Nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Konference Společně správným směrem - spolupráce s partnery i médii Ostrava, 10. prosince 2009 Certifikace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Venkovská turistika a certifikace
Advertisements

Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 2. ročník Regionální konference cestovního ruchu Karlovy Vary 16. prosince 2013.
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
PODNIKEJTE S NÁMI Václav Stárek Priority 2012 Priority 2012  rovné podmínky v podnikání  Tripartita  Podvýbor pro cr  Kolegium  novela.
Cyklisté vítáni certifikace Monitoring cyklistů a pěších
Milan Babický Štěpán Barák
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Zelené stezky Greenways
Vyhledávání informací na mapových serverech Ing. Zdeňka Javorková Základní škola Ostrava-Stará Bělá Určeno pro 6. ročník základní školy Vytvořeno v prosinci.
Cyklokonference Třeboň 24. dubna 2007 Bc. Vojtěch Srb KÚ Jihočeského kraje.
Konference NOVÁ GENERACE TURISTICKÉHO ZNAČENÍ ANEB TURISTICKÉ STEZKY DO MOBILU Rámcový projekt Životní prostředí v Praze a volný čas – V Praze za přírodou.
GUIDE ME! Projekt mezinárodní spolupráce. Anotace projektu  Moderní technologie pro podporu cestovního ruchu  Propagace cestovního ruchu  Výměna zkušeností.
SPOLUPRÁCE ZDRAVÝCH MĚST A ZDRAVÝCH ŠKOL Chrudim, 17. května 2005.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
P REZENTACE MAS K RÁLOVSKÉ STEZKY O. P. S. Cestovní ruch a formy podpory Chotěboř
Bike Brno – Bike konference 2012 Plzeňský kraj 4. –
Nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Certifikace služeb cestovního ruchu Minikonference cestovního ruchu Chrudimska 20. dubna 2010.
Beskydy pro všechny Výroční konference CIP EQUAL 19. listopadu, Praha Jarmila Šagátová KAZUIST, spol. s r.o., Třinec.
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
Výzkumy CzechTourism Fórum cestovního ruchu listopadu 2011
Letní turistická sezóna 2007 Cestování Čechů po českých regionech Rostislav Vondruška Ředitel CzechTourism.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Fórum cestovního ruchu Ostrava – Dolní Vítkovice 14. října 2013.
HANÁ Systém regionálního značení. Proč podporovat místní produkty? výrobky za to stojí výjimečnost díky vazbě na region (kultura, tradice, příroda) kvalita:
Destinační management TO Jeseníky-východ
Cykloturistika Produkty Služby Infrastruktura Propagace.
Nadacepartnerstvi.cz Greenways.cz Co potřebuje cyklista ve městě Bike Brno, Juraj Flamik Vážený pane řediteli…
Analýza potenciálu cestovního ruchu v turistické lokalitě Hranicko
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
POZNÁMKA: Pokud chcete změnit obrázek na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
Český systém kvality služeb Prezentace projektu Ministerstvo pro místní rozvoj ČR na podporu cestovního ruchu Velké Losiny –
Systém kvality a inovací v cestovním ruchu
Materiálně technické předpoklady
Regionální konference v MSK
Dostupnost objektů cestovního ruchu k síti cyklistických tras (na příkladu Olomouckého kraje v prostředí GeoMedií) Milan JINDÁČEK Vedoucí bakalářské práce:
Turistická sezona, cestovní ruch a služby ve Středočeském kraji Ing. Miloš Petera, hejtman Středočeského kraje.
Certifikace Cyklisté vítáni Využití potenciálu cykloturistiky a zvyšování kvality cykloturistických produktů Radek Patrný, Nadace Partnerství ,
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Prezentace turistického regionu aktuality a novinky pro sezonu 2014 Český ráj 1.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.
Sdružení Český ráj. 2 Projektové záměry Regionální projektové záměry pro období : Marketingové a koordinační aktivity v CR Rozvoj doplňkové infrastruktury.
Spolupráce moravských krajů v oblasti cestovního ruchu Holešov 2011
Vysočina Tourism, příspěvková organizace Představení organizace, projekty, aktivity, spolupráce s TIC Tomáš Čihák, Vysočina Tourism Jihlava,
Nadace Jihočeské cyklostezky Vltavská cyklistická cesta – produkt CR.
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
Setkání informačních center Zlínského kraje Valašské Klobouky
Labská stezka priorita rozvoje cykloturistiky v Ústeckém kraji Ústí nad Labem.
Portál Kudy z nudy Statistiky 2009 Marketingové aktivity v roce 2009 Plán aktivit 2010.
 Hrady, zámky, zříceniny ▪ Spolupráce s NPÚ – francouzský rok kultury  Technické památky ▪ Zejména Ještěd – 40 let od otevření ▪ Spolupráce – Hotel.
Beskydy pro všechny Pilotní projekt hodnocení objektů CR pro znevýhodněné skupiny Workshop Proč si pořídit certifikát aneb Otevřete své zařízení pro další.
 Multimediální prezentace  Portály  Film  Spoty  Propagační materiály  Veletrhy, prezentační akce  Printová prezentace  Křehká krása, vybroušená.
Greenway Jizera Seminář Greenway Jizera Mladá Boleslav,
Novinky portálu Kudy z nudy Aktivní dovolená:
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
ADONIS – ZO ČSOP projekty v cestovním ruchu , Dolní Kounice.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Karta Toulavka 2017.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
Agroturistika a venkovská turistika
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Společnost pro destinační management Broumovska o. p. s.
Venkovská turistika 2017 Spolupráce SVTA a ATIC.
Značka „Českosaské Švýcarsko
Aktuální informace o činnosti CCRJM
Transkript prezentace:

