Stáž v Berlíně – program Leonardo da Vinci Termín: 4.9. – 29.9. 2006.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stáž v rámci programu Leonardo da Vinci Mobility
Advertisements

  MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ Andrea Klapuchová Dům zahraničních služeb MŠMT Národní agentura pro Evropské vzdělávací programy
VY_32_INOVACE_03_ Příprava na čtení (SADA ČÍSLO 1)
Odborná praxe v Belgii v rámci programu Leonardo da Vinci Mobility
ZAHRADY HANYZ s.r.o.
Gymnázium, Jablonec nad Nisou, U Balvanu 16
Číslo projektu:  CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:
LEONARDO DA VINCI 2008 Program Leonardo da Vinci je v rámci programu celoživotního učení zaměřen na odborné vzdělávání a přípravu na jiné než vysokoškolské.
Stáž v Berlíně – Program Leonardo da Vinci Termín: –
Švýcarsko 2012 Praktikum v ZHAW Wädenswil. ZHAW Zurich University of Applied Sciences School of Life Sciences and Facility Management Wädenswil, Švýcarsko.
Výroba a plán provozu Vypracovali: Jakub Bednařík Adam Silovský
Architektury a techniky DS Tvorba efektivních příkazů I Přednáška č. 3 RNDr. David Žák, Ph.D. Fakulta elektrotechniky a informatiky
Rostliny 1.třída.
…….jako první máte nápad a pak už to jde samo … Jak se staví sen ……
Soukromá třinecká obchodní akademie a hotelová škola, s. r. o. uvádí:
Program Leonardo da Vinci Projekt IN-CO PLUS Projekt IN-CO GRAD 2007.
VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA DOPRAVNÍ
Provoz a ekonomika dopravy
Zahrady Milbe Vítejte na našich stránkách. Naše firma Vám nabízí: Návrhy a realizace automatických zavlažovacích systémů Návrhy a realizace zahrad Drobné.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Netradiční formy práce – nástroj rovnováhy mezi pracovním a rodinným životem Sociologický výzkum – mnohopřípadová studie Martin Pobořil Daniel Topinka.
Rok se nám nachýlil ke svému konci a je čas opět po roce vinšovat šťastné a veselé Vánoce a v novém roce, ale to už vám ukážou následující obrázky.
Vývoj vzdělávacích programů celoživotního vzdělávání v oblasti péče o krajinu a její tvorby.
Odborná zahraniční praxe Hamburk 7.5 – V rámci projektu Leonardo da Vinci.
Třítýdenní odborná stáž v holandských opravárenských firmách Střední škola zahradnická a technická Litomyšl.
Využívání výsledků programu Leonardo da Vinci v České republice 5. – KVALITA V PROJEKTECH MOBILITY LEONARDO DA VINCI metodika.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Péče o nářadí a bezpečnost při údržbě nářadí Kód VM:VY_52_INOVACE_37_64 Vzdělávací předmět:Pěstování rostlin.
Program Leonardo da Vinci- projekt mobility Název projektu: „Klíčové komponenty v EU“ datum stáže: místo stáže: SRN Hynek Salák HT2.
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
Euroškola Strakonice SOŠ s.r.o. 1 Zahraniční stáže pravidelné 8-týdenní odborné stáže v *****hotelu Maximilian v bavorském Bad Griesbach.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Nástroje a nářadí – základní sortiment Kód VM:VY_52_INOVACE_36_64 Vzdělávací předmět:Pěstování rostlin.
1 Výsledek sběru dat monitorujících úrovně certifikace škol v oblasti systému řízení Dotazníkové šetření realizované v rámci projektu - Kvalitní management.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Odborný výcvik Ročník:
„Řízení lidských zdrojů /HR/ je jedním z hlavních úkolů managera a nikdo to za něho nemůže udělat“ Roman Vacho© City Hotel Park Dolný Kubín.
Program celoživotního učení Veletrh komunitárních programů, Krajský úřad Ústeckého kraje, Ústí nad Labem, Zdeněk Nebřenský (DZS)
Projektový management Přednáška č. 1 Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání je efektivní.
01.11 Projekt pro úpravy a osetí cvičného pozemku ve dvoře Ing. Magda Pavezová Projekt Praktický výcvik žáků v Malém hospodářském dvoře byl spolufinancován.
Program mobilit Leonardo da Vinci na ZČU Pavlína Bínová Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
Berenika Králíková. * Obrázek 1 * Obrázek 2 * Obrázek 3 * Obrázek 4 * Řešení a seznam zdrojů.
Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu 1.5 Šablony VY-32-INOVACE-497 Cesty v sadovnických úpravách – dlážděné z přírodních materiálů Název.
MASKA Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastESV Komunikace vizuálního umění se znakovými systémy uměleckých.
Zkvalitnění výuky německého jazyka na Vyšší odborné škole Zahradnické v Mělníku CZ.1.07/2.1.00/
Tandem Koordinační centrum česko-německých výměn mládeže Program podpory odborných praxí Iva Tesařová Jihlava 12. září 2013 Tandem Koordinační centrum.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY-32-INOVACE-491 Zahradní slohy nepravidelné Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
- Návrhy a realizace interiérů - Netradiční dlažby - Návrhy zahrad a její realizace - Celoroční údržba zahrad - Kácení a řez ovocných stromů Tel.: 733.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY-32-INOVACE-490 Zahradní slohy pravidelné Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Inf Sociální sítě Facebook. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
EXKURZE Organizace exkurze do firem pro žáky a studenty.
SVĚT TECHNIKY A JÁ Vojta Hanke. LOGO ROZCESTNÍK auta Válečná technika Počítače zbraně.
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor : Mgr. Irena Nešněrová Datum : říjen 2013 Název :VY_42_INOVACE_4.2.1.
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Cesta k uplatnění na trhu práce
13. Použití nářadí na montáž zbraní
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Praxe v Německu – Rotenburg –
INDIVIDUALIZACE VZDĚLÁVÁNÍ A ŠVP
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/
1. Vyhledej na internetu loga různých firem, zhodnoť je a porovnej
Berlínská zeď (symbol poválečné Evropy)
5. ročník, Ekonomika a právo v podnikání
Na zahradě Mgr. Lenka Stará
Projekt Leonardo da Vinci Londýn 2012
Práce návrháře.
Transkript prezentace:

