JOB ASISTENT s.r.o.. Hlavní aktivity společnosti: Zpracování a řízení projektů – EU Zpracování a řízení projektů – EU Poradenství Poradenství Outplacement.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
Advertisements

Prezentace k projektu REPRO CV
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
CZ / /0390 Posílení role Odborového svazu KOVO při zvyšování adaptability jeho členů Příjemce dotace: OBSLUŽNÁ SPOLEČNOST,a.s. Partner: Odborový.
PRAVIDLA Desatero OP LZZ.
„Od osmi do čtyř“ projekt rozvojového partnerství „Asistence“ financovaný z prostředků CIP Equal.
EU a investice do lidských zdrojů Úřad práce v Liberci Oddělení implementace projektů ESF.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
P R O J E K T C E N T R A 50+ CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o. CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o.
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. projekt CENTRA PODPORY INKLUZIVNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Individuální národní.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Týká se všech oblastí a v našem případě konkrétně jde.
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
KURIKULUM S Podpora plošného zavádění školních vzdělávacích programů v odborném vzdělávání.
Tento dokument byl vytvořen za finanční podpory EU Rovné příležitosti pro důstojný život.
Projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Rozvoj dalšího vzdělávání obyvatel na venkově v Moravskoslezském a Zlínském kraji Cloverleaf spol. s r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Pomůžeme Vám kvalifikovat potřebné profese Vypracovala Mgr. Věra Moderová Krajský koordinátor poradenství a rekvalifikačních kurzů VDTP.
PLÁNOVANÉ REGIONÁLNÍ INDIVIDUÁLNÍ PROJEKTY PRO KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ PROGRAMOVACÍ OBDOBÍ 2014 – 2020.
Přínos projektu VIP Kariéra II – Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro.
Logo Úřad práce ČR - krajská pobočka v Brně Mgr. Pavel Ondrák, Ing. Jiří Šimbera.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
Kariérové poradenství a úřad práce Současná situace a perspektivaSoučasná situace a perspektiva.
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
Úřad práce ČR – Krajská pobočka v Ostravě Ing. Petra Prouzová.
Rovnovážka, z. s. Podpora zaměstnanosti, drobného podnikání a rozvoj služeb.
Škola jako poskytovatel DV Seminář propojování počátečního a dalšího vzdělávání v ČR 24. března 2011 Ústí nad Labem.
Aktivní politika zaměstnanosti – úvodní konference.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
PROJEKTY ZAMĚSTNANOSTI V REGIONU HRANICKO Ing. Marcela Tomášová 25. listopadu 2014 Nástroje podpory zaměstnanosti ve venkovských oblastech Olomouckého.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Projektové poradenství Agentury pro sociální začleňování Petr Huptych, konzultant pro projekty EU.
1 PROJEKT UNIV 2 KRAJE Školy jako centra celoživotního učení Jana Bydžovská KULATÝ STŮL MŠMT – PŘEDSTAVENÍ INDIVIDUÁLNÍHO NÁRODNÍHO PROJEKTU
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Ing. Dagmar Prošková.
KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
INNOSTART Výzva 03_16_055 Ústí nad Labem,
KURIKULUM S Podpora plošného zavádění školních vzdělávacích programů v odborném vzdělávání.
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
Vítejte na třetí místní konferenci
Transkript prezentace:

JOB ASISTENT s.r.o.

Hlavní aktivity společnosti: Zpracování a řízení projektů – EU Zpracování a řízení projektů – EU Poradenství Poradenství Outplacement Outplacement Rekvalifikační kurzy Rekvalifikační kurzy Motivační kurzy Motivační kurzy Personální poradenství Personální poradenství Procesní a projektové řízení Procesní a projektové řízení Rozvoj osobnosti Rozvoj osobnosti ECDL ECDL

Počet zaměstnanců:

NABÍDKA Projekty financované z EU (ESF): příprava příprava zpracování (zpracovaní na zakázku) zpracování (zpracovaní na zakázku) realizace realizace organizační zajištění organizační zajištění monitoring monitoring publicita publicita

Projekty financované z EU (ESF): OP Lidské zdroje a zaměstnanost (OP LZZ) OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK)

PROJEKTY PROJEKTY

DOTACE DOTACE

NABÍDKA SPOLUPRÁCE příprava příprava zpracování (zpracovaní na zakázku) zpracování (zpracovaní na zakázku) realizace realizace organizační zajištění organizační zajištění monitoring monitoring publicita publicita

PARTNEŘI OHK Teplice OHK Teplice OHK Litoměřice OHK Litoměřice Valeč Valeč OHK Děčín OHK Děčín BIVŠ a.s. BIVŠ a.s. ČIIA ČIIA TOMOS s.r.o. TOMOS s.r.o. XEOS s.r.o. XEOS s.r.o. ExVA s.r.o. ExVA s.r.o.

