Malujeme = pomáháme Druhého května navštívila naši školu paní Běla Jensenová, zakladatelka a patronka dětského hnutí “Na vlastních nohou“. Stonožkové hnutí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Školní družina ZŠ Na Smetance, Praha 2
Advertisements

Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Zápis do 1. třídy ZŠ Slovanka
Beseda s paní spisovatelkou
MALOVÁNÍ TAŠEK PRO MIKULÁŠE s paní Křehnáčovou, Ateliér Kousek
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
R O S T I S L A V P O S P Í Š I L H U D E B N Í C I, P T Á Č N Í C I A K R A J I N Y l i s t o p a d G a l e r i e A v i a t i k.
Prezentace k soutěži „CHCEME ČISTÉ MĚSTO“ vyhlášené městem Karlovy Vary kategorie: základní školy.
Modrá je dobrá ANEB jak je to s vodou v našem m ě st ě Projekt 3. třída Základní škola Bohušovice nad Ohří.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Ohlédnutí za druhou třídou. A je to tady. Přišel měsíc září. Volá nás zpátky do školních lavic. Ve škole na nás čekala nová třída a nová paní učitelka.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Autor výukového materiálu:Mgr. Kučírková Klára Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výuk. materiálu:Duben 2012 Číslo klíčové.
V mládí každý věří, že svět začal teprve jím, že je tu vlastně všechno jen kvůli němu Johann Wolfgang von Goethe.
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
Člověk a jeho svět V naší obci Jana Štadlerová ZŠ Věšín.
Ptáci v zimě Jak jsme rozvíjely zájem dětí o dané téma, vedly je k poznávání, přemýšlení, naslouchání, objevování, chápání a porozumění sobě i přírodě.
ZÁPIS DO I. TŘÍDY V ZŠ LEŠNÁ PROBĚHL 11. ÚNORA 2015 ZÁPIS DO I. TŘÍDY PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ZÚČASTNILO SE JEJ 20 PŘEDŠKOLÁKŮ. VŠICHNI SE SNAŽILI UKÁZAT,
Spolupráce dětmi z Víru v roce 2011 Zdeňka Chaloupková.
Oznamuji přátelům a známým, že z našich řad odešel můj dobrý kamarád, denní návštěvník internetu, Stanislav Ševčík. Skoro denně mi posílal na můj web různé.
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
Cvičení v přírodě Říjen 2011, Bělá
Zkvalitnění kompetencí pedagogů ISŠ Rakovník IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků středních škol Integrovaná.
Školní vzdělávací program,,Přírodou ke vzdělávání‘‘
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
STROMY V SUCHÉM DOLE 2008.
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Funkce rodiny Číslo DUM: VY_52_INOVACE_66_96 Vzdělávací předmět: Rodinná výchova Tematická oblast:
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
Nadační fond Pomocná ruka ve spolupráci s divadelním souborem Rozmarýn připravili představení pro speciální školy Chotouňská a Strarostrašnická TANCEM.
Poutníci v Mladé Boleslavi –
Spisovatelé dětské literatury
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Ivana Brabcová. ZŠ Ľudovíta Štúra, Modra (SK) Stanislava Bojkovská Šk.rok 2005/2006  Projekt probíhal v německém, českém, slovenském jazyce.  Naším.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
Začínáme besedou na téma Co s odpadem a zkoušíme recyklaci papíru Touto besedou nás provázel pan učitel Jan Kopřiva. Naučili jsme se tu i papír vyrobit.
Bez zkažených zubů, mám fakt príma hubu!!!
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 16. května 2014.
POLITICKÝ SYSTÉM ČR Zadání práce pro žáky 8. ročníku. Výchova k občanství Téma: POLITIKA.
Na výletě v Bruselu Alena Rampová Mateřská škola Kličkova vila Příbram.
Ohlédnutí za rokem 2015 Kiwanis Club Golden Prague.
III. E třída plná nadaných dětí. Recitační soutěž Všichni žáci jsou snaživými recitátory, ale jen jeden může být vítěz. Z naší třídy do ročníkového kola.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
Knížka je můj kamarád Autor: Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_80_PRV1 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Roční období NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola, Hevlín, příspěvková.
Popis projektu Termín realizace projektu: březen 2011 Cílová skupina: Žáci 4. a 5. tříd Použitý titul: Lindgren, Astrid: Pipi Dlouhá punčocha. 8. rozšíř.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Co se děje u prvňáčků? Učíme se psát, číst a počítat.
Adopce na dálku.
Žákovský parlament – I. stupeň
O naší škole.
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
PONDĚLÍ MALOVÁNÍ Budeme malovat různými barvami -pastelky, vodovky, tempery.. Můžeme malovat podle knihy, fotky, věcí nebo jen tak podle sebe.
Autor: Mgr. Radana Marelová
Práce třídy ST IV. v informatice
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
ŘEMESLNÉ CHOLTICE
Akce 2. E mimo třídu.
Science Meets Art - SMART
Co bychom měli také o internetu vědět
Ekotým.
Třídní schůzky 1.C
Kouzlo betlémů. V předvánočním čase navštívili prvňáčci Východočeské muzeum v Pardubicích, kde se podívali na výstavu ručně vyrobených vánočních betlémů.
Ohlédnutí za čtvrtou třídou
Druháci na Pernštýnském náměstí.
Autor výukového materiálu:
„Andělská křídla“ Na výstavě „Andělská křídla“ v Ateliéru HDD jsme vpluli do vánoční atmosféry díky krásným koledám a příjemné vůni skořicových svíček.
Informatika – Základy malování MS Paint
Transkript prezentace:

Malujeme = pomáháme Druhého května navštívila naši školu paní Běla Jensenová, zakladatelka a patronka dětského hnutí “Na vlastních nohou“. Stonožkové hnutí je u nás známé, často o něm informujeme.Ve škole proběhla beseda, kde paní Jensenová ocenila práci lánských dětí, které svými malovanými vánočními přáníčky pomáhají kamarádům ve válečných oblastech (např. v Iránu). Na závěr své návštěvy paní Běla požádala, zda by děti mohly namalovat další obrázky, které nutně potřebují. Této práce se ujali žáci druhé třídy. Rádi malují,ale hlavně chtějí pomáhat. Nebývá zvykem malovat zimu skoro v letním období, ale druháci si s tím poradili. Fantazie a představivost zapracovala a jak se jim obrázky podařily, posuďte sami na následující stránce.

VÁNOČNÍ PŘÁNÍČKA PRO STONOŽKU

4.dubna jsme navštívili divadlo Spejbla a Hurvínka v Praze.Představení „Hurvínkův popletený víkend“ jsme ve škole namalovali.Podívejte se!