Neplacená reklamní vložka 

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
Advertisements

CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
21. listopadu 2009 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2009.
Corigliano Calabro Prázdninový areál Village DUE ELLE *** Kalábrie se rozkládá na samém jihu Itálie, tvoří tzv.„špičku boty“ Turisty láká především čisté,
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Doučování Bc. Jiří Švec Doučování Předměty: ◦ Účetnictví  Převážně pro studenty obchodních akademií, středních a vyšších odborných škol.
Stavební úpravy fary a vytvoření otevřeného depozita starých liturgických předmětů Pavel Lazárek – administrátor farnosti Olešnice na Moravě.
Táborová základna Sedlo.
Táborová základna Sedlo II.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Žacléřská HALDA 2014 II. ročník neoficiálního mistrovství ČR těžařů o pohár Těžební unie v cross-country MTB PŘEDSTAVENÍ.
Sen o Vaší dovolené se může stát skutečností, pokud navštívíte krásné přímořské letovisko Leptokaria, které je skutečnou symbiozou romantické, antické.
Jak dál ve zpoplatnění silnic? 0 O 2 TRUCK BUSINESS DAY LEDNICE, 12. KV Ě TEN 2011.
NABÍDKA POZEMKŮ VELIKÁ VES RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
23. listopadu 2013 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2013.
Obec, kde žiji Vesnice.
Střížovice 11 Pěnčín GPS: N, E
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
1.Cesta do školy (animace) 2.Vyučované obory 3.Historie 4.Prostory školy a vybavení 5.Exkluzivity ( vč. ECDL a CISCO )ECDLCISCO 6.Uplatnění absolventů.
Pozvánka na XXIX. dny dětské nefrologie 2008 Dolní Morava u Králík.
16 let modliteb a hledání 2013 V roce 2013 začala tato vize dostávat reálnou podobu a puzzle se začalo skládat.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
Služby vodní dopravy a ostatní formy dopravy
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí. TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 15. – 17. října 2009 TIPSPORT ARENA Jeronýmova 570/22, Liberec 7.
LYŽAŘSKÝ KURZ ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 2012
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
Dotek – Dům Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury. Vítejte v objektu bývalé barokní fary v Horním Maršově, kterou jsme přebudovali v ekologicky šetrný dům.
20. listopadu 2010 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2010.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
Ubytování na RovníchUbytování na Rovních. Ubytování v soukromí Lyžařské středisko Paseky nad Jizerou Parkování u domu 2 pokoje Společná lednice Microvlnná.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
Medical students beyond frontiers
LEGISLATIVNÍ RÁMEC A LIMITY (POH kraje) :   snížit maximální množství biologicky rozložitelných komunálních odpadů (BRKO) ukládaných na skládky tak,
Příklad 1 Pan Dvořák je vlastníkem nemovitostí, a to pozemku parc. č. 314/1 a pozemku parc. č. 314/2, v katastrálním území Horní Heršpice, zapsaných v.
NA PRÁZDNINY PŘIPRAVUJEME 2009 A PRÁVĚ TEBE ZVEME NA.
Rekreační objekt - Filipka. Chata se nachází nedaleko Jablunkova a je turistickým východiskem do okolí např. hraniční hřeben Slezských Beskyd, Milíkov,
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do bakalářského studia.
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_02.
Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt s kapacitou 36 lůžek vhodný pro pobyty v přírodě, tábory, adaptační pobyty, různá soustředění, kurzy a jiné.
Voda v domácnosti zpracovali : Matyáš Kříha, František Erlich, Magdaléna Hanušová, Jan Melnyčok a Tadeáš Macák. 7.B ZŠ Litvínovská 600.
Ociace kempů ČR Camping Oase, Praha Setkání TIC Pardubického a Královehradeckého kraje Stellplatz – servisní stání pro karavany a obytná auta.
Základní technické údaje vozu
Obec Křinice Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Rekreační zařízení Merkur – Tvarožná Lhota
PORADA OBCÍ S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ
Sportisimo ½ Marathon Praha
Chorvatsko – ostrov Murter
Rekreační zařízení Jazovice
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
Týdenní stacionáře.
Škola v přírodě
Aneb skromnost nadevše:-)
NABÍDKA VOLNÝCH REKLAMNÍCH PLOCH
Spotřebiče. spotřebiče Člověk začal vynalézat a využívat spotřebiče různého druhu k tomu, aby si ulehčil práci či měl možnost díky nim dosáhnout něčeho,
Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2017
Bc. Jiří Švec Doučování Bc. Jiří Švec
Stredná zdravotnícka škola Hlboká cesta 23 Žilina
nabízí ubytování v minirekreačním zařízení „CHATA TUŽÍN“
POLSKO. POLSKO CHARAKTERISTIKA hlavní město: Varšava rozloha: cca km2 počet obyvatel: jazyky: polština náboženství: katolické (89.
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

Neplacená reklamní vložka  Křížlice léto 2010 Neplacená reklamní vložka 

Kde to je? Západní Krkonoše, 9 km od Jilemnice Cca 700 metrů nad mořem v okolí např. Rezek, Dvoračky, Žalý, Poniklá

Co to je? Bývalá evangelická fara, nyní už asi 30 let používaná k rekreačním účelům Dispozice horského statku – obytná část, chlévy, stodola Kapacita max. 23 míst, z toho 12 v přízemí Elektřina, pitná voda, sprcha, WC, , mikrovlnka, sporák, rychlovarná konvice atd., nádobí v místě … Hospoda 100 metrů (Gambrinus, Kozel, minutky, poháry)

Volné termíny léto 2010 5-23.7. 1-21.8. Září – víkendy: 3-5, 10-12, 17-19.9. Co za to? 70 Kč/osoba/noc (slevy možné) + elektřina Speciální nabídka léto 2010: Zahájení pobytu za účasti delegáta (to jsem já ;-)

Kontakt Standa Sojka standa@vinohrady.cz gsm 603 460 334 Jiří Pytel 737 235 923 Arnošt Balcar 603 453 738