Ochrona praw autorskich © sierpień 2004. PLÁN MARKETINGU A SPOLUPRÁCE - základy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
Prémiová automatická objednávka
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
VY_32_INOVACE_ Tržní mechanismus.
OBCHOD A HOSPODÁŘSTVÍ Vyzkoušejte si samostatně obchodovat…
Země hojnosti a blahobytu…… Finanční nezávislost a svoboda…… Volný čas pro sebe a rodinu…… Mějte stále na paměti, že za svůj vlastní úspěch jste si sami.
Změny Marketingového plánu Firmy „Dr. Nona” Od
Průběh týmové porady Uvítání Informace o změnách (AWT Petr Sahula)‏ Online poradny na internetu (WT David Kříž + SV Jana Havlová)‏ Stránka
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
Řešení úloh v testech Scio z obecných studijních předpokladů zadaných ve školním roce 2012/2013 pro 9. ročník (36. – 44. úloha) IV. označení digitálního.
Mzdové formy.
ROZHODOVACÍ ÚLOHY.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
Makroekonomie I ( Cvičení 11 – Měnová politika - shrnutí )
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Struktura fiktivní firmy.
MARKETINGOVÝ MIX.
Mikroekonomie I Chování firmy v modelu dokonalé konkurence
Firma těží a nakupuje diamanty v Africe a Indii..
Katalog Partnerů Solution Profiler IT Systems Hlasy pro inovace IAMCP.
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
VÍTEJTE VE SVĚTĚ WowWe Bill Starkey VIDEOKOMUNIKACE 36 miliard videí prohlídnuto online každý měsíc 30 milionů Skype uživatelů v daném okamžiku 280.
úvod pojetí a obsah marketingu
Účetní odpisy Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Z každého nákupu peníze zpět.
Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.
Věrnostní klub - ČEDOK.
Vaše budoucnost s FM GROUP
WINALITE prodej MALOOBCHOD Kč ZISK Kč I II III IV 1 set = Kč distributor STŘÍBRNÝ 5 setů = Kč (jednorázový.
Phyto Life ™ - Chlorophyll (chlorofyl)*
Analýza rozvahy a výkazu zisků a ztrát
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
EKO VY_32_INOVACE_EKO_12 MARKETINGOVÉ ŘÍZENÍ. Autor: Ing. Hana Motyčková „Autor je výhradní tvůrce materiálu.“ Datum vytvoření: Klíčová slova:
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky, ale pouze 5 % z obratu  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování příspěvek na.
Cíle přednášky Vymezení trhu z pohledu zákazníků a jejich poptávky
Teorie portfolia Kvantifikace množiny efektivních portfolií.
1 UNIQA slaví 15. výročí působení v ČR Slavíme narozeniny ! Ale dárky dostanete Vy a Vaši klienti !
Základní parametry projektu
Pojetí nákladů a výnosů v účetnictví. Základní otázky podnikatelského procesu Je výše oběti racionální (odpovídající) získanému prospěchu? Podnikatelský.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_252.
NÁVRATNOST INVESTICE DO VAŠEHO PODNIKÁNÍ. VÝŠKA INVESTICE 470 EURO KČ (DLE KURZU ČNB) ZDROJE RODINA KAMARÁDI KONTOKORENT BANKA KČ NA PŮL.
Úročení Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí pro.
Jana Leciánová Gymnázium Uherské Hradiště, 2013
Určení cenové úrovně roku EEX Roční produkty – BaseLoad a PeakLoad CAL 09 a za období obchodování až přepočtené z € na Kč.
Mezinárodní Obchodní příležitost. 14 zemí světa Evropa Česká Republika, Slovensko, Polsko, Maďarsko Asie a Pacifik Austrálie, Indonésie, Nový Zéland,
Firemní bankovnictví a jeho trh – distribuce a odměňování
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Hospodářský výsledek firmy Stanovení zisku Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Karel Zíka. Dostupné z Metodického portálu.
TarifSMLL+XLXXL Měsíční paušály300 Kč450 Kč650 Kč950 Kč2000 Kč3 900 Kč Volné minuty neomezené V rámci o25,605,00 4,003,000 Ostatní sítě v ČR5,605,00.
VýnosyVýnosy. Výnosy Výnosy představují výkony podniku. Hlavní složku výnosů tvoří tržby z prodeje výrobků, zboží či služeb.
V případě neshod a rozdílů v důsledku překladu, platí anglická verze. Tiens si vyhrazuje všechna práva na změnu, interpretaci a úpravu kompenzačního plánu,
Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Číslo a název projektu:CZ.1.07/1.5.00/ – Investice do vzdělání nesou nejvyšší.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Zahraniční obchod Význam, formy a členění. Obsah výkladu Význam zahraničního obchodu Formy zahraničního obchodu Členění zahraničního obchodu Otázky a.
Anotace Materiál je určen pro 1. a 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu EKONOMIKA DOPRAVY, inovuje výuku použitím multimediálních.
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
Základy firemních financí
Cenová politika – klíčová slova
Analýza rozvahy a výkazu zisků a ztrát
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Ekonomika malých a středních podniků
ABC, s.r.o. Na Okraji 6 Praha 10.
Transkript prezentace:

