Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme
Advertisements

. Pec pod Sněžkou Sdružení cestovního ruchu a propagace
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
HOTEL DVOŘÁK TÁBOR s.r.o., Hradební 3037, Tábor
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí u řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 20 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Exkurze v Jeseníkách (Dlouhé Stráně) 6. – 10. října 2014 Projekt „Přírodní vědy pro každého a bez překážek“
Prezentace Prezentace Sportareálu Pod Lipou ROUDNICE n/L. ROUDNICE n/L. Autor prezentace: Jan Franěk Použitá fota : Jan Franěk profes.fotog.-David.
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
Hotel Kapitán areál s vlastní pláží a sportovišti Vše pro Váš volný čas.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:9. ročník Klíčová slova:Česká republika, cestovní,
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
tel: Plavy 189.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
ZVU VÁS DO TEPLIC informace výletyzajímavostiubytovánízávěr.
Sportovní vyžití v Karviné
Vážení přítomní. ve dnech až
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
LIPNO pocity geografů z letní turistické destinace
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
C ZECH R ECREATION Petra Blažková, Zuzana Čejková, Ondřej Durkáč, Martin Hošek, Martin Vass.
Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_64.
Materiálně technické předpoklady
SEVERSKÁ KOMBINACE.
Lyžařské středisko HINTERTUX
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
Prezentace služeb Pokoje 4* Restaurant Catering.
Ubytování na RovníchUbytování na Rovních. Ubytování v soukromí Lyžařské středisko Paseky nad Jizerou Parkování u domu 2 pokoje Společná lednice Microvlnná.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
Terénní základnu - Rohanov
Pronájem kanceláře v budově sauny Sauna ve sportovním areálu Kouty, Valašské Meziříčí Kancelář v 1. Patře Parkování Atraktivní lokalita.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ KOLEJE A MENZY Základní informace pro studenty Anetta Rysová KOLEJE A MENZY Univerzita Karlova v Praze Voršilská.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Potenciál města Kroměříže v cestovním ruchu a cesty k jeho využití.
Praktická stáž „Osvojení odborných kompetencí – uplatnění obecných ekonomických principů při řízení hotelu“ 17. –
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Číslo materiálu klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Seznamovací pobyt pro studenty 1. ročníku ak. roku 2014/2015 FaME UTB ve Zlíně Organizátoři: Ústav tělesné výchovy UTB Studijní oddělení FaME AIESEC -
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona : III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_13.
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
ERASMUS - KLAGENFURT. obsah Formality Univerzita Ubytování Volný čas, okolí Studium.
Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.
Dovolená s OS Tatry Již deset let využívají členové OS dovolené v Tatrách – Velké Lomnici – Penzionu Rysy.
Dovolená s OS Tatry – Starý Smokovec Starý Smokovec – nové místo pro rekreaci členů OS v Tatrách.
Ostružno - Prachovské skály
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
Jeseníky.
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
Kremnica.
VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka
Letní víkend s Michalem Šubrem
Transkript prezentace:

Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického centra Ramzová, Ostružná, Petříkov, Branná a okolí Jesenicka Telefon:

Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. Hotel se nachází v půvabné vesničce Ostružná, kde pro své vyžití naleznete mnoho sportovních aktivit – lyže, snowboard, lanovky, sjezdovky, v létě turistika houbaření, horská cyklistika. Pro firmy nabízíme pořádání seminářů, školení, firemní akce, pro rodiny oslavy, svatby, narozeniny a ostatní. V hotelu najdete 12 třílůžkových pokojů u, 6 apartmánů pětilůžkových, TV – satelit, vlastní sociální zařízení, celoroční restauraci míst, salónek pro 25 – 40 osob s TV – plazma s úhlopříčkou 106 cm vhodná i pro prezentace, promítací plátno, dataprojektor.

Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. Hotel dále nabízí finskou saunu, krytý bazén, fitcentrum, stolní tenis, masáže, hudební taneční večery, promítání dětských filmů a filmů pro dospělé. Tenisový kurt vzdálen 150 m, bowling 6 km, squash – město Jeseník, snowtubing Ramzová, v létě motokáry, letní bobová dráha Petříkov a další. Pro firmy, které pořádají semináře, školení a další akce při ubytování 20 osob pronájem salónku zdarma. Další výhody a slevy je možno dohodnout s vedením hotelu. Hotel je vhodný pro organizaci rekreačních pobytů pro zaměstnance, víkendových pobytů pro ženy a děti, seznamovací pobyty, jazykové kursy apod.

Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. Dostupnost hotelu: Hotel se nachází u hlavní silnice, příjezd autem přímo před hotel, parkování zdarma. Autobusová zastávka je vzdálená 100 m a vlaková zastávka 200 m. Lyžařská střediska Ramzová 900 m Ostružná 500 m Petříkov 2 km Branná 6 km Praděd 32 km Lázeňská místa: Priessnitzovy lázně Jeseník, Lázně Lipová, Lázně Velké Losiny – termální koupaliště Adrenalinový park Česká Ves – 20 km Ostatní informace jsou průběžně aktualizovány na našich internetových stránkách

Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů.

Sauna Bazén

Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. Fitcentrum

Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. Restaurant po celý den nabízí stravování jak pro hotelové hosty, tak i pro veřejnost.

Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. Jiří Parma – Skoky na lyžích Mistr světa Oberstdorf x vítěz světového poháru 3. místo zimní olympijské hry v družstvech Albertville Francie v roce 1992 Jiří Parma spolupracuje s naším hotelem v pořádání besed a schůzek s předvedením sportovního vybavení, ukázek medailí a pohárů a seznámení s tímto sportem.