Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, 289 23 Milovice.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sociální služby SOZ.
Advertisements

Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL.
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Krok do života 1 projekt, který pomáhá mladým lidem odcházejícím z dětských domovů vstoupit do samostatného života.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Transformace v DDS Litvínov CZ.1.04/3.1.03/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Sociálně-aktivizační služba pro rodiny s dětmi
CENTRUM SOCIÁLNÍ REHABILITACE Diakonie Dubá. Kdo jsme? jsme pobytové zařízení pro lidi se zdravotním postižením se sídlem v Dubé (okres Česká Lípa) provozovatelem.
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
Domácnosti na úvěrovém trhu Monika Němečková Oddělení vnějších vztahů.
Zavedení systému opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání na Magistrátu města Brna 9. Národní konference kvality ve veřejné správě
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Pomáháme dětem vkročit do života PROJEKT KÁMOŠ. Nejpřirozenější prostředí pro dítě je rodina.
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Rozvojový plán statutárního města České Budějovice v oblasti sociálních služeb na období Ing. Martina Kučerová.
PREZENTACE ORGANIZACE
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Irena Opršalová Projektová manažerka.  Základní info o Sluňákovu  Zkušenosti s Národními programy SFŽP  Proč je pro neziskové organizace našeho typu.
FINANČNÍ GRAMOTNOST. COFET x finanční gramotnost Vzdělávací materiály Kurzy Semináře, konference Mediální kampaň Projekty.
Problematika úvěrů a zadlužování ve finančním vzdělávání dětí Ing. Dušan Hradil sekce Finanční trh Ministerstvo financí 3. odborný seminář „Měření finanční.
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
Sídlo firmy: Dukelská 117/12, Vyškov TSM, spol. s r.o. se soustřeďuje na tvorbu, přípravu a realizaci odborných vzdělávacích akcí formou otevřených.
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Strategie.
©Rytmus 2007 DVD Společenská odpovědnost firem Výstup CIP EQUAL projektu „Podporované zaměstnávání pro sociálně odpovědné firmy“ o.s. RYTMUS Projekt je.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Mgr. Daniel Rychlik , Ostrava
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Projekt „Vzdělaný zastupitel“ Podpora volených představitelů měst a obcí Jaromír Jech výkonný místopředseda Svazu XIII. celostátní finanční konference.
EUROCENTRUM LIBEREC Třída 1. máje Liberec 3 Telefon:
Centrum pro rodinu a sociální péči o.s. 1.
Financování sociálních služeb pro města a obce
P-CENTRUM, SPOLEK CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE Nabídka služeb
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora transformace v.
Domov seniorů T.G.M. Beroun Poskytování sociálních služeb Příspěvková organizace Pod Studánkou Beroun Zpracoval: Marek Paclt.
Přínos projektu VIP Kariéra II – Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro.
Rovnovážka, z. s. Podpora zaměstnanosti, drobného podnikání a rozvoj služeb.
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Seminář k projektu „Podpora transformace Sociálních služeb Pačlavice“
PROJEKTY ZAMĚSTNANOSTI V REGIONU HRANICKO Ing. Marcela Tomášová 25. listopadu 2014 Nástroje podpory zaměstnanosti ve venkovských oblastech Olomouckého.
ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI, PROBLEMATIKA PÉČE O NADANÉ ŽÁKY Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Sociální zemědělství Venkov 2016 Litoměřice
Projekt na podporu neformální péče v ORP Hodonín
Lenka Herčíková,
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
Nové webové stránky a upgrade
Jitka Altmanová vedoucí Centra podpory náhradní rodinné péče.
OBLASTNÍ CHARITA MOST Sociálně aktivizační služby pro
EVVO v operačních programech
Finanční gramotnost v ZŠ
Středisko výchovné péče FRÝDLANT
Sociální zemědělství Venkov 2016 Litoměřice
Název operačního programu:
Nabízené služby společnosti
Terénní péče o seniory s demencí a jejich podpora v domácím prostředí
Nabízené služby společnosti
LET ZAPOJENÝCH DĚTÍ PROJEKTŮ 6 15 KOL PROJEKTU ROZHLED.
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
J a k REALIZUJEME MAP II NA ŘÍČANSKU ? Linda Kůstková.
Komunitární program PROGRESS
Sociálně aktivizační služby
Transkript prezentace:

Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, Milovice

Naše organizace se zabývá poskytováním pomoci lidem se zdravotním postižením. Našim cílem je, aby byl klient plně integrovaný do společnosti a se svým stavem byl sám spokojený. Naše aktivity zahrnují především tyto služby: Poradenství pro zdravotně postižené Vzdělávání zdravotně postižených Pomoc při vstupu na trh práce Příprava projektů pro ZP a jejich následná realizace Kdo jsme

Nabízíme Vám: 3 denní vzdělávací seminář „Jak se starat o rodinné finance“ Kurz je zdarma Co se na kurzu dozvíte: Základní principy hospodaření Sestavení rodinného rozpočtu Právní minimum ve finanční oblasti Běžně používané finanční produkty Finance v pracovně právních vztazích Lektor: Ing. Martin Bělovský (proškolený v rámci lektorského programu Abeceda Rodinných financí, vzdělávací instituce: CSR Consult s.r.o.) Termíny naleznete v sekci grantové projekty/ARF/semináře na stránkách Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem Jak se starat o rodinné financí

Ing. Martin Bělovský, Ředitel společnosti Tel: Kontakt