Projekt MISTER Military and Industrial SiTes Reuse Opětovné využití vojenských a průmyslových areálů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Praha - 7. prosince 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem České republiky Plánování sociálních služeb ve městě Havlíčkův.
Advertisements

VSETÍN a jeho snaha o pokrok v oblasti životního prostředí
„Záchrana prírodného dedičstva v česko – slovenskom prihraničí“ Operační program přeshraniční spolupráce ČR -SR.
Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR Setkání starostů Středočeského kraje, Poděbrady
Evropský sociální fond v kontextu politiky soudržnosti Ing. Světlana Navarová, vedoucí oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV.
ITACA Zlepšení aktivit cestovního ruchu v prostoru Cadses Všeobecné představení projektu (Jana Bělohoubková) ITACA 1 / 38 EU Community Initiative INTERREG.
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
Pozice EP k budoucí kohezní politice Dominují národní zájmy nebo ideologie? Oldřich Vlasák Poslanec Evropského parlamentu Předseda Svazu měst a obcí České.
Měkké projekty a obce, případová studie. 01 MEPCO – Mezinárodní poradenské centrum obcí Thákurova Praha 6 Projekt je spolufinancován.
Členění států A/ podle územního uspořádání B/ podle státního zřízení C/ podle způsobů řízení jejich hospodářství D/ podle míry samostatnosti.
Mezinárodní konference Ekonomické fórum ČR – SR 2010 Možnosti přeshraniční spolupráce 2007 – 2013 Ostrava 28. – , hotel Imperial Ing. Rostislav.
Advokátní kancelář HOLEC, ZUSKA & Partneři
Základní informace k aktuálnímu stavu finančních prostředků Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Základní informace Veřejná správa – činnost veřejnoprávní korporace spravující veřejné záležitosti ve veřejném zájmu financovaná z veřejných prostředků.
Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Českou republikou Atlas Labe na území Královéhradeckého kraje prezentace výsledků projektu.
UK Regeneration Experience CzechInvest a jeho role v oblasti regenerace Brownfields Ing. Lenka Jarkovská Oddělení rozvoje trhu nemovitostí.
Operační program URBACT II 6. SETKÁNÍ V OBLASTI REGIONÁLNÍHO ROZVOJE PRACOVNÍKŮ OBCÍ S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ 30. června 2011.
CEVTECH Soběslav Vítejte v Centru Ekologických a Vodárenských Technologií !
Aktivní inovační podpora malých a středních firem v koridoru od Baltického po Středozemní moře.
Jednotný programový dokument pro Cíl 2 regionu soudržnosti Praha na období 2004 – 2006 Ing. Hana Veselá Magistrát hl. m. Prahy Odbor fondů Evropské unie.
PROJEKT MISTER (Military and Industrial SiTes Reuse) Využití vojenských a průmyslových areálů VELKÁ HLEĎSEBE.
Měkké projekty a obce, případová studie 01 MEPCO – Mezinárodní poradenské centrum obcí Thákurova Praha 6 Projekt je spolufinancován.
Vypracovaly: Nevrtalová Michaela Šlechtová Nikola Uhllířová Jana
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
Ekonomický rozvoj měst a regionů Projekty CityRegio a CityRegio II Seminář „Zapojení ČR do Nadnárodní spolupráce a zhodnocení programu Interreg IIIB CADSES“
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Regionální a municipální informační systém RAMIS Ing. Petra Mikulecká,
Vypracovali: Martin Odstrčil Vojtěch Stybor Gabriela Schönová
Interreg IIIA Česká republika - Svobodný stát Bavorsko v Plzeňském kraji Plzeň,
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Regionální politika RP ČR.
Hradec Králové ISSS 2006 Webové prostředí pro prezentaci programů a projektů spolufinancovaných EU se zaměřením na cestovní ruch RNDr. Blanka Fischerová.
Mgr. Helena Kalasová NADNÁRODNÍ SPOLUPRÁCE INTERREG IIIB CADSES OP Nadnárodní spolupráce STŘEDNÍ EVROPA.
1 Visegrad, Norské fondy, veřejná výběrová řízení Mgr. Iva Minaříková.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
ESPON POLYCE Metropolizace a polycentrický rozvoj ve střední Evropě
Kapitola 13: Evropské bankovnictví, Evropská centrální banka
ADAPT2DC - Nová inovativní řešení pro správu a management veřejné infrastruktury s ohledem na demografické změny.. Prezentaci zpracovali: Kornelia Ehrlich.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ESF výzva pro vysoké školy Mgr. Helena Hořáková Praha, duben 2016.
Posilování přeshraniční spolupráce v období MVDr. Stanislav Mišák náměstek hejtmana Zlínského kraje Konference , Zlín.
Cross-Border Cooperation Austria – Czech republic Programming period Cross-Border Cooperation Austria – Czech republic Programming period
1 Praha 11 a fondy Evropské unie KC Zahrada, Praha 17. května 2011 Úřad městské části Praha 11, Ocelíkova 672/1, Praha 415 This project is implemented.
Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika OP3: Rozvoj lidských.
Interreg Rakousko - ČR/ Oddělení projektové podpory1 Interreg V-A Rakousko – Česká republika.
OPPS ČR-PR Rozdíly v programech přeshraniční spolupráce v rámci Cíle 3 realizovaných v MSK a časté chyby Zpracovala: Ing. Markéta Hluchníková.
Regionální hospodářská komora Zlínského kraje Projekty přeshraniční spolupráce Kroměříž
Strukturální politika Fondy. Cíle strukturální politiky Stírání strukturálních rozdílů - mezi odvětvími - Mezi regiony Dokážete určit, který region (stát)
Územní agenda Evropské unie Odbor rozvoje a strategie regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj Staroměstské náměstí Praha 1.
Veřejné rozpočty Mgr. Oldřich Hájek.
Program ESPON 2013 Témata aktuální výzvy
Regionální politika EU v období
Aktualizace Strategie udržitelného rozvoje ČR
ESPON – Identifikace územních aspektů informační společnosti
TVIP 2017 Institut environmentálního inženýrství
Rozpočtové právo I 20. dubna 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Spolupráce obcí a krajů v nastávajícím programovacím období
Projekt LABEL LABE-ELBE – Adaptace na povodňové riziko v povodí Labe
LABEL LABE – ELBE Adaptation to flood risk 2008 – 2012 V letech 2003 – 2006 byl v rámci OP INTERREG III B realizován projekt ELLA, který se na základě.
Rozpočtové právo 2. května 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Regionální a strukturální politika
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
Plán činnosti PS na rok 2009 Náměty na činnost PS
Ing. Oldřich Vlasák Hradec Králové, 9. března 2006
Role SVAZU při podpoře městské mobility
Ing. Stanislava Správková
Rozpočtová a fiskální politika
Transkript prezentace:

