VY_52_INOVACE_Prv.3.22_Dávná minulost _pracovní list

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_Př.5.10-Energie v životním prostředí-prezentace
Advertisements

VY_52_INOVACE_Z.6.06-pohyby Země-prezentace
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
VY_52_INOVACE_PRV.3.19_Česká republika_pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.36_Chráníme si zdraví_pracovní list
Lidé a čas 1) DÁVNÁ MINULOST.
VY_32_INOVACE_M.3.16_Násobení a dělení č.7_prezentace
VY_52_INOVACE_Z.6.24-atmosféra, počasí-prezentace
VY_32_INOVACE_M.3.17_Násobení a dělení č.8_prezentace
VY_32_INOVACE_Př.5.05_Včela medonosná-prezentace
Subtropický podnebný pás
VY_52_INOVACE_PRV.2.20 _Ovoce _pracovní list
Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd Název VM
VY_52_INOVACE_PŘ.9.31 –JAK VZNIKL SVĚT– pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.30_Živočichové_pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.34_Kostra_pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.23_Lidé a technika _pracovní list
název šablony: zaměření VM: autor VM: období vytvoření VM: anotace:
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – atmosféra, větry autor VM:Ondřej.
VY_52_INOVACE_PŘ.9.36 –MINERÁLY A HORNINY– pracovní list
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – hydrosféra autor VM:Ondřej Vojáček.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:2. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Násobení a dělení autor.
VY_52_INOVACE_PRV.3.21 _Povolání _pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.28_ Užitkové rostliny_pracovní list
název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd
Označení vzdělávacího materiálu (kód):VY_52_INOVACE_ZE.8.66 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Byšice, okres Mělník Název programu: Operační.
VY_52_INOVACE_PŘ.9.30 –VĚDY O ZEMI– pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.24_Sluneční soustava_pracovní list
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná.
VY_52_INOVACE_PŘ.9.24 –DRUHOHORY- pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.29_Živá příroda _ dřeviny_pracovní list
VY_52_INOVACE_PŘ.9.22 – ZEMĚTŘESENÍ – pracovní list
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace a informační gramotnosti I/2
VY_32_INOVACE_M.2.10_Geometrické tvary-prezentace
Románská kultura Autorem práce, pokud není uvedeno jinak, je Mgr.Marie Toncrová 1.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – ledovce autor VM:Ondřej Vojáček.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – Glóbus- model Země autor VM:Ondřej.
I. Starověké středomoří
Zaměření VM:2. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Abeceda autor VM:Monika Živnůstková období vytvoření VM:Září 2011 anotace:Výukový.
VY_32_INOVACE_Př.5.06_Krtek obecný-prezentace
Název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika - Numerace v číselném oboru.
Zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná slova autor VM:Monika Živnůstková období vytvoření VM:Září.
VY_52_inovace_PRV.5.13 Označení vzdělávacího materiálu (kód):
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – hydrosféra autor VM:Ondřej Vojáček.
VY_52_INOVACE_PRV.3.25 _Koloběh vody v přírodě_ pracovní list
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – pedosféra autor VM:Ondřej Vojáček.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:7. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Celá čísla – Porovnávání.
PROJEKT EU - PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektuModerní škola Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:8. ročník - Člověk a společnost – Dějepis - Náboženství autor VM:Ondřej Vojáček.
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Úvod do vyučování dějepisu
VY_32_INOVACE_Př.5.07_Kapr obecný-prezentace
VY_52_INOVACE_PRV.3.35 _Lidské tělo_pracovní list
Zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná slova autor VM:Monika Živnůstková období vytvoření VM:Leden.
1) jméno autora výukového materiálu: Ing. Květuše Vendégová 2) datum (období), ve kterém byl VM vytvořen: 9.11.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – sféry Země autor VM:Ondřej Vojáček.
Název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1.ročník – Matematika a její aplikace - Matematika -Numerace v číselném oboru.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Násobení a dělení autor.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – Slunce a vesmír autor VM:Ondřej.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Násobení a dělení autor.
VY_32_INOVACE_M.2.12 _Násobení a dělení č.3_ prezentace
VY_52_INOVACE_PRV.3.26_Složení půdy_pracovní list
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
VY _12_INOVACE_D.6.05 DĚLENÍ PRAVĚKU – 6. ROČNÍK Autor: Mgr. Renata Koprová Datum: 11. září 2012 Ročník: 6. ročník Vzdělávací oblast: Člověk a společnost.
Dějepis 6.ročníku Úvod do dějepisu.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 2.část
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Transkript prezentace:

VY_52_INOVACE_Prv.3.22_Dávná minulost _pracovní list název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM: 3. ročník – Člověk a jeho svět – Prvouka autor VM: Monika Živnůstková období vytvoření VM: Prosinec 2011 anotace: Výukový materiál je určen pro žáky 3.ročníku vzdělávacího oboru Člověk a jeho svět, vyučovacího předmětu Prvouka , tematického okruhu- Lidé a čas. Formou pracovního listu žáci zopakují probrané učivo ve dvojicích nebo samostatně.

Pracovní list 3.ročník První lidé žili v období, kterému se říká ______________. Z tohoto období nemáme žádné písemné _____________. Co víme známe pouze z ________________. Křesťanství bylo rozšířeno ve ______________________. Přemyslovská knížata ____________________________ ______________________________________________. Písemné a umělecké památky byly z období __________. Památky jsou v _________________________________.

Řešení pravěk památky vykopávek středověku svatý Václav, král Karel IV. starověku Itálii, Řecku, Egyptě

Pracovní list 3.ročník Období, které trvá od konce středověku dodnes je _______________. V Evropě došlo k průmyslové _____________________, která změnila _____________ lidí . Evropa a severní Amerika se rozvíjely _________________. Obrázky použity z internetu omalovánky, z www.wikipedie.cz otevřená encyklopedie .Vloženo dne 15.12.2011

Pracovní list 3.ročník Řešení novověk revoluci život rychleji