Ochrona praw autorskich © sierpień 2004

PLÁN MARKETINGU A SPOLUPRÁCE - základy

Ochrona praw autorskich © sierpień 2004 VSTUPNÍ INFORMACE Každému produktu, který bude v nabídce firmy, náleží odpovídající hodnota v bodech (B), shodně s ceníkem pro konzultanty firmy Collagen Beauty International. 1 B 1,5 B

Ochrona praw autorskich © sierpień 2004 ZAČÁTEK SPOLUPRÁCE Stát se konzultantem / stálým klientem vyžaduje splnění následujících podmínek: Uskutečnit nákup produktu v hodnotě nejméně 1 B v maloobchodní ceně. Vyplnit a podtvrdit registrační formulář Člena klubu stálých klientů a uhradit administrativní poplatek 140,- Kč. V rámci tohoto poplatku dostane nový člen firemní tašku s informačními a propagačními materiály. Zprostředkovatel (konzultant) se stává v okamžiku potvrzení smlouvy sponzorem nového člena.

Ochrona praw autorskich © sierpień 2004 PROVIZNÍ PLÁN KONZULTANTA Zaregistrovanému konzultantovi náleží rabaty od 20 do 30% v závislosti na obratu Obrat, po kterém náleží vyšší rabat je načítávaný postupně, bez časového limitu. Jednou dosažená rabatová úroveň zůstává natrvalo. Nakupovat přímo od firmy je možné od pozice MANAGERA. Příjem konzultanta tvoří procentuální rozdíl mezi rabatem vlastním a rabatem sponzorovaného konzultanta. 30% 25% Rabat20% Obrat v Bvíc než 1-6 Bvíc než Bnad 24 B

Ochrona praw autorskich © sierpień 2004 MANAGER Výška rabatu při vlastních nákupech představuje 40%. Managerovi náleží managerská provize vypočítávaná z obratu podřízených managerských skupin shodné s tabulkou uvedenou dále. Celkové manažerské provize mohou dosáhnout 38%.

Ochrona praw autorskich © sierpień 2004 POSTUP NA MANAGERA Podmínkou postupu je dosáhnutí celkového obratu 72 B spolu s celou skupinou konzultantů v průběhu třech po sobě následujících kalendářních měsíců (tzv. kvalifikačních měsíců). Minimální měsíční obrat, který musí být dosažený aby byl daný měsíc uznaný jako kvalifikační, je 24 B. Konzultant se stává managerem v okamžiku splnění podmínky obratu 72 B. Při postupu na managera cestou jednorázového nákupu za 72 B dostává konzultant navíc produkty v hodnotě 8 bodů. Do momentu postupu na managera je konzultant obsluhovaný svým sponzorem, který sleduje jeho obrat i rabaty.

