ekonomické systémy pro menší a střední firmy (XML)

FastCentrik – ukázky e-shopů

Děkuji Vám za pozornost Luděk Blanda obchodní ředitel, NetDirect s.r.o (CZ) (SK)