CZ.1.07/2.2.00/07.0339 Personalizace výuky prostřednictvím e-learningu 1.5.2009 – 30.4.2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Advertisements

Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
INTERNET A WORL WIDE WEB JAKO SOUČÁST INFORMAČNÍHO SYSTÉMU ZÁKLADNÍ ŠKOLY Petr Vitásek, 2004 Diplomová práce.
Martin Weiter, Petr Zdílna, Karolína Černá, Miroslava Krčmová
Obecně o operačních systémech
© Radek Maca Státní informační politika ve vzdělávání SIPVZ w w w. e - g r a m. c z ICT plán školy možný přístup k jeho zpracování odbor 55 SIPVZ MŠMT.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů Program podpory: 15.A Zkvalitňování vzdělávání na vysokých školách.
Didaktická média v dějepisném vyučování
Počítače a marketing ve venkovském cestovním ruchu Počítačový kurz Lektor: Ing. Marta Kočková.
Školení autorů distančních opor Inovace kombinovaného studia.
Základní pojmy V informatice.
Databáze projektových výstupů OP VK MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY Mgr. Šárka Glatzelová Oddělení publicity a archivace Odbor řízení OP VK.
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
Obor informační technologie
Studijní opory pro distanční vzdělávání z hlediska pedagoga Jitka Komárková Ústav systémového inženýrství a informatiky Fakulta ekonomicko-správní Univerzita.
Identifikátor materiálu: EU
Počítačová grafika a digitální fotografie ve škole
Tvorba dokumentů – kritéria Obsah a forma –aktuálnost a správnost informací, variabilní data, –forma adekvátní příjemci, estetika, –účelná struktura, členění.
Multimédia Autor: Ivana Hampelová Třída: 4. B. Vytvořeno:
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
Petr Korviny SCO 2007 Brno Usnadnění tvorby elektronických studijních textů pro distanční vzdělávání Petr Korviny
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
Program podpory: 15.A Zkvalitňování vzdělávání na vysokých školách Operační program Rozvoj lidských zdrojů.
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ Program 4. krajského setkání metodiků Metoda CLIL a výuka odborného cizího jazyka 1.
Projekt Digitální škola - její pozice v systému projektů na OA Orlová.
Nápadité studijní prostředíMediaSite na FMV VŠESnímek 1 MediaSite na Fakultě mezinárodních vztahů Vysoké školy ekonomické v Praze doc. Ing. Tomáš Kubálek,
Vzdělávání na Univerzitách třetího věku v ČR Zlín, 26. –
SOFTWARE, USPOŘÁDÁNÍ DAT V POČÍTAČI I. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová Materiál zpracován v rámci projektu.
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Návrh a zavedení systému poskytování a sledování dotací
Citace textů Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Osnova kurzu C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Jana Hančlová Ekonomická fakulta VŠB-Technická univerzita Ostrava.
Základy práce s PC , SB 104, 9.15 – h doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. kancelář: NB 246.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Ivana Brhelová Název šablonyIII/2.
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Aktivita A4 - Návrh a zavedení systému.
Zvýšení vědeckovýzkumného potenciálu pracovníků a studentů technických vysokých škol v oblasti dopravy a nových dopravních technologií Registrační číslo:
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Základy práce na PC Ing. Jan Roubíček.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Tvorba e-learningových kurzů v LMS Moodle
Školní vzdělávací program výuka informatiky
Program podpory: 15.A Zkvalitňování vzdělávání na vysokých školách Operační program Rozvoj lidských zdrojů.
1 Příprava předmětu Manažerská informatika pomocí programu Zoner Context pro distanční formu studia Ing. Markéta Kubálková katedra managementu Fakulta.
CD B A Průmyslová aplikace v Control Webu Virtuální přístroje Propojená technologie Řadič měřící/řídící karty Výstupní.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: MS Word Číslo DUM: III/2/VT/2/2/30 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: MS PowerPoint Číslo DUM: III/2/VT/2/2/32 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
VYTVÁŘENÍ e-LEARNINGOVÝCH MATERIÁLŮ Přednáší Mgr. Jaromír Kozel
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1.4 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách „Kvalitní škola“ Základní škola M. Choceňského,
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 3. ročník oboru.
Inf Webová stránka, princip HTML a CSS. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Prezentace EU peníze středním školám Liberec
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Grafické programy - opakování
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Novinky v závěrečných pracech a antiplagiátor
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
MAPLIMAT Modernizace studia aplikované matematiky
Multimediální podpora výuky klinických oborů RITM a MEFANET: Přehled aktivit a návrh meziuniverzitní spolupráce při vytváření vzdělávací sítě lékařských.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Ústav vědecko – pedagogických informací a služeb Informační den Již po desáté!
Základní pojmy při používání Internetu
Možnosti audio-vizuálních aplikací v IS MU Mgr. Jitka Daňková
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT   Vzdělávací materiál: Pracovní list – předloha pro žáky Určen pro: 3. ročník.
Písmo v Adobe Photoshop
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Ústav vědecko – pedagogických informací a služeb Informační den Již po jedenácté!
Databáze projektových výstupů OP VK
Tvorba a zveřejňování e-publikací na Masarykově univerzitě
Možnosti e-learningu v IS MU a ukázky tvorby multimediálních učebnic
Export fotografií v Adobe Lightroom
Transkript prezentace:

CZ.1.07/2.2.00/ Personalizace výuky prostřednictvím e-learningu –

Historie projektu I. Tvorba 61 výukových opor = inovace předmětů 2009plán předmětů + řízení pracíDPP, AS 2010 tvorba textu učebnice + multimédií70% AH, DPP 2011posudky odborný a pedagogický pilotní využití ve výuce (prezenčky, zkuš.zpr.)DPP evaluační dotazník studentů 2012opravy, doplňky opory + multimédií30% AH řízení prací, abstrakt, vyhodnoceníDPP +opora → ISBN → formátování → web → CD/DVD

II. Personalizovaná výuka

Výstupy personalizované výuky Definice učebních stylů studentů Definice struktury adaptovatelné výukové opory Metodika autorské tvorby adaptovatelných opor Definice pravidel Učební styl → Výukový styl Implementace řídicího programu (LMS) pro person. výuku Vytvoření 5 adaptovatelných opor + uložení do LMS Pilotní otestování adaptovatelných opor

Další výsledky a výstupy projektu Vybavení výpočetní technikou PC, dataprojektory, tiskárny, notebooky, kamery, SW Příručky ke školení Animace v Adobe Flash CS4 Animace v Adobe Captivate 5.5 Digitální video Elektronický učební text Metodika tvorby adaptivní opory Internetová stránka projektu Publikace na konferencích

Požadavky na garanty do konce projektu Na CD/DVD odevzdat v adresářích Texty opor v DOC, formátované dle šablony, oponenti Animace v EXE i SWF formátu Videa Programy Názvy souborů bez diakritiky ! Dodat názvy jednotlivých multimédií, jejich uspořádání na webu Vyhodnocení Vyhodnoceni predmetu.docVyhodnoceni predmetu.doc

Děkuji za pozornost