PŘÍKLAD SPOLUPRÁCE č. 1 „Překonáme krizi“

Hradiště Vrbice

ORGANIZAČNÍ TÝM ORGANIZAČNÍ SCHEMA ŘÍZENÍ PROJEKTU Koordinátor projektu (KP) Osobní poradce – IT (OP/IT) Finanční manažer (F) OK Odborný poradce (P) Asistent/ka (A) Manažer trhu práce (MTP)

Časové schema projektu Aktivity projektu Příprava týmu Příprava RVIS Výběr účastníků RVIS Valeč (Motivační program) 1 2 RVIS Valeč (Podpůrný program) 1 2 RVIS Bochov (Motivační program) 1 2 RVIS Bochov (Podpůrný program) 1 2 RVIS Věrušičky (Motivační program) 1 2 RVIS Věrušičky (Podpůrný program) 1 2 Rekvalifikační kurzy a praxe Podpora uplatnění na TP Přímá podpora Individuální poradenstní Publicita Monitoring Závěr projektu

ROZPOČET ROZPOČET

PŘÍKLAD SPOLUPRÁCE – MAC č.2 Mikulov Žalany

Projekt MAC Kontaktní Asistenční centrum (KAC) (KAC) Kontaktní Asistenční centrum (KAC) (KAC) Kontaktní Asistenční centrum (KAC) (KAC) Kontaktní Asistenční centrum (KAC) (KAC) Kontaktní Asistenční centrum (KAC) (KAC) Kontaktní asistenční centrum (KAC) (KAC) V projektu MAC bude vždy při realizaci projektu v některé z uvedených obcí, rozvinuto tzv. Kontaktní asistenční centrum. Jedná se o učebnu pro min. 14 osob a zázemí pro lektory. Vybavení min. 4x PC, dataprojektor, internet apod. KAC složí účastníkům jak pro výuku, tak pro poradenské aktivity. KAC bude v každém místě cca měsíc a následně podle HRG ještě minimálně 4x jeden týden v průběhu projektu jako Mobilní podpůrný program (MPP) Mobilní asistenční program (MAP) Individuální poradenství (IP) V každém KAC bude vždy v prvé části realizován cca měsíční asistenční program (MAP). Podrobný popis v aktivitách projektu. Dále bude KAC zajišťovat individuální poradenství a PC centrum – popsáno v aktivitách PC centrum (PC) Ostatní aktivity budou zajištěny centrálně – podpora uplatnění, praxe, RK, přímá podpora apod. Mobilní podpůrný program (MPP) MPP následuje v průběhu projektu v každém místě ještě cca 4x Mobilní podpůrný program. To znamená, že týden bude opět vytvořeno KAC včetně PC a bude se zaměřovat především na další rozvoj, udržení motivace, vyhledávání uplatnění a poradenství. Cílem je držet účastníky tzv.“zahřáté“ a nepřipustit snížení aktivity, sebedůvěry apod.

Publicita Publicita Vnímání širokou veřejností Vnímání širokou veřejností Zaměstnání pro tým Zaměstnání pro tým Vytvoření PM (DM) …12 000Kč – Kč Vytvoření PM (DM) …12 000Kč – Kč Možnost vzdělání – rekvalifikace Možnost vzdělání – rekvalifikace Dostupnost Dostupnost Vybavení Vybavení Přínos

Hledáme nové možnosti

CENTRUM PROJEKTOVÝCH MANAŽERŮ NOVÉ MOŽNOSTI

Společnost JOB ASISTENT s.r.o. realizuje veškeré vzdělávací aktivity v systému kvality dle normy ČSN EN ISO 9001 : 2001 Společnost JOB ASISTENT s.r.o. realizuje veškeré vzdělávací aktivity v systému kvality dle normy ČSN EN ISO 9001 : 2001 Vzdělávání a rozvoj osobnosti Vzdělávání a rozvoj osobnosti Realizace projektů Evropských strukturálních fondů Realizace projektů Evropských strukturálních fondů Poradenství v oblasti řízení a správy organizací, poskytování administrativní a organizační podpory Poradenství v oblasti řízení a správy organizací, poskytování administrativní a organizační podpory

JOB ASISTENT s.r.o.