Ochrona praw autorskich © sierpień 2004 MANAGERSKÁ PROVIZE POZICEobrat v bodech% provize I25 – 595% II60 – 1198% III120 – 19911% IV200 – 39914% V400 – 69917% VI700 – % VII1200 – % VIII2200 – % IX4000 – % X7000 a víc32% Ředitel

Ochrona praw autorskich © sierpień 2004 POSTUP NA MANAGERA (MG) A. Hned - 1 x 72 B s 30% rabatem - MG - 40% rabat + 8 B GRATIS B. Za 1 měsíc - 72 B - MG - 40% rabat C. Za 2 měsíce - 36 B + 36 B = 72 B - MG - 40% rabat D. Za 3 měsíce - 24 B + 24 B + 24 B = 72 - MG - 40% rabat

Ochrona praw autorskich © sierpień 2004 PREZIDENT Ředitel sponzorující nejméně 1 skupinu s obratem 7000 B / měsíc a ostatní skupiny s obratem dohromady 700 B/měsíc dostává titul PREZIDENT Prezident dostává provize z obratu ředitelských skupin dle tabulky. Podmínka% 1 ředitelská struktura1 % z obratu 2 ředitelské struktury2 % z obratu 3 ředitelské struktury3 % z obratu 4 ředitelské struktury4 % z obratu 5 ředitelských struktur5 % z obratu 6 ředitelských struktur6 % z obratu

Ochrona praw autorskich © sierpień 2004 Začínající konzultant K1 nakoupí a prodá v jednom měsíci zboží (CB EXCLUSIVE 30 ml) v hodnotě celkem 30 bodů (jeden výrobek denně). K1 PŘÍKLAD VÝPOČTU PROVIZE 6B x 208Kč (20% z 1.040Kč) = 1.248Kč 18B x 260Kč (25% z 1.040Kč) = 4.680Kč 6B x 312Kč (30% z 1.040Kč) = 1.872Kč Celkem zisk 7.800,- Kč

Ochrona praw autorskich © sierpień 2004 Konzultant K1 na pozici 30% zprostředkuje do klubu 3 osoby. Předpoklad: každá z osob koupí na vstup 1 výrobek za 1B + realizuje obrat dalších 5B. K3 K4 K2 K1 PŘÍKLAD VÝPOČTU PROVIZE 1 + 5B celkem18B 1 + 5B 3B x 312Kč (30% z 1.040Kč) = 936Kč 15B x 104Kč ( % z 1.040Kč) = 1.560Kč Celkem zisk = 2.496Kč

Ochrona praw autorskich © sierpień 2004 K K1 měl z dřívější činnosti již 45B K2, K3, K4 se učí dělat totéž - DUPLIKACE Společný obrat představuje 27B (+měl již 45B) K1 postoupil na pozici MANAGERA Stává se MG K3 K4 K K K2 K1 17B 5B PŘÍKLAD VÝPOČTU PROVIZE 27B x 104Kč ( % z 1.040Kč) = 2.808Kč

Ochrona praw autorskich © sierpień 2004 Jak manageři 2, 3 a 4 ZDUPLIKUJÍ činnost MG1, společný obrat vzroste na 2298B Příjem MG1 bude okolo ,- Kč K K K K 6B 750B MG4 24P MG2 MG3 MG1 PŘÍKLAD VÝPOČTU PROVIZE

Ochrona praw autorskich © sierpień 2004 Toto je jen začátek naší cesty. Máme obrovské ambice, revoluční produkt, velkolepý potenciál a skvělé lidi, se kterými můžeme vykonat skutečně hodně! Na spolupráci se těší Váš nezávislý manager: Zdeněk Ulrych