Masarykovo gymnázium Vsetín

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce MATEMATIKA Kroužek matematických.
Advertisements

Den otevřených dveří 15.ledna 2009
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Pro koho je vhodné denní pomaturitní studium angličtiny? Pro ty, kteří chtějí udělat výrazný pokrok v angličtině Pro všechny, kteří se nedostanou na VŠ.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Gymnázium U Balvan Lenka Gregorová III.A Leden 2011.
Střední škola obchodu a služeb Jihlava
Národní srovnávací zkoušky (NSZ)
Úvodní stránka.
Gymnázium, Český Krumlov, Chvalšinská 112
Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28
Den otevřených dveří 14.ledna 2010
Škola se zaměřením na matematiku a informatiku
VEDENÍ ŠKOLY Ing., Bc. Karel Matějů Bc. Marie Baštová Radka Mazancová
odloučené pracoviště Teplice, Kapelní 2
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
střední odborná škola služeb
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Gymnázium Uničov Scholaris 2011.
Gymnázium, České Budějovice, Česká 64
PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!
Gymnázium Horní Počenice
Prezentace pro projektovou výuku na DIDI2
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Masarykovo gymnázium.
Základní škola DR.Miroslava Tyrše
Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.
Škola je držitelem certifikátu kvality řízení ISO 9001:2000.
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
MGVsetín Ráj na Zemi.
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Osmileté studium.
Úvod Proč studovat informatiku?
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
Prezentace určená k propagaci MGV
MG Vsetín vím,kam jít..
Anglie a Paříž pro základní školy
NAŠE ŠKOLA.
Cesta za dobrodružstvím..
PROČ JÍT NA MG VSETÍN? Budeš mít všeobecný přehled o čemkoliv
Místo kde žiji: Lhotsko
MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN
Masarykovo gymnázium Vsetín
Vsetín Město ve kterém žiji
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2016/2017.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního.
Gymnázium Boskovice, příspěvková organizace Palackého náměstí 222/1, Boskovice tel.: tel., fax, záznamník: ředitelka: 516.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
La section franco-tchèque de SGO ČESKO-FRANCOUZSKÁ SEKCE SGO.
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
Prezentace den otevřených dveří 2015 prezentace den otevřených dveří 2015
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
ERASMUS 2011 – Belgie – Liège Michaela Wiesnerová
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
Školní vzdělávací program
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Zástupce ředitelky školy
Transkript prezentace:

Masarykovo gymnázium Vsetín

Úvod Lze studovat jak osmileté tak čtyřleté gymnázium Na čtyřletý obor se přijímá 90 žáků a na osmiletý 30 Gmynázium je příprava pro studium na VŠ Studium na gymnázium je velmi náročné, ale díky tomu se studenti dostávají jednodušeji na VŠ Úvod

Doprava Pro dojíždějíci má škola výbornou polohu Nachází se na náměstí, které je cca 250 m jak od vlakového tak autobusového nádraží a to samé trolejbusové spoje Také má nedaleko od sebe obchody jako Jednotu, pekařství, večerku takže když si někdo zapomene svačinu ví kam jít! Doprava

Interiér školy V nedávné době prošla škola rekonstrukcí Většina učeben je vybavená počítačem a promítacím plátnem Škola se před nedávnem spojila se zdravotní školou, ale pro školu to nemá žádné ovlivnějí a je stále na stejné úrovni Celý název školy: Masarykovo gymnázium, Stření zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Vsetín Interiér školy

Přijímací řízení Přijímací zkoušky jsou ve formě Scia testů Takže příprava je nutná, konají se zde i přípravné testy/hodiny na zkoušky Já osobně na ně nechodila, ale spolužáci co na ně chodili říkají, že jim to dost pomohlo Přijímací řízení

Jazyky Na škole lze studovat spoustu jazyků ve vysoké kvalitě Španělštinu Nemčinu Ruštinu Francouštinu Angličtinu Jazykové učebny jsou vybaveny: tabulí, počítačem a televizí Jazyky

V prvním ročníku se konají dva výlety/pobyty 1) Adaptační pobyt- seznámení se s novým kolektivem 2) Lyžařský kurz- v Rakousku nebo na Kyčerce 3. ročník- Vodácký kurz 4.ročník- zájezd do Prahy Plus je možné jet do Anglie, Dolomitových jeskyní a mnoho dalších.. Zájezdy/Výlety

Stravování je jak pro žáky gymnázia a zdravotní školy tak i pro cizí strávníky Cena jednoho obědu je 32 Kč. Pro cizí strávníky 62 Kč Máme na výběr ze tří jídel, takže pokaždé se dá něco co máme rádi vybrat A musím uznat, že vaří celkem dobře, tedy vždy se prostě jedno z těch tří jídel dá jíst Obědy lze objednat přes internet Stravovaní

Kroužky Je zde vemli úspěšný pěvecky sbor, do kterého každý rok nabýrají nové talentované žáky Také je tu divadelní soubor, oba jsou ve velmi vysoké kvalitě, ale užijete si tu i spoustu srandy! Školní sportovní klub- volejbal, florbal... Keramická dílna Přirodovědný kroužek

A proč vlastně Mysarykovo gymnázium Vsetín? Protože patří mezi kvalitní gymply, samozřejmě bych ho nedoporučila studentům kteří se rádi flákají, je totiž v oprvadu vysoké náročnosti Skvěle připraví studenty na maturitu a studium na VŠ Je zde dobrý pesonál a také byli nově zavedeny ISIC kartičky na které jsou různé slevy Je zde výborný automat na kávu a bufet!!! A proč vlastně Mysarykovo gymnázium Vsetín?