Projekt MISTER Military and Industrial SiTes Reuse Opětovné využití vojenských a průmyslových areálů

Financování Iniciativa Evropského společenství INTERREG IIIB CADSES Tento prostor zahrnuje 18 zemí. Středoevropské, jaderské, podunajské a jihovýchodní evropské území.

Financování Priorita 1: Podpora územně rozvojových přístupů a činností pro sociální a ekonomickou soudržnost Opatření 1.2. Profilování rozvoje měst, podpora městských sítí a spolupráce

Partneři projektu Provincie Ferrara, Itálie – Vedoucí partner Město Rimini, Itálie Obec Velká Hleďsebe, Česká republika Golfer s.r.o., K. Vary, Česká republika Univerzita FIM NeuesLernen, Erlangen, Německo 10-tý obvod města, Köbánya-Budapešť, Maďarsko Košický samosprávný kraj, Slovensko

Rozpočet projektu Celkový rozpočet projektu € 75% Evropská Unie 12,5% státní rozpočet (MMR) 12,5% vlastní podíl

Trvání projektu Od do měsíců

Výstupy projektu nadnárodní průzkum a výměna informací o brownfields, nadnárodní studie – průzkum v oblasti bio-architektury, 5 studií proveditelnosti,

Výstupy projektu nadnárodní právně-administrativní a finanční studie, soubor informačních materiálů o znovuvyužití brownfieldů, vícejazyčné webové stránky.

Info Informace o projektu Informace o programu

Partneři za ČR GOLFER s.r.o. Ing. Libor Jirásek Karlovy Vary Obec Velká Hleďsebe RNDr. Jiří Bytel Velká Hleďsebe