ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY I. stupeň ZŠ KNĚŽMOST

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Školní družina ZŠ Na Smetance, Praha 2
Advertisements

Radost pod modrou oblohou I.kategorie(3.,4.,5.roč.)
1.ročník celostátní výtvarné soutěže
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
vyučující: Ing. Jana Herejková
Základní škola a Mateřská škola Myslibořice
Základní škola Karla Vokáče Strašice
VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ.
MALOVANÁ ABECEDA omalovánky pro prvňáčky
Historie zimních olympijských her!!
K MEZINÁRODNÍMU DNI ZVÍŘAT 2013
Zimní Olympijské hry 2010 Vancouver
PREVENTIVNÍ KURZ ZŠ ÚPICE-LÁNY
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Soňa Buchvaldková Obchodní akademie a střední zdravotnická škola Zdravotnický asistent.
ČESTICKÝ BRAMBOR Slavnostní vyhlášení XVIII. ročníku dětské literární a výtvarné soutěže na téma TAJEMSTVÍ VESMÍRU proběhlo v sále.
7. Poslední disciplína – původně jsme měli stavět sněhuláka, ale sněhové podmínky nám to nedovolily, a tak nám paní učitelky vymyslely náhradní disciplínu.
VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ VÝTVARNÁ SOUTĚŽ K MEZINÁRODNÍMU DNI ZVÍŘAT 2012.
Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu.
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
9.A.
ARS IUVENUM o.p.s. 3. ročník Mezinárodních letních hudebních kurzů 2011 Konzervatoř České Budějovice Akce byla pořádána pod záštitou primátora.
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Zimní olympijské hry 2010 Vancouver.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jan Kočnar.
Devátá třída …už vás opouští….
Naše třída 9.A.
Škola v přírodě Štíří Důl 14. – B.
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
II. kategorie 1.místo - Milan Bílý, Jaromír Bílý, Patrik Fontoš Dětský domov Volyně 2.místo - David Makas, ZŠ a MŠ Vacov 3.místo - Jiří Jaroš, ZŠ Dukelská,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci vymýšlejí a zapisují jména, která by podle abecedního.
Certifikovaní komisaři oboru kuchař:
VÁNOCE 2014 přicházejí………..
ABSOLVENTI Soňa Buchvaldková Obchodní akademie a střední zdarvotnická
EVROPA VE ŠKOLE 2015 Český Krumlov
ABSOLVENT'S.
Třída 8.C.
2012. magnesia litera ambice.
Jaroslav Štys - REMO. Jaroslav Štys - REMO Pochvaly a ocenění ředitele školy za reprezentaci školy v předmětových a sportovních soutěžích a za další.
9.A.
T. J. SOKOL DŘEVOHOSTICE, TENISOVÝ ODDÍL
Soutěž mladý zdravotník
Fyzická geografie Mgr. Ondřej Kinc Odpovědníky_1 Podzim 2013 Z0026/4 – pondělí 13 – 13.50, Z3 Z0026/5 – pondělí 12 – 12.50,
Rudolf Holub * četař Možděnice okr. Chrudim Marie roz. Čermáková Jaroslav Vais * Tlustovousy Marie Vaisová roz. Holubová.
MATEŘSKÁ ŠKOLA KOUNICE třída – BROUČCI Bázlíková Michaela Máchová Veronika Bukeš Matěj Novák Hynek Čížek Matyáš Novák Matěj Čížek Tadeáš.
Vše začalo v roce 1924 ve francouzském Chamonix, kam byli sezváni sportovci na „Týden zimních sportů“. Toto klání bylo zpětně roku 1925 označeno za 1.
Kostelec nad Orlicí potřetí (1. stupeň) Tereza Šrámková Stará radnice.
Praxe pro manažery Centrum sportovních aktivit VUT.
Kostelec nad Orlicí Maruška Halušková Kašna na Palackého náměstí.
OKŘÍŠSKÝ UNIVERZÁL 2007  Okříšská laťka  Hujerův memoriál  O krále zeleného stolu  O univerzálovy koule  Zlatá diabolka  Okříšský rychlík  Okříšský.
Spolky a kluby Tělovýchovná jednota Dříteň Sbor dobrovolných hasičů – Dříteň Sbor dobrovolných hasičů - Malešice.
Hmotná kultura a každodenní život III
Sportovec roku
VÝSLEDKY ŠKOLNÍ OLYMPIÁDY
Pracovní týmy a zúčastněné třídy
ZŠ Komenium 9.B.
Vítáme Vás ve třídě 4.B .
ZŠ TGM Ivančice Naše škola.
ZŠ TGM Ivančice Zajímavosti o mé škole.
Moje škola ZŠ TGM IVANČICE Šimon Kocáb.
Zš tgm IVANčice Daniel Binko.
SEkUnDa.
TOMÁŠ NETERDA * 1961 trenér plavání I. třídy Sportovní kariéra:
Správným směrem 5_Litoměřice 2017 Litoměřice
O2 Golf 2015 STARTOVNÍ LISTINA 10:00 SLANINOVÁ Jitka PRAVDA Pavel
Talent okresu Prachatice ročník Vítejte ve Vimperku
Transkript prezentace:

ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY I. stupeň ZŠ KNĚŽMOST 7. – 15. únor 2006

JAK TO ZAČALO Jak všichni dobře víme, svět v těchto dnech žije děním na Olympijských hrách v Turíně. Proto jsme se rozhodli, že si na naší škole také takové malé zimní olympijské hry uspořádáme. V úterý 7. 2. 06 žáci 3. třídy připravili a společnými silami namalovali státní vlajky vybraných států. Každý světadíl byl zastoupen alespoň jedním státem.

Během týdne jsme vymysleli disciplíny, ve kterých se bude soutěžit Během týdne jsme vymysleli disciplíny, ve kterých se bude soutěžit. V pátek večer jsme sledovali slavnostní zahájení ZOH v Turíně na televizní obrazovce. V pondělí 13. 2. si každý žák vylosoval stát, který bude na našich hrách zastupovat.

Egrtová Martina, Svoboda Jakub, Stejskalová Renata, Toman Lukáš, Pařík Marek, Rejman Pavel, Pšenák Petr Fiala David, Kohoutová Dagmar, Beran Martin, Králová Tereza, Pelantová Anežka, Müller Jiří, Štěpánek Miroslav Forejt Michal, Kovářová Ivana, Trakal Radek, Lerchová Adéla, Rašínová Kristýna, Maudrová Nikola Knobloch Zdeněk, Fryč Jiří, Kovář Jakub, Drbohlavová Jana, Bočková Klára, Šrajer Jiří Kiliánová Kateřina, Šimon Jakub, Musilová Nikola, Charvát Matouš, Boček Mirek, Bartášková Ilona, Majer Filip Bočková Marcela, Krejčová Renata, Brothánek Ondřej, Kocman Jan, Červinka Jan, Štěpánková Veronika, Moc Martin Kopalová Lenka, Adamová Jana, Bajtlerová Veronika, Hofmann Richard, Karlová Michala, Cihlář Jan Rýdlová Eliška, Scheinpflug Patrik, Kolářová Pavlína, Martinec Marek, Pospíšilová Klára, Schánělová Kateřina Červená Veronika Ulmanová Pavlína, Jančulová Hana, Nevole Ondřej, Nosko Žaneta, Outrata Vojtěch, Kavalír Michal, Provazník Matyáš Flanderková Eliška, Píšová Aneta, Drbohlav Vojtěch, Scháněl Petr, Děrglová Andrea, Nevole Jan Beneš David, Brothánek Matěj, Rejman Petr, Kopal Martin, Ficenzová Hana, Černá Petra, Kolářová Lucie, Jančulová Zdena, Sázavský Jakub, Maudr Dominik, Kilián Lukáš, Šimon Michal, Karlová Pavlína

V úterý 14. února to vypuklo V úterý 14. února to vypuklo. Nejprve jsme si v každém družstvu určili, kdo bude plnit jakou disciplínu a potom jsme se odebrali ke slavnostnímu nástupu před školu. Po proslovu pana ředitele za nás všechny přednesla Marcela Bočková slib sportovců a my ostatní jsme jej potvrdili svým „slibujeme“. Nechyběl ani olympijský oheň a olympijská vlajka. Tímto byly naše první zimní olympijské hry zahájené.

Poslední pohled na olympijskou vlajku a oheň a už se řadíme k odchodu na sportoviště. První disciplínou byl sjezd na bobech….

Druhá disciplína: jízda na lopatě