NÁSKOK DÍKY INFORMACÍM Creditinfo Czech Republic Poskytujeme informace dříve, než zjistíte, že je potřebujete 8.září 2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Územní dimenze a priority Olomouckého kraje
Advertisements

Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Vlastní hodnocení školy
Lokální ekonomika základ rozvoje. Kdo vyřeší náš problém Udělám to sám Dejte mi lidi, já to udělám Ať si to udělají sami.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Výsledky výzkumu ve vzdělávacích institucích doc. Ing. Josef Vaculík, CSc. Ing. Petr Urbanec Univerzita Pardubice.
Monitorování dalšího vzdělávání – Základ pro koncepční rozhodování Mgr. Hana Žáčková Národní vzdělávací fond, o.p.s. Národní observatoř zaměstnanosti a.
Monitoring dalšího vzdělávání
Vysoká škola sociálně-správní, Havířov Rekvalifikace jako nástroj politiky zaměstnanosti České republiky Vypracovala: Věra Pepřicová Vedoucí práce: Ing.
Ing. Jiří Šilhán.  představuje komplex aplikačního a základního software, technických prostředků, podnikových procesů a personálních zdrojů určených.
 Jeho principy začala uplatňovat M. Thatcherová v reakci na zvyšující se tlak veřejnosti na politiky v 70. letech 20. století ve Velké Británii.  Veřejnost.
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Všechno v mém životě souvisí AC Education s.r.o. |
Inovace v regionu, , České Budějovice. Popis nástroje Situace v jednotlivých regionech v ČR Jihočeské podnikatelské vouchery Základní parametry.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Studentská digitální karta Institut Trhu Práce Bc. Jan Heřmánek Okresní zastoupení ITP při HK – Ústí nad Labem.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
ISSS 2008 VÝZKUM INFORMAČNÍCH ZDROJŮ Duben 2008 / Prezentace syndikovaného výzkumu pro vybrané Krajské úřady / Jan Tuček / STEM/MARK, a.s.
Strana 1 Projekt Reflex Flexibilní odborníci ve společnosti znalostí Nové požadavky na terciární vzdělávání v Evropě Jan Koucký Středisko vzdělávací politiky.
Plán a plnění strategie sociální firmy Ergones na roky
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
Zdeněk Pospíšil. Mezinárodní obchodní značka, pod kterou japonská firma Panasonic Corporation prodává své výrobky z oblasti domácí elektroniky. Vznikla.
Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Litoměřice Ing. Jiří Krist.
Projekt Zkvalitnění vzdělávání pedagogických pracovníků v oblasti udržitelného rozvoje na školách Jihočeského kraje RČ: CZ.1.07/1.3.06/
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Regionální a municipální informační systém RAMIS Ing. Petra Mikulecká,
Financování ochrany životního prostředí Jana Soukopová.
1 © by GfK SE 09/14 Zdroj: GfK spotřebitelský průzkum zadala Evropská komise Spotřebitelské klima GfK v Evropě Spotřebitelské klima EU 28 – září 2014.
/v Pardubickém kraji/ Iva Svobodová, ITP PÚP v Pardubicích
Správa stavební 2 Filip Dienstbier, 2010 Nástroje územního plánování Územně plánovací podklady Politika územního rozvoje.
NÁSTROJE LOKÁLNÍHO a REGIONÁLNÍHO ROZVOJE
Regionální politika v České republice a Evropské unii 6 Nástroje regionální politiky v ČR Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti.
ANALÝZA NEJVĚTŠÍCH ZAMĚSTNAVATELŮ VE VYBRANÉM OKRESE 31. října
Struktura podnikatelského plánu
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Důvody sestavování podnikatelského piánu Struktura podnikatelského plánu poskytuje podnikateli užitečný kontrolní prostředek pro zpracování informací.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
Ekonomika malých a středních podniků Přednáška č. 1: Charakteristika MSP.
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
1 ČLFA  založena 1991 (ALS ČSFR, ALS ČR, ČLFA)  42 členů  cíle:  prosazuje prostředí vhodné pro rozvoj leasingu, úvěrů a factoringu  těžištěm je financování.
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
Populační vývoj Dobříšska
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Programový rámec: Operační program Zaměstnanost
Sociální podnik s příběhem
VZDĚLÁVACÍ PROGRAM NEZISKOVÉHO SEKTORU
Motivace a stimulace zaměstnanců ve vybrané obchodní společnosti
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Regionální inovační strategie
Vysoká škola Technická a Ekonomická v Českých Budějovicích
OPTIMALIZACE LOGISTICKÝCH PROCESŮ VE FIRMĚ BAUER TECHNICS a.s.
Společenská odpovědnost v rámci Národní politiky kvality
Informační zdroje české veřejné správy
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO) Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol.
Osnova studie proveditelnosti a analýzy nákladů a přínosů 17. 3
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Program rozvoje Ústeckého kraje
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
Vybrané právní aspekty podnikání v digitálním věku
Problematické aspekty patient summary optikou právníka
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Enterprise Europe Network: Výsledky a příprava období 2022+
Transkript prezentace:

NÁSKOK DÍKY INFORMACÍM Creditinfo Czech Republic Poskytujeme informace dříve, než zjistíte, že je potřebujete 8.září 2011

2 100 % firmy vlastní mezinárodní skupina Bisnode se sídlem ve Švédském Stockholmu Bisnode je vedoucím evropským poskytovatelem digitálních obchodních informací a informací pro podporu rozhodování s důrazem na lokální zaměření. Bisnode byla založena v roce 1989 a v současné době zaměstnává více než zaměstnanců v 17 zemích Evropy. Kdo jsou naši vlastníci

3 Podnikáte-li v oblasti business-to-business, řídíte-li instituce a organizace, které jsou v obchodním styku s jinými subjekty, pak potřebujete: POSKYTOVANÁ ŘEŠENÍ Co pro Vás a za Vás můžeme udělat?

NÁSKOK DÍKY INFORMACÍM Analýza municipalit Poskytujeme informace dříve, než zjistíte, že je potřebujete 8. září 2011

5 Analýza municipalit obsahuje Profily obcí Identifikační údaje a slovní hodnocení Podnikatelská aktivita Obyvatelstvo Nezaměstnanost Dopravní, technická, sociální a vybavenost, pozemky Zastupitelstvo Rozvaha, příjmy a výdaje Profily krajů Analytický nástroj pro srovnávání pracovních skupin Grafy pro základní srovnání obcí

6 Analýza municipalit – Profil obce

7 Podnikatelská aktivita, obyvatelstvo

8 Nezaměstnanost, dopravní, technická vybavenost

9 Sociální vybavenost, pozemky, zastupitelstvo

10

11 Rozpočtové příjmy a výdaje

12

NÁSKOK DÍKY INFORMACÍM Děkuji za Vaši pozornost… Přemysl Nikrmajer ředitel produktového managementu Creditinfo Czech Republic, s.r.o. A: Sokolovská 100/94, Praha 8, Česká republika T: E: W: eshop.creditinfo.cz Facebook