Stáž v Berlíně – program Leonardo da Vinci Termín: 4.9. –

Účastníci: studenti 2.ročníku Vyšší odborné školy zahradnické Mělník Radek Csáno Roland Riedel Garten- und Landschaftsbau Renáta Hrubá Gärtnehof Garten- und Landschaftsbau Lenka Tejčková Henry Obst Garten- und Landschaftsbau

Nadšení po příjezdu – první minuty v Berlíně …

Jeden z mnoha berlínských parků

Pohoda na trávníku – každodenní obrázek berlínských parků

Pracovní pomůcky a přístroje pro péči o dřeviny ve firmě Roland Riedel

Zajímavá práce se stromolezci – instalace systému Cobra (firma Roland Riedel)

Systém Cobra na svém místě.

Realizace soukromé zahrady – „Zrození podesty“ (firma Roland Riedel)

Pokročilé práce na podestě…

Práce téměř u konce…

Příprava základu pro budoucí terasu – firma Roland Riedel

Pokládání dlažby do maltového lože.

Terasa těsně po dokončení.

Pracovní pomůcka, se kterou jsem strávila hodně času u firmy Henry Obst. Samozřejmě všechny sekačky ve firmě mají pojezd – zcela nefunkční

Tímto dopravním prostředkem jsem měla čest jezdit společně s mým kolegou Michalem. Jen malé upozornění pro další studenty – neuškodí, když si s sebou vezmete kombinačky - dveře u spolujezdce nemají kliku, ale drát.

Jednou z náplní mého pracovního dne bylo stříhání popínavých rostlin přibližně až v deseti metrech výšky. (Henry Obst) P.S. Vezměte si své nůžky.

Štěpkování odřezaných větví – firma Gärtehof

Práce s kvalitní technikou jde skoro sama… (firma Gärtnehof)

Radek Csáno Renáta Hrubá Lenka Tejčková