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Konference Společně správným směrem - spolupráce s partnery i médii Ostrava, 10. prosince 2009 Certifikace služeb cestovního ruchu

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Certifikace Cyklisté vítání realizuje ji a garantuje Nadace Partnerství v rámci programu Zelené stezky – Greenways byla podpořena v roce 2004 z prostředků SROP v opatření rozvoje služeb pro cestovní ruch na národní úrovni navazuje na zahraniční systémy Bett & Bike (Německo) a Radfreundliche Betriebe (Rakousko), na certifikované objekty jsou kladeny stejné nároky

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Cíl a záměry certifikace přizpůsobit nabídku služeb cestovního ruchu a jejich kvalitu specifickým potřebám cyklistů a cykloturistů zvýšit podíl šetrných forem turistiky propagovat nabídku kvalitní služeb regionů a krajů

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Provádění certifikace: Hodnotitelé

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Kdo může certifikaci získat? ubytovací zařízení – hotely, penziony, horské chaty stravovací objekty – restaurace, vinárny, pivnice kempy – kempy a chatové osady turistické cíle – hrady, zámky, skanzeny, informační centra Kritéria certifikace jsou pro každý typ objektu různá, dělí se na povinná a doplňková.

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Jak propagujeme certifikované objekty? Cílem je dostat informace přímo k cyklistům, i zahraničním: 1.partnerství s vydavateli map, cyklistickými servery, časopisy 2.mediální podpora – vyhlášení nejlepšího zařízení roku, informační materiály Nadace Partnerství, tiskové zprávy 3.podpora vyhledávači ubytovacích a stravovacích zařízení 4.využití synergie s dalšími projekty Nadace Partnerství

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni CyklisteVitani.cz vyhledání a hodnocení objektů cyklisty informace pro podnikatele plánování výletů a tras Jak cyklisté certifikované objekty najdou?

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Jak cyklisté certifikované objekty najdou? Cyklistické mapy zvýraznění zeleným terčíkem vylistování na rubu mapy nebo v příloze

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Cykloturistika a Velo časopis pro cesty na kole kontakt na certifikovaný objekt u typů na výlety a zobrazení v mapě aktuality pro cyklisty

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Další produkty a služby s informacemi o certifikovaných objektech CYKLOTRASY.INFO – elektronický plánovač cyklistických výletů s informacemi o certifikovaných objektech CZECOT.COM – turistický server, filtr pro hledání certifikovaných objektů, sekce pro cykloturistiku CYKLOTOULKY.CZ CYKLOALTAS.CZ

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Výhody pro certifikovaná zařízení získání vyhledávané značky kvality, odlišení od konkurence zvýraznění v mapových výřezech užívaných v časopisech Cykloturistika, Velo a Peloton zprostředkování nabídky služeb cyklistické veřejnosti v zahraničí prostřednictvím partnerů (ADFC – Německo, Weinviertel Tourism – Dolní Rakousko) propagace na cyklistických portálech (NaKole.cz, Cykloturistika.cz, CyklisteVitani.cz, Cyklotoulky.cz,…)

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Děkuji za pozornost!